Головна  / Блог / Поради туристам / Музичні вихідні: де послухати добру музику

Музичні вихідні: де послухати добру музику

Будні у великому місті проходять в шаленому ритмі, тому краще, що можна зробити після насиченого тижня  відволіктися і насолодитися приємним музичним вечором. На щастя, в Києві є місця з якісною музикою і приємною атмосферою. Невелика підбірка від Doba.ua.

Теплий Ламповий

Якщо ви любите андерграунд-рок, то арт-клуб «Теплий Ламповий» якраз для вас. Вже цієї п'ятниці, 26 січня, тут виступатимуть Purple Blue, Рубікон, BAD PIT, Electrified. А на початку лютого можна послухати рок-групи MniShek, Проти ночi, Ауд.238, Спека, From Subway To Soul.


Аутпаб

Затишний заклад на вул. Дмитрівській, 18/24, в якому недорого можна спробувати пиво і послухати живу музику. 27 січня тут відбудеться виступ кавер-групи REAL BAND. Ті, хто дивився останній сезон шоу «Х-фактор» і полюбив виступу Ксюши Попової, зможуть насолодитися відомими піснями у виконанні вокалістки і її групи.


SKLO

2 лютого в арт-просторі на вул. Тургенєвській, 8/14 вшанують пам'ять відомого українського музиканта і фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Всіх шанувальників запрошують на вечір пам'яті, щоб разом послухати улюблені пісні, подивитися кліпи та інтерв'ю близьких друзів артиста. Вхід вільний за попередньою реєстрацією.


Bel étage Event club

Це місце відрізняється від інших тим, що працює як ресторан та івент-заклад одночасно. Тут можна не тільки послухати хорошу музику, але і скуштувати смачні страви, а всі концерти проходять виключно наживо. Зовсім скоро, 10 лютого, тут буде давати сольний концерт група YUKO. А 1 березня група KAZKA представить новий альбом. Заклад розташований на вул. Шота Руставелі, 16.

Atlas

В концерт-холі майже щодня проходять виступи музичних груп і сольних виконавців, а також театральні вистави. Нічний клуб Atlas розташований за адресою вул. Січових Стрільців, 37. Квитки можна придбати на місці.


Для тих гостей столиці, хто хоче потрапити на концерт і послухати улюблених виконавців, але не знає, де зупинитися, пропонуємо добірку недорогих, але затишних київських квартир.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки