Головна  / Блог / Поради туристам / 7 «оксамитових» курортів України

7 «оксамитових» курортів України

Літо закінчується, відкриваючи нові можливості для відпочинку в оксамитовий сезон в Україні. Час спокою на пляжах, по-особливому теплого сонця, ласкавих хвиль і якоїсь особливої романтики. Це шанс позбутися від осінньої хандри, набратися сил і енергії, в той час, як придбаний запал любителів літнього релаксу майже розгублено.

Сьогодні для вас найкращі курорти України, які варто відвідати наприкінці літа. Відчуйте той самий «оксамит» курортного сезону, якого так чекають досвідчені туристи. Отже, куди поїхати на море у вересні?

Одеса

У вересні море ще тепле і дуже приємне. Кількість туристів з кожним днем скорочується, залишаючи пляжі Одеси у вашому розпорядженні. Відпочинок у Одесі біля моря у вересні – це шум прибою разом з криками чайок, відкриття театрального сезону, море розваг і вигідніші ціни в порівнянні з літнім сезоном. Місце для любителів моря, чудової архітектури та іскрометного гумору. Запас гарного настрою на найближчий рік гарантовано!


Затока

Вереснева Затока – місце для затишного відпочинку з друзями восени на морі. Вода тепла, пляжі не такі заповнені, відмінна інфраструктура і ціни на житло нижчі. Винайняти житло в Затоці можна від 200 гривень. Ідилія! Тому швидше беріть купальник – і на відпочинок на море!


Коблеве

Морське повітря з ароматом степових трав поліпшить ваш настрій і надовго додасть бадьорості. Крім того, це місце буде цікаво любителям вина: виноградний сезон вже відкритий, а поруч з Коблевим розташовані виноградники, та й за дегустаціями вин не доведеться далеко їздити.


Бердянськ

Відомий кліматичний, морський і грязьовий курорт Запорізької області з радістю зустріне вас. Скупайтеся в Азовському морі або Бердянській затоці, підлікуйтеся гряззю та попийте з мінеральних джерел. Ціни на житло до вересня стануть набагато нижчими тому чи варто чекати?


Скадовськ

Приємне і корисне морське повітря, відсутність суєти та стовпотворінь, помірні ціни на житло – все це з року в рік приваблює туристів на узбережжі Джарилгацької затоки в Скадовську. Продовжити літо, насолоджуючись морськими пейзажами, купанням в прогрітій воді та неймовірної краси заходами сонця, можливо!


Шацькі озера

В оксамитовий сезон звично відпочивати на морі, але це не єдиний варіант. У вересні – жовтні вирушайте на Шацькі озера, і ця поїздка нагадає вам подорож зі снів. Золото осіннього листя, дзеркальна гладь води – незабутня атмосфера гармонії та натхнення. Для найсміливіших – купання в прохолодних озерах, а їх тут близько 30, в тому числі й найглибше – Світязь.


Кирилівка

Але якщо без моря все-таки ніяк, то поспішіть на узбережжі Азовського моря. Наприклад, у Кирилівку. Відмітна риса оксамитового сезону на Азовському узбережжі: мінімальна кількість туристів і достатня кількість місця на пляжі для тихого відпочинку. Та й ціни набагато нижчі, ніж в пік сезону. Відпустка в Кирилівці залишить після себе найприємніші спогади.


Встигніть насолодитися останніми променями теплого сонця, поєднуючи пляжний релакс з розвагами курортів, а також неспішними прогулянками набережними та скверами. Поїхати на Азовське або на Чорне море у вересні, або віддати перевагу озерам в оксамитовий сезон – вирішувати вам.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки