Головна  / Блог / Поради туристам / Що дарувати на 8 березня - варіанти на будь-який смак

Що дарувати на 8 березня - варіанти на будь-який смак

Здавалося б, усього місяць, але навіть його буде мало, щоб організувати оригінальне 8 березня. Одвічний головний біль чоловіків, що намагаються порадувати і побалувати своїх найулюбленіших. Як же бути і чим же в цьому році вразити обраницю? Перебираємо варіанти і прицінюємося разом з Doba.ua.

Пакет «Класичний тривіальний»

Квіти і цукерки, що може бути простіше? Що ж, багато чоловіків теж так думали, поки не купили троянди, які не підійшли під відтінок помади!

Не лякайтеся, все не так вже й складно. Жінки люблять квіти і, якщо на певний вид у них немає алергії, то догодити можна практично улюбленим букетом. Проконсультуйтеся з продавщицею або дізнайтесь у коханої, який букет їй припаде до душі. Від однієї лілії до 101 троянди. Ну і тюльпани, звичайно ж. Букет, оформлений флористом і подарований з першими променями сонця розтопить будь-яке жіноче серце.

На додаток - цукерки. І скільки б вона не говорила, що сидить на дієті, шоколад з горіхами, карамеллю і ще десятком наповнювачів їй сподобається.

І завершити композицію плюшевою іграшкою і пляшкою улюбленого вина. Благо, зараз квіткові і сувенірні магазини формують подарунки до 8 березня у кошики. І ваше завдання зводиться до простого «Прийшов - вибрав - купив».


Ціна питання: у цьому році середній букет тюльпанів у Києві обійдеться приблизно в 350 гривень, 101 троянда - в 3 550 гривень, корзина з іграшкою, цукерками і вином - близько 1 500-2 000 гривень.


Пакет «Індивідуальний підхід»

Подарункових, сувенірних і їм подібних магазинчиків сьогодні маса не тільки у столичних ТЦ. І ці торгові точки пропонують різні набори з будь-якого приводу. Зокрема, і набори на 8 березня.

Підкреслити жіночність можна за допомогою набору банного приладдя - запашне мило, скраб, шампунь, кілька масок і бомбочка для ванни. А якщо все це ще й ручної роботи з натуральними маслами, то практично безпрограшний варіант!

Інші варіанти подарункових наборів - по хобі (малювання, вишивка і навіть манікюр), по улюбленим фільмам або іграм (гуртки з персонажами, блокноти та брелоки). Ну і солодощі, які в наборах часто знову ж таки ручної роботи, з оригінальними добавками.

Підхід з іншого боку - сертифікат на емоцію. Це може бути довгоочікуваний похід в спа-салон, який вона не може собі дозволити в будній день. Або на майстер-клас, який вона давно хотіла, в квест-кімнату або на екстремальне водіння мотоцикла. Все залежить від спектра її захоплень!


Ціна питання: подарунковий набір в середньому обійдеться в 350 гривень, сертифікат в спа-салон - від 500 гривень, майстер-клас - від 300 гривень.

Пакет «Вища ліга»

Якщо ж в її смаку ви ас, то вам пряма дорога в ювелірний магазин або в салон нижньої білизни. Важливо не помилитися з розмірами, і тоді подарунок вийде максимально вдалим. Звичайно, в якості альтернативи можна скористатися сертифікатом на покупку або спільним походом.

Ще вище тільки хутряна шубка, новий телефон, машина або зірка з неба. Як то кажуть, будь-який каприз за ваші гроші.


Ціна питання: сертифікат в ювелірний салон - від 500 гривень, комплект нижньої білизни - від 400 гривень, сертифікат на іменну зірку - від 900 гривень

Місце проведення

І якщо з подарунком ви визначилися, вибирайте романтичний куточок. Найпростіший спосіб - відправитися в ресторан. Але настійно рекомендуємо бронювати столик заздалегідь, щоб потім ніяково не стояти в холі її улюбленого закладу.

Також можна влаштувати романтичну вечерю вдома і здивувати її кулінарними здібностями. Якщо ж боїтеся щось зробити на кухні не так, скористайтеся службою доставки з будь-якого ресторану.


Якщо мислити трохи глобальніше, то на 8 березня можна кудись поїхати. Як мінімум - в сусіднє місто, або в романтичний Львів, або орендувати квартиру в Києві подобово, або в харизматичну Одесу. Зняти квартиру подобово в Одесі і влаштувати в ній романтику вашої мрії. Як максимум - на літаку відправитися до теплих країв або до Ейфелевої вежі, в пошуку найромантичніших поцілунків!


Ціна питання: вечеря в ресторані - від 400 гривень, квартири подобово у Харкові - від 200 гривень, авіаквитки в Париж - від 12 000 гривень

Ну а взагалі, улюблених жінок потрібно балувати круглий рік. Дарувати квіти без приводу, водити в ресторани, веселити і слухати. Але, якщо за 364 дня у вас якось з цим не складається, то один з-поміж озвучених варіантів допоможе відшкодувати втрачені емоції!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки