Головна  / Блог / Куди поїхати? / Кращі парки розваг в Україні

Кращі парки розваг в Україні

Сучасні розважальні парки пропонують великий вибір активностей як для маленьких гостей, так і для дорослих любителів гострих відчуттів. Про п'ять найцікавіших парки в різних куточках України розповідаємо в цьому матеріалі.

ТОП-5 парків розваг в Україні

Парки атракціонів в Україні - ідеальне місце, куди можна піти з дітьми. Враження від такого проведення часу залишаються в пам'яті на все життя. Американські гірки, мотузкові парки, ігрові автомати, 7D кінотеатри - вибір активностей в сімейних парках вражає. 

  • Парк Горького

Де: Харків, вулиця Сумська, 81

Всілякі атракціони доступні круглий рік в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького. Для маленьких любителів пригод тут є батути, мотузковий парк, гойдалки, ігрові автомати і парк динозаврів. А дорослі можуть заряджатися яскравими емоціями на «Американських гірках», «Катапульта» або «Вежі падіння». 

park-gorkogo-jpg.jpg

Також в парку є інклюзивна дитячий майданчик, розважальний центр з атракціонами в приміщенні і найвище колесо огляду в Україні. Бажаючи приїхати в «український Діснейленд» з іншого міста, рекомендуємо заздалегідь зняти квартиру подобово в Харкові і затриматися тут на довше, ніж один день.

  • Парк Galaxy

Де: Київ, вулиця Берковецька, 6Д

Сімейний парк розваг Galaxy - один з найбільших тематичних критих парків Європи. Тут є «Американська гірка», «Вежа падіння», кімната страху, дзеркальний лабіринт. Юні непосиди будуть в захваті від «Динопарк», великого батутного комплексу і «Лабораторії Чокнутого Професора». А любителі віртуальної реальності зможуть зануритися в світ пригод за допомогою сучасних ігрових і VR-апаратів.

  • XPark

Де: Київ, парк «Муромець»

Ще одне місце, де відпочити сім'єю можна в будь-який час року - спортивно-розважальний комплекс XPark. Влітку тут популярні такі заняття, як вейкбординг, вейксерфінг, SUP-брудного, прогулянки на катамаранах, байдарках і каяках. А коли сезон водних розваг закінчується, парк пропонує гостям такі активності, як їзда на квадроциклах і всюдиходах, бігові лижі, велопрогулянки, ігри в бампербол, пейнтбол, лазертаг. Для маленьких непосид є дитячий мотузковий лабіринт, батутний центр і хімічне шоу. 

50jIQ.jpg

Приїхавши до столиці на кілька днів, обов'язково заплануйте похід в один з описаних вище парків. Зняти квартири в Києві подобово на час перебування можна на сайті Doba.ua.

  • Луна-парк 

Де: Одеса, вулиця Успенська, 1

Одеський луна-парк популярний завдяки різноманітним атракціонам і невисоким цінам. Це місце, де можна цікаво і недорого відпочити всією сім'єю. Батькам буде цікаво прокотитися на екстремальних атракціонах і полоскотати нерви в кімнаті страху, а дітям - повеселитися в кімнаті сміху і покататися на каруселях.

Красивим завершенням пригод стане огляд панорами міста з колеса огляду. Знаходиться луна-парк у парку Шевченка, поруч з пляжем «Ланжерон». Зупинитися на час відпочинку можна, знявши квартиру в Одесі парк Шевченка.

  • Парк розваг «Уруру»

Де: Львівська область, Старе Село, вулиця Лісова, 14

Парк знаходиться за межами міста, в оточенні лісу. Приїжджати сюди треба мінімум на цілий день. Величезні батути, тринадцятиметрові гірки, реалістичні фігури динозаврів, мотузковий парк, тюбінг, гойдалки - на великій території парку розкидані розваги для дорослих і маленьких любителів пригод. У перервах між активностями, відпочити і підкріпитися можна в піцерії.

ururu.jpeg

Коли краще їхати?

Вибір часу для відвідування парку розваги залежить від декількох факторів. 

Є парки всесезонні, такі, як Galaxy. Обмежень за погодними умовами для його відвідування немає. Кататися на атракціонах там буде комфортно як влітку, так і взимку. Таким же є і парк екстремальних розваг XPark. Але види розваг в ньому відрізняються в залежності від сезону. Влітку він є центром вейкбордингу, а взимку - майданчиком для тюбінгу і сноукайтинг. 

А є парки, відвідувати які комфортно тільки в теплу пору року. До таких можна віднести луна-парк в Одесі і ту частину парку Горького в Харкові, яка розташована під відкритим небом.

Підводячи підсумок, можна сказати, що знайти підходяще місце для відпочинку всією сім'єю можна завжди. Головне, заздалегідь запланувати поїздку, вибрати відповідний парк і забронювати житло для комфортної зупинки на ніч.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки