Головна  / Блог / Поради туристам / Найкращі заміські комплекси поблизу Києва

Найкращі заміські комплекси поблизу Києва

Як часто ми мріємо про відпустку, щоб забути про суєту мегаполісу і набратися нових сил? А як часто ми можемо виділити час на таку відпустку? На жаль, зовсім нечасто. Зазвичай все упирається в час і далекі відстані: будь то море або гори. Здавалося б, з цієї ситуації немає виходу. А ось і є! І він досить простий: заміські комплекси. Doba.ua вибрала тільки дещицю з тих, які розташувалися недалеко від Києва. Місто пропонує все для того, щоб провести незабутній вікенд, і навіть більше.

Уліс

Заміський комплекс, максимально інтегрований у натуральне середовище.

УЛІС знаходиться за 40 км від Києва серед безкрайнього лісу та мальовничого поля. Його естетичні будинки заховані серед дерев та оповиті тишею, щоб гості могли сповна насолодитись відпочинком та надихнутись природою.

IMG_6507-min.JPG

На території комплексу розташовані сауна, чани та кухня, де можна замовити готові смачні страви.

Затишні будинки оснащені необхідною технікою та приладдям для повноцінної відпустки, мають приватну терасу з садовими меблями, камін та мангал. Тут можна відпочивати вдвох, компанією, віч-на-віч з собою та своїми чотирилапими друзями, адже усі будинки Pets-friendly.

Тож якщо відчуваєш що тобі пора зробити паузу та трохи заземлитись — гайда УЛІС, вчитись любити кожен момент.

ST-8-min.jpg

Fort Pirnov Park

Незвичайний заміський комплекс Fort Pirnov Park розташований на широкому березі Десни в оточенні дубового лісу, який забезпечить найкращий відпочинок за Києвом. Незвичайний він тим, що виглядає як стародавня фортеця «Київська Русь». Це місце ідеально підходить для проведення різних заходів – від романтичного побачення або сімейної вечері, до веселого корпоративу та масштабного весілля в дерев'яному замку. У ресторані комплексу подають страви національної української кухні. Крім основного залу, до послуг гостей банкетний зал на 100 осіб, літня тераса, відкриті альтанки у вигляді веж з видом на річку та просторі майданчики просто неба.

коттедж.jpg

Бажаючи затриматися на ніч або на кілька днів, гості можуть зупинитися в готелі комплексу. На вибір пропонуються затишні номери з видом на річку та сімейні котеджі. На території є дитячий майданчик, а також відкритий басейн, сауна й закарпатський чан для приємних водних процедур. Для любителів активного дозвілля діє прокат велосипедів, квадроциклів і човнів, є настільний теніс та майданчик для міні-футболу. Плануючи відпочинок в комплексі Fort Pirnov Park, забронюйте житло заздалегідь. Зробити це можна за телефоном: +380984545566, +380664545566.

закарпатский чан .jpg

Sosnovel

Sosnovel - комплекс відпочинку з рестораном, SPA центром і унікальним Сканді парком на території. У розпорядженні гостей є стильні сучасні шале, відкритий басейн з лежаками та літнім баром, мангальні комплекси, своє озеро на території, а також сучасний Квадропарк.

DSC_8743 (6).jpg

Тут ви зможете організувати екстремальні прогулянки на квадроциклах, баггі або всюдиході в лісі на березі Десни. Для дітей у комплексі є все необхідне – закрита територія, розваги та аніматори, міні зоопарк. Для дорослих - BBQ-зони, риболовля, SPA послуги та ресторан зі смачною їжею, а також неймовірний вид з особистої тераси кожного будиночка-шале.

sosnovel2.jpg

Фортуна Клуб

Сучасний оздоровчий заміський комплекс зі спортивним напрямком «Фортуна Клуб», що розташувався на березі Десни за все в 16 км від Києва, пропонує своїм гостям величезний спектр послуг. Так, тут є басейн комплекс, тренажерний зал, сауна на дровах, більярд і навіть бібліотека. Влітку можна відпочити на затишному річковому пляжі. Крім того, є можливість влаштовувати всілякі урочистості, так як на території працює готель і ресторан з 3-ма банкетні зали. Сюди можна приїжджати відпочивати не тільки дорослим, але й з дітьми. А якщо Ви їдете здалеку, зупинку можна зробити у столиці, винайнявши квартиру в Києві на добу.


Джинтама-Бриз

Готельно-ресторанний комплекс «Джинтама-Бриз» знаходиться в 30 кілометрах від столиці на березі Київського моря. Територія комплексу перебуває під цілодобовою охороною для того, щоб гості відчували 100-відсотковий комфорт і безпеку. У комплексі передбачено все для повноцінного відпочинку. Любителям активних розваг припадуть до смаку баскетбольний, волейбольний та футбольний майданчики, катання по лісі на квадроциклах і велосипедах, більярд і настільний теніс. Крім того, тут можна проводити ділові зустрічі і зборів. Для цього існують 4 конференц-зали від 25 до 200 чоловік і переговорна кімната. При необхідності можна скористатися вертолітним майданчиком.


Глібівка

Дачний заміський комплекс «Глібовка» знаходиться в однойменному селищі всього за півгодини їзди від Києва. Тут запросто можна орендувати як окремий номер, так і окремий будиночок і провести незабутні вихідні. Відпочинок в «Глібівці» поєднує в собі насолоду красою природи з усіма благами цивілізації. Душу порадує чисте повітря, широке Дніпро, стрункі ялини, а тіло – спа-комплекс з басейнами, фітнес-залом і косметологічним салоном, а також ресторан з неперевершеною європейською, українською та грузинською кухнею. Ще в «Глібівці» можна пограти в міні-футбол, більярд, бадмінтон, настільний і великий теніс, порибалити, покататися на велосипедах і багато іншого.


Victoria Park Hotel

Цей ресторанно-готельний комплекс розташувався в Лісовій Бучі під Києвом. Він в першу чергу призначений для проведення великих урочистостей і профільних заходів. До послуг гостей готель на 12 номерів, басейн на відкритому повітрі, конференц-зали та ресторан, де можна спробувати вишукану східну кухню.


WISH family space

Закритий комплекс преміум-класу «WISH family space» пропонує до послуг гостей цілий ряд розваг. На території в 14 тис. м. кв. є свій тренажерний зал, студія групових та індивідуальних занять, спа-зона з хаммамом, римською парною і масажним кабінетом, критий басейн, літня тераса, салон краси і багато іншого. Також щосуботи проходить невеликий еко-тур по озеру Золоче.


Equides Club

Головна перевага відпочинку в заміському комплексі Equides Club – це можливість навчитися верховій їзді на конях. Тут передбачено все для комфортного осягнення кінного спорту: кваліфіковані фахівці, велика територія на 16 га і найкращі коні. Для тих гостей, хто не хоче обмежувати себе тільки їздою на конях, є wellness-центр зі спа-зоною, басейном і тренажерним залом, а також квест-тури, майданчик для гольфу, пейнтбол і тир.


Княжий Двір

Всього в 15 км від Києва, в Княжичах, розташувався заміський ресторанно-готельний комплекс «Княжий Двір», який готовий приймати гостей круглий рік. На території комплексу зібрано все, що потрібно для якісного відпочинку як з друзями і колегами, так і удвох або з дітьми. Тут є три готелі, один з яких повністю виконаний з соснового зрубу, ресторан, спортивний комплекс, басейн під відкритим небом, два озера, прогулянковий парк, велика автостоянка, волейбольний майданчик та футбольне поле.


Ministerka Lake House

«Ministerka Lake House» не можна назвати заміським комплексом в прямому сенсі, так як він все ж знаходиться в межах Києва, біля Міністерської озера. Однак це не означає, що він поступається попереднім комплексам за рівнем комфорту і сервісу. Тут також можна відмінно провести час, знявши один з 12 номерів в міні-готелі, відвідавши ресторан, сауну або лаундж-бар. Крім того, комплекс прекрасно підійде для проведення конференцій та інших корпоративних заходів.


Резиденція

Заміський комплекс «Резиденція», хоча і знаходиться майже в 100 км від столиці (біля Яготина), варто того, щоб його відвідати. По-перше, через кількість розваг, що надаються тут. Це справжній рай для любителів тихого відпочинку і єднання з природою. У гостей є можливість здатися на конях, порибалити на озері Супій, прогулятися на човні, пограти в теніс, волейбол і міні-футбол, постріляти в тирі з арбалета і багато іншого. Місце славиться ще й тим, що колись тут була т. зв. «Дача Хрущова».


Eden Resort 

Eden Resort – це ще один заміський комплекс, що розташувався на березі Київського моря. Тут є свій причал, де можна орендувати катер і здійснити романтичну водну прогулянку, а просторі зали передбачені як для проведення тренінгів, семінарів, конференцій, так і для святкових заходів. Також можна побувати в сауні, викупатися в басейні, орендувати просторі альтанки біля водойми і приготувати їжу на мангалі.


Тетерів Плюс

База відпочинку «Тетерів Плюс» привертає увагу своїм вдалим місцем розташування та демократичними цінами. Вона знаходиться в сосновому лісі на березі Тетерева. Всього 65 км від Києва – і ви можете насолодитися чистим повітрям, просоченим запахом хвої, і розміреним дзюрчанням річки. У комплекс послуг входить лазня на дровах, проживання в затишних дерев'яних будиночках, харчування, волейбольний майданчик і настільний теніс. А якщо захочете подивитись визначні пам'ятки столиці, можна зняти подобово однокімнатну квартиру в Києві.


Дубравушка Club

Заміський клуб «Дубравушка Club» розташований в старовинному дубовому лісі біля села Буки на березі річки Унава. Тут можна провести цікавий вікенд з друзями, родиною чи колективом, скориставшись послугами сауни, парку водних атракціонів і готелю. Є заняття йогою. У клубі організовують екскурсійні поїздки до давнього городища, яке, на думку багатьох вчених-істориків, могло бути літописним містом Бакожін, зруйнованим за часів татаро-монгольської навали.


Романковська садиба

Якщо Ви все ще думаєте, де провести вихідні за Києвом, то радимо відвідати ресторанно-готельний комплекс «Романковська садиба» розташувався всього в 12 км від столиці. Тут є все для комфортного відпочинку, а також проведення масштабних заходів: кілька конференц-залів, більярдна, банкетні зали, ресторан грузинської кухні, готель з комфортабельними номерами, дитячі майданчики. Але родзинкою закладу по праву вважаються великі старослов'янські лазні. Це прекрасна можливість оздоровитися і набратися нових сил, не виїжджаючи далеко від Києва.


Шале Десна

Для тих, хто любить купатися в карпатському чані, але не може надовго вибратися зі столиці в гори, заміська база відпочинку «Шале Десна» в 55 км від Києва підійде як ніщо інше краще. Чан сюди привезли з самих Карпат. Під час процедури можна пригоститися карпатськими трав'яними чаями. Тут є і інші види спа-процедур: мінеральна ванна з бішофітом, лазня на дровах, соляна печера. Гостям пропонують спробувати вишукані вина з місцевого льоху, а також влаштувати велопрогулянку або покататися на човні. Якщо ви мрієте повністю возз'єднатися з природою і відчути всі принади сільського життя, можете заночувати в «Шале Десна» на сіннику.


Царівка

Готельно-ресторанний комплекс «Царівка» розташувався на 92-му км Житомирської траси, а значить, знайти його не складе ніяких труднощів. Недалеко від комплексу знаходиться система зарибнених озер, що дозволяє гостям зайнятися риболовлею. Це саме те місце, де порибалити в Київській області полябляють багато відпочиваючих. Відпочинком в комплексі можна насолоджуватися всією сім'єю, адже тут передбачена велика розважальна програма для дітей. Дорослі ж зможуть відпочити і розслабитися в турецькій лазні-хаммамі, відкритому басейні з підігрівом або в спа-комплексі. «Царівка» також відмінно підійде для проведення корпоративів, сімейних торжеств, тренінгів і семінарів, випускних, днів народження та інших активностей.


Good Wood

Ресторанно-готельний комплекс «Good Wood» в селі Новосілки Вишгородського району здатний приємно здивувати навіть дуже вимогливих гостей. На його території розташувалися 2 ресторани авторської кухні, банний комплекс з турецьким хаммамом, російською лазнею і фінською сауною на вибір, басейн, великі банкетні і конференц-зали, готель. Але найголовніше – тут є свій зоопарк, в якому живуть лебеді, рись, єнот і інші тварини.


Kidev

Заміська резиденція «Kidev», яка знаходиться в декількох хвилинах їзди від аеропорту «Бориспіль» – це в першу чергу спорткомплекс з безліччю майданчиків для гри в теніс, футбол, пейнтбол і великою територією для занять велоспортом. Також гості «Kidev» зможуть з легкістю забути про міську метушню за риболовлею, а діти – навчитися готувати в «Школі юних кухарів». Зали в резиденції можна орендувати для проведення урочистостей та конференцій, а зупинитися – в затишних номерах місцевого готелю.

кидев.jpg

Лісове ранчо

У 22 км від Києва по Житомирській трасі є невеликий заміський комплекс «Лісове ранчо». Тут можна орендувати як 2-місні котеджні будиночки на двох, так і VIP-котедж на велику сім'ю. Комплекс розрахований на короткостроковий сімейний відпочинок. У ньому є банний комплекс з російською лазнею і фінською сауною і багаття, де можна приготувати страви на мангалі.


Старий ставок

Заміський ресторанний комплекс «Старий пруд» знаходиться в селі Пилиповичі Бородянського району Київської області. Тут, в тиші природи, можна провести незабутній дозвілля. З розваг, які пропонують господарі комплексу: баня, прокат човнів і катамаранів, рибалка, пейнтбол, волейбол, настільний теніс, більярд. Гості також можуть орендувати альтанки для барбекю. У комплексі прийнято проводити всілякі сімейні торжества і приватні заходи.


Grand Admiral Resort & SPA

Заміський клуб Grand Admiral Resort & SPA розташований за 15 кілометрів від Києва. На території, що охороняється, в оточенні соснового лісу знаходяться котеджі в стилі «Альпійського села», двоповерховий «Сосновий дім», бізнес-готель і SPA-готель. До послуг відпочивальників ресторани з літніми терасами, тенісні корти та майданчики для спортивних ігор, дитяча кімната і майданчик для ігор, банкетні та конференц-зали, боулінг і більярд, мотузковий і колісний парки. Це місце підходить як для сімейного відпочинку, так і для проведення корпоративних заходів.

grand admiral.jpg

Сподіваємося, що наші поради будуть практичними та корисними. Цей великий список підкаже, де відпочити під Києвом, позасмагати на сонечку, подихати свіжим повітрям. Будь то база відпочинку, заміський SPA-комплекс або оренда будинку подобово Київської області, в приємній компанії вихідні пройдуть незабутньо!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки