Головна  / Блог / Куди поїхати? / Куди поїхати на рибалку під Києвом?

Куди поїхати на рибалку під Києвом?

Риболовля – відмінна можливість побути наодинці, весело відпочити з друзями або провести час з сім'єю. Doba.ua зібрала популярні платні та безплатні рибні місця недалеко від Києва.

Столиця розділена на два берега широким Дніпром, крім того, в різних районах є кілька великих озер. Тому в межах міста можна знайти багато рибальських місць. Київські рибалки точно знають, де добре клює і можуть підказати при нагоді.

рыбак.jpg

Плануючи приїхати в столицю на вихідні, рекомендуємо для зручності винайняти квартиру подобово. Оболонський район і Русанівка – найбільш виграшні місця для риболовлі. Серед місць, де половити рибу, кияни виділяють набережну Дніпра, озеро Тельбін, озеро Йорданське. Але якщо хочеться більшого єднання з природою, тоді можна зняти подобово будиночок з риболовлею в області.

Безкоштовна риболовля в Київській області

  • Озеро Золоче

Знаходиться ця водойма з красивою назвою за тридцять кілометрів від столиці, поруч з селом Вишенька. Тут водиться сазан, лящ, карась, щука, окунь. Недалеко є база, де можна орендувати човен і приготувати свіжовиловлену рибу.

золоче.jpg

  • Водосховище Трушки

Мальовниче водосховище, площею 70 гектар, знаходиться поблизу однойменного села. Тут твердий берег, порослий травою, але без дерев. На вудки рибалок трапляються густера, лин, головень, окунь, плотва, лящ, карась і щука. Також якщо є бажання можна наловити раків.

  • Річка Ірпінь

Ще одне популярне місце, де можна половити рибу під Києвом. Річка не дуже велика, в ширину близько 15 метрів. Рибаків тут можна зустріти багато, тому для більш вдалої та тихої риболовлі краще проїхати трохи далі від населених пунктів. В Ірпені можна зловити окуня, карася, щуку, судака, коропа і сома. Плануючи відпочинок в цій місцевості, зупинитися на ночівлю можна в однойменному місті, ціни на квартири в Ірпені подобово починаються від 450 гривень.

ирпень.jpg

Загальнодоступних місць для риболовлі під Києвом багато. Але немає ніяких гарантій гарного улову і відсутності інших рибалок поблизу. Крім того, плануючи риболовлю під Києвом на щуку, коропа або карася, важливо знати про деякі обмеження.

У зв'язку зі збереженням популяції різних видів, в деякі періоди рибалка може бути заборонена. Наприклад, в Київській області заборона на рибну ловлю діє на річках з 01 квітня до 20 травня, на водосховищах з 01 квітня до 09 червня. Відловлювати раків заборонено з 10 грудня до 15 червня і з 15 серпня до 01 вересня. В інший час дозволяється любительська риболовля на один гачок або спінінг з берега в рисах населених пунктів (до 3 кг).

удочка.jpg

Плануючи відпочинок в Київській області, обов'язково перевірте актуальну інформацію про конкретний район і водойму.

Платні водойми Київської області

Платна риболовля - це можливість отримати хороший улов без ризиків. Поруч з Києвом діє чимало рибальських господарств і фіш-парків. Перерахуємо кілька з них.

  • Фіш-парк «Забір'я»

Каскад чистих озер, зручні місця для риболовлі, альтанки для відпочинку на свіжому повітрі – все це фіш-парк «Забір'я». Знаходиться він біля однойменного села, за 20 кілометрів від Києва. У його озерах розводять коропа, товстолобика, білого амура, карася, судака, щуку і сомів. За окрему плату можна орендувати вудки, спінінги, мангал. Також на території є ресторан, ферма, будиночки для відпочинку і кінний клуб.

Квиток рибалки коштує від 300 гривень.

Забирье.jpg

  • Центр сімейної риболовлі «Білі камені»

Плануючи риболовлю під Києвом на щуку або іншу трофейну рибу, зверніть увагу на центр «Білі камені». На його території є кілька озер, кожне з яких зариблено трофейною рибою: фореллю, щукою, лином. Крім трофейних екземплярів, в озерах водяться судаки, окуні, карасі, товстолобики, соми та коропи. Також продумане дозвілля для дітей, є дитяче озеро з фореллю і карасями та невеликий зоопарк з свійськими тваринами та птицею.

Вартість залежить від обраного озера, квиток на півдня – від 300 гривень.

белые камни.jpg

  • Сімейний клуб «Рибацький кордон»

Ще одне місце, де половити рибу в Київській області можна з комфортом і хорошим уловом. А ще тут можна посмажити шашлики, пограти в спортивні ігри, заспівати пісні біля багаття і просто відпочити на свіжому повітрі. «Рибацький кордон» знаходиться в селі Ярошівка, за 50 кілометрів від Києва. Велике озеро оточує горбиста місцевість, поруч – хвойний ліс.

Вартість риболовлі – від 400 гривень за одну добу.

Рыбацкий кордон.jpg

  • Клуб рибалок «Відпочинок»

Вибираючи місце, де зловити щуку в Київській області, не можна не згадати цю локацію. Знаходиться клуб в Макарівському районі, в селі Соснівка. До послуг рибалок великий ставок, в якому розводять коропів, товстолобиків, білого амура, линів, карасів, сомів, окунів. Можна зловити трофейного коропа або щуку. Для зручності на території є помости, альтанки біля води. Якщо є бажання, можна залишитися з ночівлею і відпочити в сауні.

Вартість залежить від виду риболовлі: аматорська, спортивна або на хижака. Ціна на любительську риболовлю – від 300 гривень за півдня.

карп.jpg

Риболовля під Києвом може бути різною. Якщо в пріоритеті відпочинок на природі, то можна вибирати безкоштовні водойми. А якщо мета – хороший улов, тоді зарибнені озера стануть найкращим вибором.

Вдалого клювання та нескромних трофеїв!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки