Головна  / Блог / Куди поїхати? / Тонель кохання: затишний куточок для закоханих

Тонель кохання: затишний куточок для закоханих

На просторах України є місця, де час зупиняється, де намагаєшся насолодитися кожною миттю. Місця, оповиті легендами і просочені любовною енергетикою, які створила сама природа. Для тих, хто хоче здивувати або справити враження на свою другу половинку, пропонуємо відправитися в романтичний вікенд в селище Клевань, що на Рівненщині.

Ліс, що утворив Тунель кохання, з'єднує селища Клевань і Оржів і знаходиться прямо над залізничним полотном. По дорозі регулярно курсує потяг до Оржевського деревообробного комбінату, який з року в рік створює живі стіни з боків тунелю.


Але у кожного гарного місця повинна бути своя красива легенда. Всі легенди тунелю зводяться до трагічної любові українських Ромео і Джульєтти, які наперекір заборонам батьків ховалися для побачень в лісі. На місці, де від нещасливого кохання кинулася під поїзд українська красуня, якраз і виник тунель. А місце стало обителлю любові для всіх романтичних паломників, де дві смуги рейок символізують життєві шляхи двох закоханих, а романтична напівтемрява, через купола з гілок дерев, створює атмосферу самоти.


Згідно з повір'ям, досить згадати одне на двох бажання і поцілуватися, і воно неодмінно здійсниться.

А ще, подейкують, що якщо пройти весь тунель за руки, то проживете зі своєю другою половинкою довге і нерозлучне життя. Пропонуємо вам переконатися в світлій магії цього чудового місця самостійно. Щоб ваш відпочинок пройшов максимально комфортно, бронюйте квартиру на Doba.ua і вирушайте на пошуки незабутніх вражень. Кохайте та будьте коханими!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки