Головна  / Блог / Поради туристам / Вінниця за один день: 7 речей, які треба зробити туристу

Вінниця за один день: 7 речей, які треба зробити туристу

Можна довго розповідати про визначні пам'ятки перлини подільського краю Вінниці: її тихі вулички, акуратні газони, рівні дороги, мальовничий Південний Буг. Але якщо ви тут лише проїздом, все одно всі подивитися не вийде. Тому тримайте короткий to-do list з 7 пунктів, що потрібно встигнути зробити в Вінниці за один день.

Проїхатися на трамвайчику

Трамвайчики тут європейські - їх можна вважати пам'яткою Вінниці. А все тому, що 10 років тому муніципалітет міста Цюрих подарував Вінниці хоч і вживані, але справжні швейцарські трамваї. Особливою привабливості їм надає безшумне пересування, швидкість і, звичайно ж, безкоштовний Wi-Fi.

З'їздити до музею-садиби Пирогова

Неймовірно цікаво побувати в музеї-садибі хірурга Миколи Пирогова. Тут розташований величезний меморіальний парк, який є заповідною зоною. На його території є робочі приміщення хірурга, в яких відтворена оригінальна обстановка, і макети пацієнтів. У парку знаходиться церква-некрополь, де покоїться прах Пирогова та його дружини.


Покуштувати справжній мармелад

Відразу по прибуттю в місто всім ласунам потрібно шукати фірмовий магазин «Солодка мрія». Тут продають продукцію відомого Вінницького заводу фруктових концентратів. Цей мармелад на порядок відрізняється від усіх, що ви пробували раніше. Його виготовляють суто під замовлення і продають у фірмових магазинах або в магазинах здорового харчування.


Відпочити на газоні

У цьому місті є спеціально відведені місця з акуратними газонами, де можна відпочити, перекусити та просто насолодитися тишею. На приємну сієсту зазивають привітні смайлики.

Зняти квартиру з видом на фонтан «Рошен»

Вінницькі фонтани – часом головна причина візиту туристів в місто. Це саме те, що просто необхідно подивитися за один день у Вінниці. Квартири подобово біля фонтану зняти на вихідні - хороша ідея. Через те, що шоу світломузичних фонтанів триває близько трьох годин, можна поєднати приємну вечерю на балконі з прогулянкою набережною, не відволікаючись від програми.

Здійснити вечірню прогулянку на пароплаві

Якщо ви приїхали до Вінниці з дівчиною або дітьми та не знаєте, чим зайнятися у Вінниці, то приємно здивувати та подарувати їм незабутні враження допоможе прогулянка на пароплаві. Ця екскурсія по річці Південний Буг дозволить побачити місто з іншого, не менш цікавого ракурсу. Радимо вам зняти квартиру в Вінниці на добу, щоб встигнути насолодитися романтичною атмосферою міста.


Зробити cелфі на фоні знаменитого напису

Знаходиться напис «I Love Vinnytsia» навпроти головного входу до Центрального міського парку. Куди після Селфі та рекомендуємо прогулятися.

Приїхавши на один день до Вінниці, можна пошкодувати тільки про те, що часу на те, щоб подивитися всі місцеві красоти та визначні пам'ятки дуже мало. Все інше в цьому місті тільки порадує. Тому, плануйте поїздку відразу на кілька днів, і краще зняти квартиру подобово Вінниця центр, щоб заодно побачити і красиві місця самого міста, і Вінницької області.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки