Головна  / Блог / Куди поїхати? / День усіх закоханих в орендованій квартирі

День усіх закоханих в орендованій квартирі

Всього два тижні до Дня святого Валентина, більшість романтиків вже склали програму для романтичної вечері. Але якщо ви все ще перебуваєте в пошуку, ми пропонуємо вам усамітнитися з коханою людиною в затишній квартирі та влаштувати свято за власними правилами.

Як відзначити День всіх закоханих

Не скидайте з рахунків прогулянку та проведення часу поза межами квартири. До вашого розпорядження ресторани та кінотеатри, сквери та парки, алеї та набережні. Незалежно від того, наскільки велике ваш місто, закоханій парі знайдуться розваги.

Можливо, у вас є «свій» ресторанчик зі столиком, що потішно похитується. Або улюблена лавочка в парку, біля якої весь час воркують голуби. Або у квест-румі відкрили локацію з вашим улюбленим фільмом. Найважливіше обрати той вид дозвілля, який зблизить вас і подарує лише гарні емоції.


Чому квартира подобово?

Після прогулянки можна винайняти квартиру на двох і організувати романтичну вечерю. Само собою, можна зняти й номер в готелі, але подобова оренда квартири обійдеться дешевше. До того ж, у вас є можливість знайти апартаменти в будь-якому районі міста, з будь-яким дизайном і видом з вікна, на своїх умовах.

Якщо ви поки живете окремо один від одного або сусідуєте з іншими родичами або друзями, то окрема квартира на добу стане чудовою альтернативою вашому гніздечку.

Але, навіть якщо ви живете разом, іноді хочеться змінити обстановку та відійти від побуту. До святкування свою квартиру доведеться готувати, а потім і наводити порядки після романтичного вечора. У квартирі подобово все набагато простіше – час витрачається не на побут, а на один одного.


ТОП-5 квартир для романтичного вечора

У деяких добових апартаментах є ті деталі, яких можливо так бракує вашій квартирі: дизайнерського ремонту, великого балкона, панорамного вікна в їдальні, каміна або джакузі. Чому б цього романтичного дня не побалувати себе?

Влаштувати романтичну вечерю біля великого каміна можна в однокімнатній квартирі у Львові, в Галицькому районі. Як бонус в апартаментах також є вишуканий балкон з видом на Високий замок.

квартира с камином во львове.jpg

А у двокімнатній квартирі в Харкові, в Дзержинському районі є простора кухня та їдальня з панорамними вікнами – хороший варіант для вишуканої вечері.

панорамные окна квартира харьков.jpg

Найпростіший варіант романтичного дозвілля у квартирі – це спільний перегляд фільмів. На відміну від залу кінотеатру, у квартирі можна обговорювати емоційні моменти, сидіти комфортно на дивані та їсти улюблені частування. Без побоювання перешкодити або бути перерваними іншими глядачами. До слова, у багатьох добових квартирах є великі плазмові телевізори або навіть домашні кінотеатри. Наприклад, телевізор з великим екраном і домашній кінотеатр є у квартирі в Києві, поруч з метро Дружби Народів.

домашний кинотеатр в квартире киев.jpg

В орендованій квартирі також можна пограти в приставку. Маса парних ігор пропонуються на консолі, а деякі орендодавці пропонують гостям вже встановлені приставки. Якщо самих джойстиків немає, але є телевізор, приставку можна орендувати в іншій службі. Такий вечір буде оригінальним і точно зблизить вас.

Можна винайняти квартиру на вечір і влаштувати романтичну вечерю повного циклу. Готувати разом, дуріти на просторій кухні та створювати спільні кулінарні шедеври – чудовий подарунок на 14 лютого для обох. Повірте, за розмовами та пляшкою вина приготування пройде швидше і цікавіше. Головне – знайти квартиру з затишним кухонним куточком. Або просто замовити смакоту з ресторану, накрити стіл в красивій вітальні, запалити свічки та розслабитися. Простора кухня з усією необхідною технікою є у двокімнатній квартирі в Києві, в Дарницькому районі.

квартира с просторной кухней киев.jpg

Вечір можна урізноманітнити ванною або джакузі. Свічки, пелюстки троянд, джаз і максимум романтики. Це настільки чарівно, що є ризик насилу повертатися в реальність на наступний ранок. Велике джакузі є у двокімнатній квартирі в Дніпрі в ЖК Мост-Сіті. Приємним бонусом стануть панорамні вікна з видом на річку.

квартира днепр жк мост сити.jpg

Ми зі свого боку гарантуємо вам максимальну надійність нашого каталогу. За вами залишається лише зробити вибір як квартири, так і бажаного сценарію. Хто знає, може в одних з апартаментів ви розглянете прототип вашого майбутнього сімейного гніздечка?




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки