Головна  / Блог / Поради туристам / Альтернатива лижам: чим ще зайнятися в Буковелі

Альтернатива лижам: чим ще зайнятися в Буковелі

Катання на лижах – класика зимового відпочинку в Карпатах. У Буковелі сезон катання вже почався, тому саме час планувати поїздку. Тим, хто любить гори й спорт, але не вміє кататися на лижах, не варто відмовлятися від поїздки.

Повірте, нудьгувати не доведеться, адже існує багато альтернативних варіантів активного відпочинку в Карпатах, як спокійних, так і екстремальних. Читайте короткий огляд в нашій статті.

1. Сноутюбінг

Сноутюбінг або «катання на плюшках» – це весела розвага для всієї родини або компанії, яка не вимагає спеціальних навичок і підготовки. У Буковелі для сноутюбінга є дві траси: простіша для дорослих і дітей від трьох років і трохи складніше – для дорослих і дітей від восьми років. Кататися можна в будь-яку погоду взимку завдяки наявності штучного засніження.

Вартість: від 300 гривень за годину*.


2. Тролей

Для любителів полоскотати нерви пропонується швидкісний спуск по тросу, який триває 100 секунд. За цей час сміливець пронесеться від вершини гори Буковель до самого центру курорту. Надається також можливість знімати політ на камеру GoPro. Атракціон відносять до десятки найдовших у всій Європі.

Вартість: від 500 грн за 1 спуск*.


3. Снігоходи та квадроцикли

Катання на снігоході або квадроциклі – прекрасна можливість помилуватися чудовими краєвидами та отримати заряд адреналіну. За навчання й безпеку відповідають досвідчені інструктори.

Вартість: ціна встановлюється*.


4. Картинг

Бракує швидкості під час спуску на лижах? Втомити спрагу адреналіну можна в картинг-центрі «Жага швидкості». До того ж це хороша можливість влаштувати дружні змагання. Протяжність траси – близько 500 метрів. До послуг 10 потужних картів та електронний відлік часу.

Вартість: ціна встановлюється*.

картинг.jpg

5. Ковзанка

Відкрита ковзанка посеред засніжених схилів виглядає казково. Покататися на ковзанах можуть як любителі, так і професіонали, адже якість льоду на високому рівні. Вечорами тут грають в хокей, охочі можуть приєднатися.

Вартість: 110 гривень для дорослих, 70 гривень для дітей*.


Екскурсії

 У перервах між активними розвагами, можна відвідати екскурсію в етнопарк «Гуцул Ленд». Він являє собою великий музей просто неба, який знайомить з життям і побутом гуцулів, бойків та лемків. Тут же знаходиться невеликий зоопарк і артгалерея, проводяться пізнавальні майстер-класи.

Вартість: 195 грн з людини за вхід*.

этнопарк.jpg

Прогулянки на собачих упряжках

Покататися на санях, запряжених їздовими собаками буде цікаво і маленьким, і дорослим туристам. Найсміливіші можуть спробувати себе в ролі каюра (погонича собак) і знайти нове зимове хобі.

Вартість: ціна встановлюється*.

собачьи упряжки.jpg

6. Оздоровлення і SPA-процедури

Релакс в SPA-центрі – ідеальне завершення активного дня на свіжому повітрі. Тут пропонують послуги на будь-який смак і гаманець – обгортання, масажі, лікувальні процедури, сауна, лазня на дровах, джакузі просто неба, карпатські чани, грязелікування і безліч інших процедур. Так що вам гарантований гарний настрій і відпочив вигляд.


Якщо ви не уявляєте свою зимову відпустку без Карпат, то не відкладайте її на потім, а починайте планувати. Тим більше перед святами або після них поїздка обійдеться вам в рази дешевше, а задоволення отримаєте не менше.

Зупинитися можна як в самому Буковелі, так і в селищах неподалік. Наприклад, зняти житло в Поляниці або подобове житло в Ворохті. На випадок якщо шукаєте, що подивитися в Карпатах взимку, поруч з Ворохтою знаходиться знаменитий міст-віадук. А якщо виберете відпочинок в Татарові, зможете побачити водоспад Женецький Гук. Підібравши житло заздалегідь, вам вдасться раціонально спланувати бюджет і дозволити собі більше розваг.


* Детальну вартість послуг уточнюйте в офіційних представників туристичного комплексу.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки