Головна  / Блог / Поради туристам / Де в Україні помилуватися каньйонами

Де в Україні помилуватися каньйонами

Україна – це чарівна країна з дивовижною і зачарованою природою. Не обов'язково їхати за кордон, щоб побачити розкішну архітектуру і мальовничі місця, від яких захоплює дух. Все це є тут, в різних куточках нашої неосяжної батьківщини. Останнім часом особливою популярністю користуються каньйони. Ми підібрали найбільш підходящі місця, де можна насолодитися розкішною природою і відпочити від повсякденної суєти не тільки тілом, а й душею.

Буцький каньйон

Багато хто знає, де знаходиться Буцький каньйон, jоскільки він вважається одним з найбільш знаменитих. Розташовуючись на кордоні Черкаської та Вінницької областей, це місце просто заворожує своєю красою. Воістину унікальні скелі самою природою нагороджені незвичайними формами: якщо придивитися – можна в них побачити людський профіль, а стрімкі обриви відкривають неперевершений вигляд на «маленьку Швейцарію». Щоб зручніше було дістатися до нього, краще зняти квартиру в Вінниці подобово.


Коростишівський каньйон

Ще один куточок нашої країни, який необхідно відвідати – Коростишівський «Гранітний кар'єр». Тут можна насолоджуватися глибокими блакитними водами мальовничого озера з проточною водою. Доповнюють цей дивовижний краєвид високі скелясті береги, прикрашені барвистими деревами.


Актовський каньйон

У Миколаївській області розташований Актовський каньйон. Він є унікальною сукупністю лісових і водних систем з цілим ансамблем крутих скель і безлічі гранітних валунів. Неможливо байдуже спостерігати за стрімко іскриться рікою по сусідству в Арбузинському каньйоні. Величезна колірна гамма різних дерев, рослин і ягід створюють не тільки неймовірний пейзаж, але і насичують повітря найніжнішим ароматом.


Дністровський каньйон

Найбільший каньйон України – Дністровський. Він по праву вважається одним з 7 чудес нашої країни. Величні берега величезних скель, буйних лісів, галасливих водоспадів, таємничих печер, а також кріпаків руїн заворожують протягом цілих 250 кілометрів! 

Розташований каньйон на кордоні 4 областей: Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької. Щоб потрапити до нього, краще зняти квартиру на добу в Івано-Франківську чи Тернополі.


Смотрицький каньйон

Недалеко від Кам'янець-Подільської фортеці розташовується Смотрицький каньйон. Саме тут кам'янисті схили прикрашені унікальними травами і квітами, яких немає більше ніде в світі! Завершує величний образ багатий історіями і легендами міст Стрімка лань, який останнім часом став дуже популярний серед любителів екстремальних видів спорту. Щоб насолодитися його красою, радимо подивитися квартири в Кам'янець-Подільському подобово.


Тетерівський каньйон

Зачаровує красою химерні скелі з різних земних порід Тетерівського каньйону в Житомирській області. Стрімка ріка тут то тихенько дзюрчить крізь ущелини дрібних порогів, то раптом несподівано обрушується вниз гучними водоспадами.


Наша країна багата розкішними пейзажами і заспокійливою природою. Для того щоб відвідати будь-який з цих величних місць не знадобиться ні багато часу, ні грошей. Досить просто виділити одні вихідні, щоб насолодитися неперевершеним виглядом, а спогадів і емоцій вам вистачить ще надовго! Влаштуйте собі такий тур, і ви зрозумієте, що нашій батьківщині теж є чим пишатися!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки