Головна  / Блог / Поради туристам / Все про літній відпочинок в Одесі 2021

Все про літній відпочинок в Одесі 2021

Відпочинок в Одесі влітку манить своєю багатогранністю, гумором і колоритом. Попри недоступність пляжних розваг, цьому місту є чим привабити туристів. Численні пам'ятки, аквапарки, музеї та великий вибір комфортного житла – всім цим готовий порадувати гостинний курорт. Команда Doba.ua зібрала інформацію про основні правила літнього відпочинку в Одесі, щоб ваша відпустка була легкою та приємною.

Пляжі Одеси – відпочинок на березі моря

Пляжний відпочинок цього літа, як і минулого, буде недоступним для одеситів та гостей міста. Певні пляжі можуть відкрити для відвідування, але на купання в морі однозначно розраховувати не треба. Попри це, отримати літню засмагу, поніжитись на шезлонзі та охолодитись в басейні можна буде без проблем.

Пляжні клуби та комплекси відпочинку підготували до літнього сезону: пофарбували фасади, встановили дерев’яні настили, запланували виступи українських артистів. В ресторанах та барах облаштували літні тераси та оновили меню. Попри недоступність моря, відпустка в Одесі може бути насиченою літніми активностями. Тому плануючи відпочинок на березі Чорного моря, все ж краще заздалегідь подбати про оренду житла подобово. Одеса має попит серед туристів навіть в ці непрості часи.

отдых Одесса

Пам'ятки південної столиці України

Вже сама собою Одеса є українською пам'яткою. Недарма ж вона отримала звання «перлини біля моря» та південної столиці. Переплетення безлічі національних культур, історія, що захоплює, унікальний самобутній гумор та історичні об'єкти заворожують мандрівників. Для того, щоб побачити й відчути все це одного дня точно не вистачить. Тому, рекомендуємо зняти житло в Одесі подобово та затриматися в місті на довше.

Неперевершений Одеський порт, який є головним історичним пам'ятником міста, легендарні Потьомкінські сходи, Приморський бульвар зі своєю багатогранністю та відома на весь світ Дерибасівська – це тільки мала частина популярних серед туристів місць. Також справжніми архітектурними шедеврами є Одеський оперний театр і Спасо-Преображенський Собор.

 Одесса отдых у моря

Розваги в Одесі влітку – позитивний відпочинок на будь-який смак

Нудьгувати в Одесі точно не доведеться. Тут є маса розваг на будь-який смак і гаманець. Завдяки різноманітності ресторанів, кафе, кав'ярень і барів можна смачно і весело провести час. Вишукані страви та напої, жива музика та стилізовані інтер'єри подарують чудовий відпочинок. Молоді до душі будуть сучасні нічні клуби в Аркадії та дискотеки з виступами відомих артистів. Ці заклади знають далеко за межами Одеси, вони успішно працюють десятки років і по праву заробили статус культових. Любителів драйву та активного відпочинку порадують різноманітні водні розваги у величезному аквапарку.

 Одесса отдых на море

Оренда житла – на будь-який смак і фінансові можливості

Величезний вибір і велика кількість пропозицій подобової оренди житла в Одесі дозволять підібрати найбільш відповідний вашим смакам варіант. Численні бази відпочинку, комфортабельні готелі, оздоровчі санаторії та сучасні хостели раді вітати гостей міста. Великий попит має житло в приватному секторі, а також оренда квартир. Адже це прекрасна та недорога можливість винайняти житло в Одесі біля моря.

отдых на море Одесса

Відпустка в Одесі може бути недорогою та водночас цікавою. Але перед тим, як планувати відпочинок на півдні, обов’язково перевірте актуальну інформацію щодо безпекової ситуації, продумайте свій маршрут, забронюйте житло та дізнайтеся про доступні укриття на випадок повітряних тривог. Відпочивайте з розумом, комфортом та гарним настроєм разом з Doba.ua!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки