Головна  / Блог / Куди поїхати? / Романтична Україна - де провести весільну подорож

Романтична Україна - де провести весільну подорож

Прозвучало заповітне «Згоден», відгриміли пробки шампанського, стихли побажання родичів і у молодят настав час одне для одного. Пора сідати в машину і їхати в рубіновий захід. Але от невдача, всі запаси увібрали підготовка до весілля, шикарна сукня і оренда лімузина. Що тепер, медового місяця не бачити? Не впадайте у відчай, з турботою про всі об'єднані любов'ю серця наша команда зібрала список українських маршрутів, куди поїхати відпочивати у весільну подорож. Неймовірно красиво, захоплююче цікаво, смачно, весело і, головне, гармонійно.

Львів

Безперечно, найромантичніше місто України, популярне серед туристів всіх мастей. Навіть якщо ви були тут одного разу, варто відвідати європейську столицю вдруге. Або втретє, головне, щоб разом з коханою людиною. Львів настільки багатогранний, що кожне нове відвідування відкриває інші, досі незвідані грані.

Екскурсоводи відмінно знають, що музика на площі Ринок і аромати кави з шоколадом залучають молодят до їхнього міста. Тому в кожному місцевому турагентстві вам запропонують маршрут «Львів – місто закоханих».

Не хочете йти на поводу у туристичній програми? Виходьте з квартири і просто віддавайтеся львівській міській течії. Вузькі кам'яні вулички, парки і сквери, звуки музики з-за кожного кута, сотні унікальних ресторанчиків і панорамних художніх пейзажів.

весілля Львів тур

Чернівці

Український Париж, не інакше. Непередавано красива архітектура Чернівців відмінно підійде для романтичної поїздки. Просто гуляти по бруківці, слухати саксофоніста на площі Ринок, пити ель і насолоджуватися один одним.

Розваг вистачить на будь-який смак, в місті кілька площ, на кожній з яких зосередилися ресторанчики, бари, музей, клуби і просто затишні сквери для вас двох.

Якщо одного ранку Чернівці здадуться вам затісними, ви з легкістю зможете сісти в автобус і поїхати в Карпати. До слова, завдяки наближеності до гірськолижного курорту, на горизонті Чернівців відкривається захоплюючий смарагдовий вид. Саме час, мабуть, загадати бажання на вічну любов.

весільні тури

Карпати

А щоб не розбивати весільну подорож на «до Карпат» і «після Карпат», можна відправитися виключно в гори. Зрештою, де ж ще можна ідеально усамітнитися двом закоханим, якщо не в Карпатах? Тут грають колоритні українські весілля і вірять в магічну силу любові.

Вибір ідей для весільної подорожі залежить від сезону і переваг у відпочинку. Навесні гуляти, збирати ягоди, слухати спів птахів, відвідувати джерела, оздоровлюватися в Моршині та Трускавці, релаксувати в лісах Яремче. Для цього Ви можете зняти квартиру в Моршині подобово. А можна осідлати велосипед, мотоцикл, коня або на своїх двох відправитися в гори, перевірити свої відносини на міцність. І покласти до ніг коханої людини весь світ на вершині карпатської гори.

А взимку, прокатившись на санях або на лижах, в теплих обіймах новоспеченої дружини, біля каміна пити глінтвейн. І дивитися з вікна на засніжені вершини гір, які навічно запам'ятають ваші клятви і ваші поцілунки.

організація весілля 2019

Одеса

Можна відправитися і зовсім в іншу сторону, набагато-набагато південніше. Легка, безтурботна, що пахне бризом і французькими парфумами, Одеса чекає вас цілий рік. На тлі тутешньої архітектури можна зробити масу художніх фотографій, так що може є сенс знайти житло в Одесі подобово притримати весільну фотосесію до подорожі?

Кататися на річковому катері, кидати камінці в Чорне море, обніматися, лежачи на піщаному пляжі, пити біле вино під чорноморських рапанів. Сміятися на комедійній виставі Одеського оперного театру, повісити замочок в знак вічної любові на Тещиному мосту. А ввечері відправитися на пляж клубу «Ібіца», танцювати, співати та проживати молоду сімейне життя до кожної секундочки. Вже хто-хто, а Одеса точно знає, що таке – любити до нестями.

весільні приготування

Київ

Старовинний, мудрий золотоверхий Київ бачив тисячі історій кохання. Можливо, варто вписати в цій літопис і свою історію? Для цього Вам підійде оренда квартири на добу. Київ точно вразить Вас своїми романтичними місцями.

Автентичний Андріївський узвіз, праворуч поворот на лялькову європейську Воздвиженку. Або вище, до Пейзажної алеї, до стін величного Михайлівського собору. Можна цілуватися в альтанці на Володимирській гірці або клястися у вічному коханні під дзвони Києво-Печерської лаври.

А, якщо вам здається, що галасливий Київ буде для вас занадто дзвінким, то можете відвідати один із заміських комплексів. Зовсім поруч зі столицею, в тіні лісів, під плескіт дніпровських хвиль, можна відпочити в абсолютному самоті.

організація весілля Київ

Зрештою, якщо задуматися, де провести медовий місяць, будь-яке місце стає романтичним, якщо поруч з вами знаходиться ваша кохана людина. Але, з іншого боку, набагато романтичніше, коли навколо звучить приємна музика, над головою блищить небесна блакить, а губ торкається терпке вино. Зовсім не обов'язково їхати за всім цим за тридев'ять земель. Любити можна і в Україні, ми в це вже точно віримо!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки