Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де часто відпочивають українські знаменитості?

Де часто відпочивають українські знаменитості?

Навіть коли зірки відпочивають, ми продовжуємо з цікавістю стежити за ними у соцмережах та світських новинах. І справа не тільки в бажанні якнайбільше дізнатися про життя кумирів. Селебріті знаються на якісному відпочинку, чому-чому, а цьому у них варто повчитися. Так що давайте подивимося, як відпочивають зірки, можливо, отримаєте нові ідеї для власної відпустки.  

Зарубіжні країни vs Україна

На перший погляд може здатися, що селебріті розслабляються виключно за кордоном. У цьому запевняють зіркові фотозвіти з Мальдів, Балі, Туреччини, Мексики, Франції, США. Але насправді трапляються з-поміж них і добре знайомі місця. В Україні чимало локацій, де відпочивають знаменитості. Особливо часто можна побачити зірок на наших курортах з часів запровадження карантинних обмежень. 

Ми позбавимо вас необхідності шукати, в яких готелях Туреччини відпочивають зірки. Розповімо про українські напрямки, де можна відпочити у стилі селебріті. 

ТОП-7 місць, де відпочивають зірки в Україні

Ви, напевно, думаєте, що в географію селебріті-поїздок потрапляють виключно найдорожчі курорти. Україна, як свідчить практика, може запропонувати відпочинок практично будь-якого рівня. Але далеко не завжди артисти обирають лакшері-місця. У нашому переліку ви знайдете й бюджетні варіанти. Але почнемо ми, звичайно, з преміум-напрямків.

  1. Буковель

Тут найелітніший відпочинок у Закарпатті. У розпорядженні вимогливих туристів є фешенебельні готелі, спа-центри, розкішні ресторани та басейни з підігрівом. Тут були помічені Катя Осадча та Юрій Горбунов, Віктор Павлик з дружиною Катериною Реп'яховою, Ірина Федишин із сім'єю, Ганна Різатдінова, Sonya Kay, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, Аліна Гросу, Роман Полянський, Камалія, Леся Нікітюк.

11.jpg

У Буковель можна їздити цілий рік. Взимку це найпопулярніший гірськолижний курорт. Влітку до уваги туристів пропонуються:

  • кінні прогулянки;

  • катання на квадроциклах;

  • купання в басейнах та чанах;

  • велоподорожі;

  • запливи на катамаранах;

  • рафтінг;

  • водні лижі.

При цьому навіть на елітному відпочинку можна заощадити. Охочих вигідно вирішити питання проживання зацікавить оренда житла у Буковелі. Сервіс Doba пропонує лише перевірені пропозиції від господарів.

2. Львів

Любителі європейського формату відпочинку вирушають до західної столиці. Неповторна атмосфера Львова, давня історія міста, вражаючі пам'ятки, затишні кав'ярні – все це спокушає найзірковіших гостей. Тут особливо очевидно відчувається близькість Європи. При цьому місця культури щедро приправлено незрівнянним західноукраїнським колоритом.

Львів люблять Ірина Федишин, Ганна Різатдінова, Григорій та Христина Решетник. Тут розваги на будь-який смак. Можна прогулятися мальовничими вуличками, подивитися пам'ятки, пообідати в гуцульському ресторані, відвідати оперний театр. 

3. Яремче

І знову Карпати. Тепер у фокусі найпопулярніший кліматичний курорт регіону. Тут відпочивають затяті шанувальники "зеленого" туризму, у тому числі найзірковіші. Яремче облюбували Арсен Мірзоян, Соломія Вітвіцька, Віталій Козловський, Тетяна Решетняк, Слава Соломка, Катя Осадча та Юрій Горбунов, Віктор Павлик із дружиною.

jaremche-zima.jpg

4. Одеса

З гір до моря. Українська перлина неодноразово доводила, що може конкурувати із закордонними курортами. Мабуть, найкраще підтвердження цього – знамениті гості. На одеських пляжах засмагають Наталія Могилевська, Дмитро Комаров із дружиною Олександрою Кучеренко, Лідія Таран, Надя Дорофєєва та Вова Дантес, Jerry Heil, MARUV, Вікторія Сміюха.

Бажаєте повторити зірковий відпочинок? Тоді на вас чекає Одеса з видом на море. Вибирайте найкращий варіант та бронюйте.

5. Київщина

Поїздки до столиці для зірок пов'язані з роботою, до того ж більшість мешкають у Києві. Тому в якості відпочинку багато хто їздить по області. Цікава ідея – дослідити невідомі куточки Київщини, яка, кажуть, може приємно здивувати. У цьому переконалися Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

ws4-2654-web.jpg

6. Чернівці

Недарма місто називають "Маленьким Парижем". Красиві та затишні Чернівці пропонують мандрівникам спокійний відпочинок з повільними прогулянками мальовничими вуличками та пізніми сніданками у чарівних кафешках. Тут люблять проводити відпустку Лілія Ребрик, Аліна Гросу та Роман Полянський.

7. Полтава

Колоритний регіон запрошує “є, молитися та гуляти”. Походи за грибами, смачні обіди в ресторанчиках української кухні, неповторний колорит – відпустка обіцяє бути незабутньою. Тут із задоволенням відпочиває Даша Астаф'єва. 




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки