Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Інтер'єр, який допоможе вигідно здати квартиру

Інтер'єр, який допоможе вигідно здати квартиру

Коли розмова заходить про орендовану квартиру, уява навряд чи малює шпалери в квіточку і стінку з кришталем. Швидше за все, це образи світлих кімнат з м'якими меблями і барвистими деталями, в яких сам інтер'єр не виглядає старомодно. Як, використовуючи останні тренди, привернути увагу орендарів саме до вашої квартири, розглянемо нижче.

Интерьер, который поможет выгодно сдать квартиру

Тренд №1 – Мінімалізм і утилітарність 

Йдеться як про рішення в інтер'єрі, так і про функціональний мінімалізм. У 2019-му тренд на об'єднання житлового простору продовжує утримувати лідируючі позиції: кухню поєднують із вітальнею, спальню – із балконом.

Відсутність стін між функціональними зонами покликана оптимізувати простір.

У такому приміщенні повинні бути тільки необхідні меблі в одній колірній гамі. У самому інтер'єрі присутньо не більше 3 кольорів, один з яких повинен бути насичених відтінків жовтого, зеленого або червоного.

Крім цього, в фаворі залишається максимально підкреслений контраст білого і чорного. Цим критеріям найкращим чином відповідає скандинавський мінімалізм. Він дозволяє додавати в лаконічний інтер'єр предмети, які привносять домашній затишок.

Це можуть бути м'які подушки, невеликий ворсистий килим або в'язаний плед.

 Не будуть зайвими і яскраві кольорові плями у вигляді картин або декоративної кераміки. Також для нього характерні великі віконні прорізи або просто достатній доступ денного світла. Це в свою чергу означає відсутність важких штор на вікнах. Якщо у вас поки немає можливості зробити ремонт з переплануванням, пересуньте меблі таким чином, щоб звільнити якомога більше простору в кімнаті, і залиште тільки найнеобхідніше.

Интерьер, который поможет выгодно сдать квартиру

Тренд №2 – Екологічність

Потреба в природному, натуральному і зрозумілому виникла як відповідь на урбанізацію, саме тому еко-тренд вже кілька років поспіль щільно займає свої позиції. Модним є все зелене, і корисне. Ми маємо на увазі кімнатні рослини.  

Але якщо раніше це були звичайні вазони, то тепер на підвіконні можна вирощувати цибулю, петрушку і базилік. 

Гостям в прямому сенсі слова таке інтер'єрне рішення припаде до смаку. Крім рослин, екологічність має на увазі і використання натуральних матеріалів в обробці і текстилі. Додайте дерев'яних панелей в кухонну зону, постеліть лляну скатертину на обідній стіл або покладіть корковий килимок біля вхідних дверей. Все це пом'якшить атмосферу малознайомого приміщення і сприятиме комфортному відпочинку ваших гостей.

Интерьер, который поможет выгодно сдать квартиру

Тренд №3 – Хенд-мейд

Де еко, там і хенд-мейд. Ці два тренда традиційно йдуть рука об руку. Крім того, це хороший привід згадати уроки праці та малювання (а ви ще бурчали, навіщо вони потрібні). Прикрасьте стіни власноруч намальованими картинами, зробіть на вікнах вітражі або змайструйте журнальний столик.  

В інтер'єр прекрасно впишуться предмети ручної роботи з дерева, скла або каменю.

Для оббивки підійдуть м'які матеріали, що мають оксамитову або лляну текстуру. Тут головне – озброїтися необхідними підручними засобами і надихнутися актуальними модними тенденціями, щоб ваші роботи не виглядали старомодно.

Интерьер, который поможет выгодно сдать квартиру



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки