Головна  / Блог / Поради туристам / Де відпочити на Новий рік і Різдво в Україні в 2024 році

Де відпочити на Новий рік і Різдво в Україні в 2024 році

Ви вже визначилися, де будете зустрічати Новий рік 2024 та Різдво? Якщо ще ні, радимо розглянути варіанти від Doba.ua.

Рік, що минає видався непростим. Карантин поміняв всі наші плани й навіть святкування Нового року на цей раз буде без масових заходів. Повернути натхнення допоможе маленька подорож. Організуйте свято в оточенні близьких друзів і подаруйте собі нові яскраві емоції.

Новий рік 2024 в Карпатах

Новий рік не за горами ... А в горах! Зустріти Новий рік і добре відпочити в Карпатах хоча б раз в житті – мрія кожного українця. Засніжені вершини, запах хвої, густе морозне повітря – все це вкупі з місцевим колоритом гарантовано зробить відпочинок на Новий рік 2024 незабутнім. Якщо ви збираєтеся зустріти новорічні свята на гірськолижному курорті, перевірте, що потрібно взяти з собою на лижі. Для тих, хто не любить спуски засніженими трасами, в Буковелі знайдеться безліч альтернативних новорічних розваг.

Новий рік 2024 в заміському комплексі

Якщо мрії зустріти рік Тигра в Буковелі збутися не судилося, але все-таки хочеться опинитися в лісовій тиші далеко від галасливого міста, можна зупинити свій вибір на заміському комплексі. Тут також ретельно готуються до новорічних та різдвяних свят, тому для гостей знайдеться маса розваг: ситний святковий стіл, новорічна програма, зимові види розваг від риболовлі до катання на конях.

Новий рік 2024 у Львові

Серед українців уже стало доброю традицією зустрічати Новий рік у Львові. Знаючи це, львів'яни організовують найграндіозніші різдвяні та новорічні гуляння: ярмарки, які тривають майже 2 місяці; вертепи; колядки та щедрівки, які лунають у всіх концертних залах міста. Ну і звичайно, традиційні новорічні страви в кожній львівській кнайпі! У всій цій ідилії є тільки одне маленьке «але» – ціни на оренду квартир у Львові на Новий рік трохи вище звичайних. Однак і тут можна заощадити, якщо забронювати житло заздалегідь за допомогою онлайн-бронювання на Doba.ua.

Новий рік 2024 в Києві

Ще одна ідея – зустріти 2024 рік, символом якого став Тирг, біля головної новорічної ялинки країни. А для того, щоб не витрачати багато часу на дорогу до вічнозеленої красуні, можна винайняти квартиру в Києві недалеко від Софійської площі. Також цей варіант святкування Нового року дозволить заощадити, оскільки не вимагає покупки дорогих суконь і бронювання столиків в ресторані.

Новий рік 2024 в Одесі на Чорному морі

Хто сказав, що на пляжі можна тільки загоряти? Варіант зустріти Новий рік на Чорному морі не такий вже і безглуздий. У зимову Одесу їдуть як закохані пари, так і цілі компанії, щоб провести новорічний корпоратив. Загадати бажання під бій курантів на березі моря – це свіжа та незаїжджена ідея! До того ж вона досить економна в реалізації, бо оренда квартир в Одесі або будь-якому іншому курортному місті в цю пору року на порядок дешевше, ніж влітку.

У якій би новорічний тур Україною ви не вирушили, пам'ятайте, що свято в першу чергу повинне бути безпечним.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки