Головна  / Блог / Поради туристам / Куди піти в Києві з дівчиною: побачення, які захочеться повторити

Куди піти в Києві з дівчиною: побачення, які захочеться повторити

У кожного в житті трапляється період закоханості, який несе за собою низку милих зустрічей і приємних побачень. Щоб справити хороше враження на дівчину під час побачення, варто уважно продумати місце та ідею зустрічі. Київ – це одне з найгарніших і найромантичніших міст України. Ми зібрали для вас підказки, де погуляти в Києві з дівчиною. Наші поради допоможуть внести у ваші зустрічі нові відчуття. Отже, куди повести дівчину на побачення та які є красиві та цікаві місця у Києві, читайте в нашому матеріалі.

Посидіти на дзеркальних лавках у парку Шевченка

Романтичні місця в Києві є в парку Шевченка, де можна спокійно відпочити під спів вуличних музикантів, розташувавшись на одній з численних лавочок. Тут є оригінальні дзеркальні лавочки для закоханих, на яких вони можуть сидіти обличчям до обличчя.

Шевченківський парк Київ

Особливого романтичного шарму надає парку скульптурна композиція «Любов-Всесвіт», що зображає пару закоханих. Вона розташована біля входу з боку ст. метро «Університет» та символізує нескінченну й всеохопну любов.

Парк Шевченко Київ

Для гостей столиці у нас є кілька варіантів квартир біля парку ім. Шевченка на будь-який смак.

Усамітнитися в Ботсаду

У Ботанічному саду ім. Гришка завжди повно закоханих парочок. Тут можна не лише подивитися на екзотичні рослини, а й сховатися від усіх в тіні дерев або на лавочках, закутаних квітучим бузком. Влітку можна влаштувати собі пікнік, а восени побродити гарними лабіринтами та посидіти біля фонтанів.

Ботанический сад Гришко

Оренда квартири в Печерському районі недалеко від Ботсаду – хороша ідея для організації романтичної вечері після прогулянки.

Помріяти на Пейзажній алеї

Небанальною може стати для вас прогулянка Пейзажною алеєю. Насолоджуватися товариством один одного і мріяти про майбутнє тут можна на дуже креативних лавочках у вигляді різних казкових персонажів. Крім цього, Пейзажна алея може послужити для вас оригінальним і яскравим місцем для першої спільної фотосесії.

Пейзажна алея Київ

Загадати бажання під 400-річної липою

Це воістину сакрально-романтичне місце знаходиться біля Десятинної церкви. Сюди приходять не лише відпочити, а й загадати бажання. Для початку, варто ввічливо привітатися з деревом, потім обійти його 7 разів за годинниковою стрілкою, і будьте впевнені, що ваше бажання неодмінно здійсниться.

Десятинна церква Київ

Подивіться зручні варіанти житла на Подолі.

Погодувати білок в Голосіївському парку

Свою прогулянку в цьому парку можна урізноманітнити катанням на човні або катамарані. Дуже романтично буде погодувати разом мешканців парку, білочок і качок, або відпочити в одному із затишних кафе.

Прогулянка по Голосіївському парку разом з коханою людиною запам'ятається вам надовго, а може і зовсім стане вашою сімейною традицією. Красиві локації Києва можна також знайти і в інших парках міста.

Голосіївський парк Київ

Бюджетно і зручно розміститься біля парку Ви зможете, орендувавши квартиру в Голосіївському районі.

Повечеряти на даху будинку

Якщо немає можливості скористатися послугами спеціального агентства, то цілком реально влаштувати вечерю і своїми силами. На оглядовому майданчику проспекту Червонозоряний можна не тільки помилуватися Києвом з висоти пташиного польоту, але при гарній погоді і повечеряти. Для особливих випадків (пропозиція, визнання) можна запросити музиканта або цілий джаз-бенд. Тут все залежить від вашої фантазії.

Вечеря на даху Київ

Побачення в Автокіно

Якщо у вас є автомобіль і бажання оригінально провести час, то приїжджайте на Кінодром. Тут ви будете вільні у своїх діях – можете голосно сміятися і цілуватися хоч весь кіносеанс, і ніхто не зробить вам зауваження.

Кінодром Київ

Подивитися на Русанівські фонтани

Здавалося б, звичайна набережна у вечірній час перетворюється на справжнє світломузичну виставу. Зручно вмостившись на лавочці або на пледі біля фонтану, можна говорити та обніматися до ранку під приємну музику. Якщо Ви все ще не знаєте, куди піти на побачення в Києві, то у будь-якому випадку, це побачення не залишить байдужим вашу другу половинку, тож його захочеться повторити ще багато разів.

Русанівка фонтан Київ

Якщо орендувати квартиру на Лівому березі Києва, то до фонтанів добратися не складе особливих труднощів.

Крім перерахованих вище варіантів, є ще тисяча місць, де можна провести вихідні в Києві та організувати побачення, яке справить незабутнє враження. Якщо ж в столиці для Вас все не нове і банальне, а ви шукаєте місце для особливого приводу, вирушайте до Львова або Одеси.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки