Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Зимові оновлення на Doba.ua

Зимові оновлення на Doba.ua

Зима промайнула як одна мить, але ми встигли зробити чимало важливих оновлень. Тепер оголошення виглядатимуть ще краще та приноситимуть ще більше дзвінків. 

Далі розповідаємо, що нового з’явилось на Doba.ua за останні три місяці.

Що нового?

Ще більше уваги від відділу турботи про користувачів

Наш відділ підтримки став відділом турботи про користувачів і готовий приділяти увагу кожному власнику та кожному гостю. Ми налаштовані на довгу співпрацю, тому звертаємо увагу на всі запити, які до нас надходять. 

Нам важливо, щоб вам було зручно користуватись послугами Doba.ua. Наші спеціалісти по роботі з клієнтами завжди готові відповісти на всі ваші запитання стосовно роботи сайту. Будемо вдячні за ваші відгуки та пропозиції щодо поліпшення роботи нашої платформи.

Оновлені вимоги до оформлення оголошень

Нам важливо, щоб усі оголошення на Doba.ua мали попит та приносили вам більше дзвінків від гостей. Для цього ми зібрали основні вимоги до оформлення в одну невелику інструкцію, яка допоможе покращити вид та зміст оголошень. 

Редакційні вимоги складаються із загальних правил, конкретних вимог до заголовків та до основного тексту оголошення. Також важливу роль відіграють фотографії. Тому окремий пункт вимог охоплює декілька простих рекомендацій щодо якості світлин.

Завдяки грамотно оформленому оголошенню гості бачитимуть тільки корисну інформацію, яка допоможе їм швидко знаходити потрібне житло та одразу розуміти умови оренди.

Наш відділ турботи про користувачів переглядає кожне оголошення та корегує його у разі потреби згідно з правилами редакційних вимог. Але, щоб прискорити цей процес, рекомендуємо вам звернути увагу на вимоги та самостійно перевірити свої активні оголошення.

Посилання на вимоги можна знайти в Особистому кабінеті, в розділі «Поширені запитання».

Що поліпшили?

Мобільна версія сайту стала зручнішою

Чимало гостей шукають житло саме через мобільні пристрої, тому важливо, щоб мобільна версія сайту Doba.ua була зручною. Разом з вами ми відстежуємо та одразу виправляємо всі помилки, які виникають. Наразі вдосконалені важливі функції календаря доступності на сторінках об’єктів та фільтри у каталозі. Тепер усі дати у календарі та всі фільтри у каталозі на мобільних пристроях відображаються без помилок.

Більше не виникатиме проблем із авторизацією

Завдяки вашим відгукам, нам вдалося віднайти та прибрати помилкове сповіщення, яке з'явилося у декого із власників, про «Невірний логін та пароль» під час авторизації до Особистого кабінету. Даний процес більше не викликатиме у вас труднощів. 

Оголошення стали точнішими

Інформація на сторінках об’єктів повинна бути актуальною та зрозумілою. Ми проаналізували вид та зміст оголошень і виправили декілька помилок:

  • Бронювання, яке виконувалось через функцію онлайн-бронювання, тепер коректно відображається у календарі доступності;

  • У карточці об’єкта показується лише актуальна ціна;

  • Конвертація валют виконується справно.

Каталог став працювати краще

Раніше ми повністю оновили вигляд оголошень, а цього разу особливу увагу приділили каталогу. Ми унеможливили появу дублікатів об’єктів та зникнення об’єктів із каталогу. Згідно з режимом публікації, всі об'єкти у каталозі змінюються місцями через певний проміжок часу та у певному порядку.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки