Головна  / Блог / Поради туристам / Чим зайнятися влітку в Одесі: 7 варіантів активного відпочинку

Чим зайнятися влітку в Одесі: 7 варіантів активного відпочинку

Море в Одесі – хоч і головна, але далеко не єдина локація для відпочинку. Якщо лежання на пляжі не доставляє вам задоволення, тоді активні розваги – те, що потрібно! Ми зібрали кілька цікавих варіантів для активного проведення часу в одну добірку та із задоволенням ділимося з вами.

Де покататися на водному скутері?

Морська прогулянка на скутері – одна з найпопулярніших літніх розваг серед всіх відпочивальників. Адже немає нічого кращого, ніж покататися в спекотну погоду на великій швидкості на водному мотоциклі. Ця послуга доступна майже на всіх Одеських пляжах: «Ланжерон», «Лузанівка», «Золотий берег», «Аркадія», «Отрада».

Водный скутер.jpg

Де покататися на велосипеді?

Любителі велопрогулянок будуть в захваті від мальовничих пейзажів Приморського бульвару та бульвару Жванецького. Більш підготовлені любителі велосипедної їзди можуть подолати трасу здоров'я, яка розкинулася між пляжами «Ланжерон» і «Аркадія». Для екстремального катання біля пляжу «Дельфін» обладнані різкі спуски та круті підйоми. Взяти велосипед на прокат можна в Шевченківському парку у Приморському районі.

Де покайтсерфіти?

У місті є кілька клубів, де можна пройти навчання або, за наявності навичок, записатися на повітряну прогулянку морем. У вітряні дні проходять практичні заняття на пляжах «Лузанівки», в Суворовському районі. Але частіше організовуються поїздки в Сергіївку та Коблево. Там, в мілководних лиманах, можна отримати максимальне задоволення від кайтсерфінгу. Любителям таких екстремальних розваг можна з самого спочатку їхати в Коблево відпочивати або зняти на кілька днів житло в Сергіївці.

кайтсерф.jpg

Де зайнятися дайвінгом?

У будь-якому дайвінг-клубі Одеси ви можете орендувати спорядження та зануритися в море самостійно або в парі з інструктором. Найбільш популярним є клуб «Немо» на узбережжі Приморського району. Тут ви зможете не тільки помилуватися морськими глибинами, а й поплавати з дельфінами в басейні.

Риболовля в Одесі

Яхт-клуби в гавані Суворовського району організовують постійні виїзди на морську рибалку. Це чудовий спосіб гарно провести час з друзями або родиною. На яхті є все необхідне спорядження та обладнання для багатого улову. Можна замовити виїзний ресторан і влаштувати після риболовлі банкет посеред моря.

где порыбачить.jpg

Де покататися на конях?

Багато хороших емоцій подарує прогулянка верхи. Як варіант, можна влаштувати романтичне побачення на конях на узбережжі Чорного моря. Для цього потрібно звернутися в кінно-спортивний клуб «STETSON», розташований в Малиновському районі Одеси.

Де розважитися всією сім'єю?

Одеський луна-парк – місце, де дорослі та діти отримають масу гострих відчуттів і яскравих емоцій. Тут є багато запаморочливих атракціонів, аналогів яким немає у всій Україні. В їх числі американські гірки та колесо огляду заввишки 45 метрів. Всі ці розваги знаходяться в парку імені Шевченка, в Приморському районі.

луна-парк одесса.jpg

Морський відпочинок в Україні може бути як спокійним, так і наповненим екстремальними емоціями. Одеса – найяскравіша перлина серед курортів Одеської області, яка зібрала в одному місці різні варіанти для відпочинку. Приїжджайте сюди влітку, винаймайте квартири біля моря та нехай ваша відпустка залишить лише гарні спогади!




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки