Головна  / Блог / Поради туристам / Житло на Новий рік від Doba: вибираємо ідеальну квартиру для свята

Житло на Новий рік від Doba: вибираємо ідеальну квартиру для свята

Менш як два тижні залишилося до найулюбленішого і найбільш грандіозного свята. Новий рік вже дзвенить ялинковими іграшками в торгових центрах, а в холодильнику вже з'являються перші баночки червоної ікри, яку не можна їсти.

Ви вже визначилися, де святкувати НГ 2022? Зібрали дружну компанію? Придумали конкурси? А що з квартирою? Залишилося зовсім небагато часу, швидше читайте нашу статтю і біжіть бронювати новорічні апартаменти!

Бронь житла на Новий рік: коли шукати

Ідеальна оренда квартир на Новий рік виглядає так: ви бронюєте бажану квартиру або будиночок за три місяці до свята, радієте і плануєте конкурси. Верх дедлайну в даному питанні – півтора-два місяці, коли ще є кілька вільних квартир в хорошому районі за прийнятною ціною.

Зараз на календарі середина грудня, а значить залишилося зовсім небагато часу для того, щоб забронювати житло у приємного власника, правда знайти прийнятну ціну вже буде непросто.

До слова, оренда будинку на Новий рік з відмінною територією, приємним краєвидом з вікна, великою площею і навіть сауною зазвичай здійснюється ще в серпні. Недарма існує приказка, що сани краще готувати влітку. Тепер ідея винайняти квартиру на Новий рік відразу після літнього відпочинку вже не здається настільки божевільної, погодьтеся.

бронь жилья.jpg

Новорічна ніч: скільки коштує оренда житла

Як ми вже говорили в інших матеріалах, житло у Львові на Новий рік і карпатський напрямок є найбільш популярними. Трійку новорічних туристичних лідерів замикає столиця. Є й ті, хто вважає за краще знімати будинки в Одесі на добу, щоб зустріти прийдешній рік під шум Чорного моря. Але, як і багато наших мрій, на жаль, програма зимового свята впирається в бюджет. Ми підготували невелику табличку, яка розповість, скільки коштує зустріти 2022 рік у найбільших містах, скільки вартує бронь будинку в місті Київ або у скільки обійдеться квартира в Одесі.

Місто

Ціна за квартиру/доба

Ціна за будинок/доба

Львів

200-2500 грн    

1500-3500 грн

Київ

300-4000 грн

1000-12000 грн

Одеса

300-2800 грн

1400-7000 грн

 Харьків

       350-800 грн

2 000-5 000 грн

Дніпро     

400-2600 грн 

800-3000 грн

 Карпати

700-1200 грн (номер в міні-готелі) чи будинку         

500-12000 грн (будинок/котедж)

Ціни зібрані на основі наявних вільних варіантів, ціни на вже заброньовані та зайняті будинку, квартири й котеджі в даний перелік не включалися.

У Карпатах квартири подобово на Новий рік в оренду не здаються, найбільш популярний варіант тут – номер в міні-готелі або котедж на Новий рік і Різдво. У квартирному питанні найдорожчим є Дніпро, а найдорожчі будинки на цей час зафіксовано в Карпатах. За цінами не відстає і відпочинок в Буковелі, але провести зимові свята тут мріє кожен.

дом.jpg

Поради від експертів: знімання квартир на свята

Рієлтори, орендодавці та представники ринку нерухомості з року в рік дають поради про те, як вдало підібрати квартиру для свята і на що варто звертати увагу. Ми зібрали для вас найважливіші та популярні поради, щоб ви точно не прогадали з вибором.

1. В будь-якому випадку подобової оренди звертайте увагу на авторитетність орендодавця. Важлива наявність офіційних документів на нерухомість, наявність відгуків на його об'єкти. Також рієлтори звертають увагу на кількість об'єктів, що здаються. Експерти стверджують, що людина, що керує відразу великою кількістю квартир, є безумовним професіоналом своєї справи. Зазвичай у такій мережі у кожної квартири є свій адміністратор і прибиральниця, у власника – бухгалтер, помічники, а головне – відповідальне ставлення до справи.

2. Також квартиру на Новий рік краще шукати самостійно через спеціальні сервіси, такі як Doba.ua. У питаннях пошуку квартир на свята не рекомендують звертатися до посередників. Краще витратити пару годин часу, вивчити каталоги сайтів і самостійно зв'язатися з власником. Можливо, вдасться навіть виторгувати знижку в приємному телефонному діалозі.

3. Не лякайтеся передоплати та страхового внеску. Орендодавці розуміють, що якщо ви хочете зняти будинок на НГ, то це не просто для ночівлі. Тому не дивно, що власник хоче убезпечити себе і свою нерухомість від різних форс-мажорів. Якщо при укладанні угоди у вас попросять передоплату або страхувальний депозит, не звинувачуйте орендодавця в жадібності. Якщо ваше свято пройде без ексцесів, ці гроші вам повернуться.

4. Не сподівайтеся на одноденну оренду. Зняти квартиру в Києві на НГ або будиночок в Карпатах суто в ніч з 31 грудня на 1 січня майже нереально. Це невигідно для власника. По-перше, не велике задоволення обіднім ранком 1 січня їхати можливо в інший кінець міста, щоб проводити постояльців. А по-друге, і вам самим не особливо буде приємно після галасливого свята вставати раніше і роз'їжджатися по домівках. У новорічну ніч квартири зазвичай здаються мінімум на три дні. В іншому випадку з постояльців вимагають великий депозит.

І ще одне – не перестарайтеся з гучною музикою та феєрверками. Поважайте сусідів і працю власника, який піклується про свою нерухомість. Бажаємо вам знайти ідеальні квартири на свята і зустріти Новий рік відмінно!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки