Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де поїсти вночі в Одесі?

Де поїсти вночі в Одесі?

Кажуть, курортне місто ніколи не спить. І це правда – яскраві пригоди у морській столиці гарантовані цілодобово. Але щоб брати участь у цьому святі нон-стоп, потрібно іноді відновлювати сили. Дізнаємося, чи може стомлений розвагами мандрівник підкріпитись у позаурочний час. Проведемо віртуальний тур одеськими закладами, які працюють вночі. Забігаючи наперед, скажімо, таких у несплячому місті чимало. 

ТОП-10 цілодобових закладів

Можна здогадатися, що всі найкласніші місця зосередилися у центральній частині міста. Тут цілодобові ресторани Одеси процвітають, гостинно зустрічаючи місцевих любителів всенощних пригод і не менш веселих туристів, охочих до гастро-вражень у будь-який час доби. Тому ми рекомендуємо винайняти квартиру на Дерибасівській або на сусідніх із центральній вулицях. Так ви не тільки зможете відразу відправитися відпочивати після ситної вечері, але й наступного дня бадьоро відвідати всі визначні пам'ятки міста. 

Вирішити питання проживання допоможе Doba. Сервіс подобової оренди також є у вашому розпорядженні 24/7. Вибирайте відповідний варіант та бронюйте. А ми йдемо далі – вивчати нонстоп-ресторани та цілодобові кафе Одеси. Пропонуємо наш ТОП-10 закладів морської перлини.

1. Гранат

Одне з наймодніших кафе нічної Одеси. Його ефектна лаунж-атмосфера приваблює найвибагливіших тусовщиків, а меню не залишає байдужими навіть затятих гастротуристів. Тут можна замовити страви європейської та східної кухні, причому шеф не втрачає нагоди здивувати авторською подачею. Тут звучить жива музика, є караоке.

f-1-462-462-1.jpg

2. Фанконі

Місце з історією. Знамените кафе "Фанконі" відкрилося в центрі ділової та театральної частини міста ще у 1872 році. Розпочавши свій шлях як фешенебельна кондитерська-кав'ярня, заклад дорослий до повноцінного ресторану. Сьогодні тут подають європейські та японські страви, а також пригощають десертами та запалюють міцними напоями. Цей шикарний нічний ресторан Одеси змушує перенестися в іншу епоху, у тому числі завдяки химерному оформленню в стилі бароко. Щоб насолодитися його особливою атмосферою на повну, варто винайняти квартиру Ланжерон Одеса.

3. Молодість

Ще одна знахідка для любителів незвичайних закладів у дусі минулого. Настрій у місця не такий древній – переносить у улюблені багатьма 90-ті. Тут можна послухати "ту саму" музику і поїсти як удома, але на пару десятків років тому. У “Молодості” подають борщ та чебуреки, пельмені, смажену картоплю, компот, ікру у банку. Концептуальний бар має цілу колекцію експонатів з дитинства: ігрові приставки, відеокасети, магнітофони.

4. Бенедикт

Хоча тут годують навіть ночами, у закладі цілодобово панує ранок. Тут будь-якої доби можна замовити сніданок, причому з будь-якої кухні світу. У меню кілька десятків різних страв, з яких починається день у різних куточках нашої планети. У меню є європейська, східна, індійська кухні. 

odessa-img-6399.jpg

5. Мік О'Нілс

Любителів пива та закусок запрошує стилізований ірландський паб у самому серці міста. Інтер'єр класичний: з довгою барною стійкою, на якій, здається, ось-ось з'являться красуні з "Гидкого койота", грубі меблі темного дерева, приглушені лампи. Цінителі пивних напоїв можуть вибирати з 10 елітних сортів, доступних у меню. Хочеться гарячіше? Ну, тоді спробуйте фірмове віскі. І не забувайте закушувати, щоб вечір тривав довше: у меню багато смачного та ситного.

1480450882583de342c6f62_dcc38e1f33d81aeecdd4c0c4b0869746.jpg

6. Корвін

В Ірландії ми погуляли, настав час у Шотландію. До вашої уваги пропонується ще один паб. Заклад у шотландському стилі має 4 зали, літній майданчик, а також особливу віскі-кімнату. Гостей розважає жива музика. У меню 14 сортів розливного пива з різних куточків Європи, а також страви шотландської та європейської кухні. 

7. The Roastery

Гастрономічний бар-кав'ярня оформлений у модному стилі лофт. Родзинка закладу – особливий формат приготування кавових зерен, вони обсмажуються на очах у гостей. Аромат тут панує відповідний. У меню європейські страви, у тому числі шедеври на грилі, бургери, рибні вишукування та морепродукти. Для публіки виступають діджеї.

10393592_360004447494646_5443217760462800679_n.jpg

8. Нора

Хороший варіант, де недорого поїсти вночі в Одесі. А ще тут можна покурити кальян, випити смачних коктейлів та заспівати в караоке. У розпорядженні найактивніших гостей танцпол.

9. Тераса Сі Вью

Для тих, хто хоче насолодитися не тільки смачною кухнею, але й чудовим видом на нічне море. Модний ресторан на набережній манить незвичайним меню та особливою коктейльною карткою.

odessa-img-6399.jpg

10. ВЛаваше

Ну і насамкінець: цілодобовий стріт-фуд, де можна недорого та смачно поїсти в Одесі у будь-який час доби. Тут подають традиційну "вуличну їжу": шаурму, бургери, хот-доги, бутерброди.




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки