Головна  / Блог / Куди поїхати? / Родинний відпочинок в Карпатах

Родинний відпочинок в Карпатах

Якщо ви втомилися від міської суєти, а шумом морських хвиль вас вже важко здивувати, пропонуємо провести свій літній уїк-енд в Карпатах. Ми підібрали ТОП-5 найцікавіших і казково красивих місць Карпат, які ідеально підійдуть для сімейного відпочинку з дітьми.

Саме влітку тут трапляється нагода насолодитися усіма принадами гірській місцевості: свіжим повітрям, мальовничими ландшафтами, буйними річками і кришталево чистими озерами. Любителям активного проведення часу нудьгувати тут точно не доведеться: можна поїздити з екскурсіями, відвідати міні-зоопарк в Яремче, покататися верхи на конях, полазити на скеледромі або мотузковому парку в Буковелі, поніжитися в басейні або гірському джерелі, відправитися в похід. Від такого достатку розваг в захваті будуть не тільки ваші діти, а й ви самі.

Захоплюючий Буковель

Буковель вважається одним з найчистіших місць нашої країни, тому він ідеально підходить для сімейного відпочинку. Крім піших і кінних прогулянок, походів до водоспадів і джерел, тут також можна засмагати, купатися, кататися на гідроциклах і навіть займатися дайвінгом в найбільшому штучному озері нашої країни, так званому «море в горах».

Мотузковий екстрим-парк підійде активним діткам, які прагнуть пригод і гострих відчуттів. Дорослим, які бажають полоскотати нерви, – прямо на Флайсерф, екстремальний політ над водою на висоті кількох метрів. Неймовірні відчуття гарантовані! А ось для тихих сімейних посиденьок біля озера вас чекають затишні альтанки.


Де зупинитися в Буковелі (Поляниці)

Затишний котедж-зруб "Красна Поляна" на 12- 14 чол, де є все необхідне для комфортного відпочинку всією сім'єю.


Триповерховий котедж "Буковинський затишок" на 6-8 чоловік з неймовірним видом з вікна.


Котедж "Аура Карпат" для 8 гостей з дитячою площадкою.


Заспокійлива Ворохта

Любителям походити по екскурсіях дорога прямо в Ворохту. Тутешня природа чарує. Гірські серпантини, дрімучі ліси і дзеркальні водойми назавжди залишаться у вашій пам'яті. Варто зазначити, що місцеве повітря, просочене фітонцидами, володіє оздоровчим ефектом.

Тут можна милуватися старовинною архітектурою, влаштувати купання і сплав по гірській річці, зайнятися скелелазінням, насолоджуватися стрімкими схилами, а також піднятися на найвищу вершину України – Говерлу.


Де зупинитися в Ворохті

Міні-готель "Скита" з басейном


Чарівна краса Яремче

Яремче - це гостинний самобутній містечко, який зачаровує з першого погляду. Сюди найчастіше приїздять, щоб помилуватися вируючими водоспадами (водоспад «Пробій», «Дівочі сльози») і відвідати місцевий заповідник, де водяться олені і дикі кабани. Якщо вам до смаку активний відпочинок, вибирайте квадроцикли, рафтинг або риболовлю.

Найчистіше повітря і альпійський клімат роблять Яремче унікальним екокурорт - люди приїжджають сюди здалеку, щоб відпочити і оздоровитися в одному з місцевих санаторіїв.


Де зупинитися в Яремче

Затишний котедж з BBQ та дитячим майданчиком


Синевирська Поляна – там, де живуть дива

Озеро Синевир – найглибше високогірне озеро України, яке знаходиться в селищі Синевирська поляна. Воно розташоване на висоті 989 метрів над рівнем моря. Озерні ухили укриті столітніми смереками, а посередині знаходиться таємничий острівець «Морське Око». Про нього ходить безліч легенд. Кажуть, хто побачить озеро з висоти, позбавиться від хвороб, а кохані, прийшовши сюди, знайдуть вічне щастя в обіймах один одного.

Радимо не упустити можливість і покататися по озеру на плотах – це неймовірної краси видовище, яке надовго зачарує вас і ваших діток.


Де зупинитися в Синевирській галявині

Сучасна садиба з власним озером для 9 гостей.


Самобутня і загадкова Верховина

Цікаво і з користю можна провести час в Верховині. Це місце, де шанують старовинні звичаї, тому тут збереглися автентичні ремесла і традиції. Доторкнутися до місцевої культури можна на екскурсії по одному з музеїв, наприклад, гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів.

А ще Верховина – це відмінний оздоровчий курорт. На її території розташовано більше сотні джерел мінеральних вод, а в тутешніх лісах влітку повно ягід, грибів та лікарських трав.


Де зупинитися в Верховині

Садиба з квітучим двориком «У Зумер».


Літній відпочинок в Карпатах серед неповторних гірських вершин стане приємним спогадом на довгі роки для всієї родини!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки