Головна  / Блог / Куди поїхати? / Ідеї для фотосесій в Одесі

Ідеї для фотосесій в Одесі

Стандартні фотографії з пляжу не передають колоритність Одеси. Приїхавши на відпочинок в це курортне місто, скористайтеся можливістю організувати красиву фотосесію на тлі унікальних пам'яток Одеси. А щоб далеко ходити не довелося, Doba.ua підготувала добірку з інстаграмними локаціями для фото.

Найінстаграмніші локації

Одеса - це не тільки море. У цьому місті є багато красивих місць, екстер'єр яких далекий від пляжних мотивів. 

  • Пасаж

Одне з таких - готель «Пасаж», а саме - її внутрішній дворик, де знаходяться торгові ряди. Архітектура в стилі бароко і великий скляний купол нагадують торгову галерею Мілана. Будівля «Пасажу» є пам'ятником історії і архітектури. Тут можна зробити романтичні фото, купити сувеніри і випити чашку ароматної кави. Розташований одеський Пасаж в центрі міста, на перетині вулиць Дерибасівської і Преображенської. 

  • Колонада Воронцовського палацу

Ще однією відомою пам'яткою є Воронцовський палац. Цей палацовий комплекс - пам'ятник архітектури, проте туристів більше приваблює не сам палац, а масивна колонада, що стоїть поруч. Особливо ефектні фотографії тут виходять на заході. Знайти цю локацію легко - палац з колонадою розташований в кінці Приморського бульвару, поруч з Тещіним мостом.

38.jpeg

  • Одеські дворики

Невисокі будинки, порослі виноградом балкони, розвішана на мотузках білизна, сплячі на лавочках коти - неповторна атмосфера одеських дворів створює ідеальні умови для літньої фотосесії. Найбільш колоритні дворики можна зустріти, прогулюючись від вулиці Пантелеймонівської до вулиці Гоголя. Парадні деяких будинків також потрапляють в список рекомендацій, де фотографуватися в Одесі.

Більшість перерахованих локацій розташовані в центральних районах. Тому, приїхавши в місто на кілька днів, зручніше за все буде зняти квартиру в центрі Одеси.

dvoriki.png

  • Парк Шевченка 

Великий зелений парк з Алей Слави, старими фонтанами, стадіоном і атракціонами служить хорошою локацією для сімейної фотосесії. Поруч з парком знаходяться відреставровані руїни Одеського карантину. Колись тут зупинялися на кілька тижнів торгові і пасажирські кораблі, що прибували в місто. До нашого часу збереглася частина фортифікаційної стіни і дві Порохові вежі. 

При бажанні зупинитися на кілька днів недалеко від парку, можна зняти квартиру біля пляжу Ланжерон.

  • Куяльницький лиман

Це місце знаходиться за межами міста, але його види варті витраченого часу. Дзеркальна гладь води, що йде вдалину лінія берега, соляні стовпи, виблискуючі від сонячних променів - тут можна організувати як весільну фотозйомку, так і красиву одиночну фотосесію. Залежно від пори року пейзажі лиману можуть змінювати свій відтінок - від ніжно-блакитного, до рожевого серпанку. 

Фотозйомки у моря

Якщо хочеться, щоб фотографії захоплювали шматочок морських пейзажів, можна організувати красиву фотосесію біля моря.

Пляж «Дельфін» популярний серед туристів, оскільки розташований поруч з центром. Тут багато безкоштовних зон для відпочинку і не менше платних комплексів, де можна зробити інстаграмне фото. Таким, наприклад, є Noir Beach з атмосферними диванчиками і великим екраном для вечірніх показів кіно, встановленим прямо у воді. 

noire.jpeg

На сусідньому пляжі «Ланжерон» знаходиться ще одна популярна фотолокація Одеси - інсталяція у вигляді відкритих дверей «Будинок сонця». За задумом автора, через ці двері кожен день сонце заходить в місто. Ідеальний час для фотосесії - світанок і захід. Варто зазначити, що фотографії з дверима виходять однаково красивими в будь-який час року. 

Ще один пляж, гідний уваги - Золотий берег. Крім морських пейзажів, він привертає витонченою набережній. Викладені плиткою алеї, великі клумби з квітами, скульптури - все це створює вишуканий фон для красивих кадрів. Щоб знімки вийшли максимально вдалими, заздалегідь ознайомтеся з архітектурою і підберіть відповідний наряд.

А ось для наступної локації не потрібна особлива підготовка. Вона настільки морська, що ідеальні фото вийде зробити і в купальнику. Йдеться про гойдалки, встановлених в Mantra beach club. Щоб в кадрі відчувалася атмосфера усамітнення, краще приходити сюди на світанку. А щоб дорога до пляжу не займала багато часу, можна на добу зняти квартиру в Аркадії.

ТОП фотостудій Одеси

Одеса сповнена красивих місць, де можна фотографуватися. Але локації на відкритому повітрі пов'язані з певними ризиками - погодними умовами, великою кількістю туристів, відсутністю потрібного освітлення. Щоб все це не завадило отримати якісні знімки, можна забронювати гарні приміщення для фотосесії в інтер'єрних фотостудіях.

stu.jpeg

Вибір студій в Одесі великий, ми зібрали кілька з найбільшим вибором фотозоні:

  • Sklo на вулиці Армійській, 8Г

  • «Ангел» на проспекті Академіка Глушка, 29

  • Loftmishka на вулиці Радісній, 2

  • Музей-фотостудія «Парадні Буковецького» на вулиці Княжій, 27

  • Budu art на вулиці Радісній, 2/4

  • Фотостудія з шоурума f23_space на вулиці Буніна, 12

  • Zavod Studio на вулиці Бугаєвської, 35

  • «Кураж» на вулиці Краснослобідської, 1/12

  • LAvish на вулиці Маразліївська, 1/20

  • Chilliloft на вулиці Гаршина, 5А

Сподіваємося, наша добірка допоможе вам організувати фотосесію, яка залишить теплі спогади про відпочинок в Одесі. А підібрати недороге житло на час відпустки в цьому курортному місті завжди можна на сайті Doba.ua.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки