Головна  / Блог / Куди поїхати? / Світло є: кав’ярні та ресторани Дніпра з генераторами

Світло є: кав’ярні та ресторани Дніпра з генераторами

Попри всі спроби нашого ворога занурити українців у темряву, життя триває, а світло у великих та маленьких містах не згасає. Український бізнес адаптується під непрості реалії та продовжує працювати. В кожному місті можна знайти ресторани та кафе зі світлом та інтернетом. В цьому матеріалі ми зібрали заклади Дніпра, які працюють завдяки генераторам. 

Барон Разгуляєff

Де: вулиця Набережна Перемоги, 37Б

Години роботи: з 11:00 до 00:00

Цього року ресторану-пивоварні «Барон Разгуляєff» виповнилося дев’ять років. За цей час для багатьох містян стало гарною традицією відзначати свята саме тут. Ресторан продовжує працювати та піклуватися про комфорт своїх гостей, тому з моменту перших відключень тут з’явився генератор. Він забезпечує заклад теплом та світлом. Зігрітися та поїсти можна в будь-який час, а от попрацювати навряд чи вийде, бо афіша закладу сповнена подіями: пивні та м’ясні безліміти, лото, музичні вечори, дитячі розваги та караоке. 

image_5aa581e8222250.94317221.jpg

«Карусель»

Де: бульвар Слави, 1Д

Години роботи: з 10:00 до 22:00

Ще одне місце, де завжди чекають гостей попри відсутність світла, – кафе «Карусель». На трьох поверхах розташовані різні зали – банкетний для проведення свят, лаунж-бар для тихого відпочинку, паб для веселих посиденьок з друзями та перегляду спортивних матчів. Заклад працює в режимі економії ресурсів: вуличне освітлення відсутнє, робочий день скорочений, освітлення залів зменшене. Але завдяки наявності генераторів, під час вимкнень ресторан продовжує приймати гостей. З 10:00 до 16:00 діє бранч-меню. 

«Ман’яна»

Де: бульвар Слави, 2Д

Години роботи: з 9:00 до 22:00

«Ман’яна» – затишне місце, де подають «бавовняні» сніданки та продають патріотичний мерч. Тут можна придбати шопер, худі або футболку, а заразом приєднатися до волонтерського збору на допомогу ЗСУ. В кафе є генератори, які забезпечують його світлом та теплом. Під час вимкнення електроенергії заклад продовжує працювати за особливим меню. Вино та стартери у вигляді сирів та хамону, брускети, тартар, паштети, карпаччо, салати – підкріпитися та продуктивно попрацювати зможе кожен.

Twins

Де: проспект Дмитра Яворницького, 40

Години роботи: з 12:00 до 23:00

Бар – не надто відповідне для роботи місце, але якщо шукаєте заклади Дніпра зі світлом, то Twins вам підійде. Це бар з великим вибором міцних напоїв. Для гостей готують вишукані страви та коктейлі, організовують благодійні вечори та акції. В закладі є генератор, сюди можна прийти зігрітися та зарядити телефон, щоб завжди залишатися на зв’язку. Бар розташований в центральному районі міста, тому плануючи візит в Дніпро, його можна сміливо вносити в список місць для відвідування. Особливо зручно буде тим, хто вирішить зняти для зупинки квартиру подобово Дніпро «МОСТ-сіті».

15580793935cde67a12c930_5cde67910a2f32.01185781.jpeg

Confetti

Де: проспект Олександра Поля, 104А (ТОЦ Славутич); вулиця Маршала Малиновського, 2 (ТЦ Вавилон)

Години роботи: з 10:00 до 21:00

Confetti – це одразу шість ресторанів із затишною атмосферою та смачною їжею. Але під час відсутності світла наразі працюють не всі. Зайти в мережу, підзарядити телефони та підкріпитися можна в ресторанах на проспекті Поля та на вулиці Маршала Малиновського. Теплий світлий інтер’єр, свіжоприготована їжа та достатня кількість павербанків та розеток є в кожному з них. Приємним бонусом стане безкоштовне паркування. 

«Три Бобра»

Де: проспект Дмитра Яворницького, 42

Години роботи: понеділок-п’ятниця з 8:00 до 20:30, субота-неділя з 9:00 до 21:00

Понад вісім років кав’ярня «Три Бобра» пригощала ароматною кавою та солодкими смаколиками дніпрян і гостей міста. А з цього року тут відкрили власне виробництво і тепер не тільки варять каву, а й обсмажують кавові зерна. Крім кави тут можна придбати стильні шопери та футболки. Заклад має генератор, тому працює повний робочий день попри екстрені та планові вимкнення світла. Якщо потрібно бути онлайн та зарядити гаджети, сміливо завітайте на каву в «Три Бобра».

Центральний район – найзручніший варіант для оренди житла під час поїздки в Дніпро. Поряд знаходяться важливі пам’ятки, торгові та офісні центри. Саме тут розташовано багато закладів з генераторами, які працюють повний робочий день. Підібрати та зняти квартиру подобово Дніпро центр можна онлайн в каталозі Doba.ua. 

«Плов хочу»

Де: проспект Слобожанський, 128А (парк Дружба)

Години роботи: з 11:00 до 22:00

Заклад з нехитрою назвою «Плов хочу» закохує гостей східною гостинністю та ситними стравами узбецької кухні. Понад чотири роки дніпряни влаштовують тут сімейні застілля та відмічають важливі події. Ресторан працює повний день. Незалежно від вимкнення електроенергії тут завжди тепло та світло, але для комфортного перебування краще заздалегідь зарезервувати столик. 

«Кеди-Дніпро»

Де: вулиця Михайла Грушевського, 4

Години роботи: неділя-четвер з 12:00 до 21:30; п’ятниця-субота з 12:00 до 22:30

Традиційно для пабів, заклад «Кеди-Дніпро» відчиняє двері не з самого ранку, а з обіду – о дванадцятій Тому поснідати чи зробити робочий відеодзвінок у першій половині дня не вийде. Але, якщо треба підзарядитися енергією протягом дня або зігрітися смачними напоями, то паб цілком підійде. До третьої години дня діє ланч-меню, яке періодично оновлюється. Ввечері, за відсутності світла, в пабі запалюють свічки, створюючи чарівну романтичну атмосферу. 

kedy.jpeg

«Оптиміст»

Де: вулиця Барикадна, 6

Години роботи: понеділок-четвер з 11:00 до 22:00, п’ятниця-неділя з 12:00 до 23:00

Влаштувати свято без перерв на відключення світла або просто ситно поїсти та підзарядити гаджети можна в барі «Оптиміст». Приємна атмосфера, вишукані страви в ресторанній подачі, різноманітні напої чекають гостей і вдень, і ввечері. А у вихідні в барі влаштовують тематичні вечірки. Ще одна перевага цього місця – наявність власного укриття, де гості можуть переховуватись під час повітряних тривог. 

«Де всі»

Де: вулиця Писаржевського, 26

Години роботи: з 9:00 до 22:00

Заклад позиціонує себе як гастробар. Ковбаски власного виробництва з різними начинками, стейки, свинячі реберця – багатий вибір страв з м’яса, класичні та авторські коктейлі – те, що потрібно для смачного обіду чи вечері. Окрему увагу тут приділяють сніданкам, замовити страву з меню сніданків можна протягом всього дня. Зробити це можна й завдяки тому, що світло та тепло в закладі є завжди. 

caption.jpg

Східний напрямок – не найкращий варіант для подорожей Україною в ці непрості часи. Але потреба відвідати Дніпро чи будь-яке інше місто на Сході та Півдні може з’явитися всупереч обставинам. Для того, щоб поїздка була більш комфортною, краще заздалегідь продумати маршрут та підібрати житло. В каталозі Doba.ua можна онлайн зняти квартиру в Дніпрі подобово, а в нашому блозі – знайти добірки з пам’ятками та закладами, де завжди є світло і wi-fi.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки