Головна  / Блог / Куди поїхати? / Найкращі заклади Києва для прохолодних вечорів

Найкращі заклади Києва для прохолодних вечорів

Сезон довгих прогулянок парковими алеями скінчився і на його зміну прийшов час затишних посиденьок в атмосферних закладах. В столиці працюють найрізноманітніші ресторани та щосезону, навіть у воєнний час, відкриваються нові локації. Де смачно поїсти в Києві та зігрітися холодними вечорами, читайте на Doba.ua.

UnderWu 

Де: вулиця Велика Васильківська, 44А

Справжній рай для любителів вінілових програвачів. UnderWu – місце, де музика є найголовнішою цінністю. В колекції зібрані різноманітні платівки – від вінтажних до сучасних, від джазу до хіп-хопу. Кожен гість під час бронювання столика може обрати, яку музику буде слухати. А щоб атмосфера була гармонійною, в ресторані працює музичний сомельє. Крім особливого музичного супроводу, гостей очікує вінтажний інтер’єр та авторська коктейльна карта з напоями, присвяченими певним композиціям. 

Ресторан UnderWu – одне з затишних місць в центрі, куди можна прийти на обід чи вечерю, під час візиту в Київ. Особливо зручно буде для тих, хто обере для зупинки готель чи квартиру подобово біля метро Площа Льва Толстого, Спортивної площі чи стадіону «Олімпійський».

044 Cafe 

Де: вулиця Велика Васильківська, 85/87

Ще одне місце, яке варто туристичної уваги на Великій Васильківській – 044 Cafe. Містяни легко розпізнають сенс назви – саме таким цифрам відповідає телефонний код Києва. Фішка ресторану – цікавий інстаграмний інтер’єр. Без гарних світлин звідси не виходить ніхто. В меню є супи, основні страви, сендвічі та великий вибір солодощів, включаючи цілі торти. Акцент в ресторані роблять на сніданки: омлети, авокадо тости, кукурудзяні оладки, шакшука, сирники та різні каші. Сніданки подають з дев’ятої ранку до шостої вечора.

Suite13

Де: вулиця Ярославів Вал, 28

Затишний ресторан на Ярославовім Валу офіційно відкрився у вересні. Його назва ненав’язливо асоціюється з відпочинком в готельному номері, а вишуканий інтер’єр з елементами мармуру, натурального дерева і сталі створює відчуття підвищеного комфорту. Це місце, в якому хочеться залишитися якомога довше. В меню є сніданки, супи, салати та основні страви. Барна карта представлена класичними та авторськими напоями. 

Ресторан розташований в серці Києва, поряд з ним знаходяться такі відомі пам’ятки як Софійський собор, Золоті ворота та інші. Приїхав в місто на кілька днів, найзручнішим варіантом для зупинки буде зняти квартиру в центрі Києва подобово

«Глек»

Де: вулиця Велика Житомирська, 6/11

Заклад, в якому старі традиції ідеально поєднуються з трендами. Світлий інтер’єр та зручні м’які меблі створюють атмосферу гостинності та вишуканості. «Глек» – це ресторан сучасної української кухні. Страви готують з використанням сезонних локальних продуктів. Тут можна спробувати київброд з томленою свининою, вершкову українську пасту із галушок з м’ясом кози, запечене курча з перловою кашею та інші звичні страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Заклад має власну пекарню.

Boca a Boca

Де: вулиця Немировича-Данченка, 14/3

Заклад поєднує в собі ресторан та винний магазин. Якщо шукаєте місце, де можна повечеряти вишуканими стравами та придбати на згадку пляшку ігристого, вам у Boca a Boca Jamoneria. Це ресторан іспанської кухні, меню якого розробляв валенсійський бренд-шеф. Серед фірмових страв – паелья, гаспачо та сангрія. Крім того, гостям пропонують поласувати іспанським хамоном та авторськими коктейлями. Барна карта дозволяє кожному підібрати відповідний до індивідуальних смаків і побажань напій. В ресторані проводять дегустаційні вечори та бранчі.

Names

Де: вулиця Сагайдачного, 23/8

Міське кафе Names – один із закладів, який відкрив свої двері цього року. Це гарне місце в центрі Києва, де зігрітися та смачно поїсти можна разом зі своїми чотирилапими друзями. Кафе дружнє до тваринок. Інтер’єр в стилі лофт ідеально підходить для інстаграмних фото. В меню представлені прості звичні страви: пасти, бургери, бульйони. Сніданки тут подають протягом всього дня. Власники часто проводять колаборації з іншими кафе та ресторанами, організовують цікаві культурні події. Одна з постійних колаборацій прийдеться до смаку любителям шопінгу – на території кафе працює магазин дизайнерських речей. 

Перебуваючи в столиці як гість, прогулятися вулицею Сагайдачного та заглянути в місцеві бари та кафе радимо обов’язково. А якщо є бажання чи необхідність зупинитися в місті на кілька днів, зняти квартиру в центрі Києва подобово онлайн можна в каталозі Doba.ua.

Vatra

Де: вулиця Архітектора Городецького,4Б

Гасло заклада – «Годуємо, зігріваємо, об’єднуємо». Тож це місце ідеально підходить для тих, хто шукає де повечеряти в центрі Києва. Vatra є частиною «Сім’ї ресторанів GastroFamily Дмитра Борисова». Це стейк-хаус, основними позиціями в меню є стейки з мармурової яловичини, реберця BBQ, делікатесні бургери. Всі страви готуються з відбірного українського м’яса. Окрім соковитих м’ясних смаколиків та теплої атмосфери, ресторан пропонує гостям культурну програму у вигляді благодійних стендапів.

Осінь в Києві може бути теплою, затишною та смачною, якщо обирати для відпочинку правильні місця. Підібрати та зняти подобово квартиру в Києві можна в каталозі Doba.ua. Ми підібрали для вас найвигідніші пропозиції напряму від власників житла. Нехай наша добірка стане для вас гарним провідником та нагодою провести декілька вечорів поза межами власної оселі.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки