Головна  / Блог / Куди поїхати? / Чим здивує українців Новий 2022 рік?

Чим здивує українців Новий 2022 рік?

На зміну непростому року Білого Металевого Бика приходить рік Тигра. Згідно з східним календарем, символ наступного року - чорний водяний Тигр.. Яким буде 2022 рік і як правильно його зустрічати, розберемося разом.

Чим здивує українців Новий 2022 рік?

За східним календарем кожним роком управляє певна тварина. Всього їх 12 й у всіх різний характер, який передається людині, що народилася у відповідний рік. Від того, яка зодіакальна тварина протегує року, залежить і наскільки мінливими та насиченим він буде.

Символ 2022 року – чорний водяний Тигр. У природі ця тварина володіє силою та завзяттям, тому рік буде наповнений працьовитістю й дисципліною. В нагороду за старання отримаємо хороші результати від виконаної роботи.

Тигр.jpg

Тигр не любить метушні – чекати в майбутньому році раптових змін не варто. Але він може бути та вельми агресивним, якщо його спровокувати. Протягом року потрібно поводитися гідно, намагатися уникати конфліктів, тоді рік буде наповнений спокоєм і приємними подіями.

Як же зустріти свято та які є прикмети на Новий рік?

Найголовніша прикмета – як рік зустрінеш, так його і проведеш. Розберемо, як зустріти рік Тигра так, щоб наступні 365 днів удача не покидала нас.

Прикрашаючи житло і вбираючи ялинку, вибирайте іграшки білого кольору, можна використовувати різні відтінки землі, трави й води. Підбираючи наряд, дотримуйтеся смугастих елементів - можна вибирати відтінки блакитного, сірого, бежевого. Кольори повинні бути спокійні і поєднуватися між собою.

подарки.jpg

Вибирати подарунки також потрібно з особливим підходом. Головна ідея – подарунок повинен бути практичним, що приносить користь. Не варто дарувати красиві статуетки або вази, які будуть припадати пилом на полиці. Ціна подарунка не має значення, а ось його оригінальність буде плюсом.

Рік Тигра – сприятливий для працьовитих людей

Як свідчать східні традиції, Тигр -досить агресивне і непередбачуване тварина. Однак стихія води, під заступництвом якої прийде новий знак, є симоволом м'якості і поступливості, тому вона здатна приборкати тигровий характер. Згідно з китайським гороскопом, символ року буде прихильним до працьовитих, чесних і відповідальних людей.

Першу половину року астрологи рекомендують присвятити роботі. Задуматися про кар'єру, поставити чіткі цілі та наполегливо рухатися до результату. А ось у другій половині увагу потрібно буде перемкнути на стан здоров'я. Наприклад, відправитися на відпочинок в санаторій або провести відпустку в Карпатах, насолодитися величчю гір і приємним ефектом термальних ванн.

джакузи зима.jpg

Де зустріти Новий рік?

З тим, в чому зустрічати новорічні свята і як прикрашати будинок розібралися, тепер поговоримо про те, де відзначити 2022 рік. 31 грудня припадає на четвер і ми отримуємо цілих три новорічних вихідних. Можна сміливо планувати невелику подорож.

Відпочинок в Карпатах взимку – популярний і безперечно найкращий варіант. Гірськолижні курорти вже готуються приймати гостей: запускають снігові гармати, розігрівають чани, готують святкове меню та облаштовують гостьові будиночки. Буковель, Славське, Пилипець, Красія, Драгобрат – підібрати курорт можна на будь-який бюджет і смак. Найбільший вибір розваг пропонує Буковель. Тут і окремі траси для сноутюбінга, і ковзанка, і всілякі канатні доріжки, і снігоходи, і упряжки з собаками. Любителі релаксу оцінять можливість поплавати в теплому всесезонному басейні комплексу Voda Club.

карпаты.jpg

Колоритно зустрічає туристів зимовий Львів. Традиційні ярмарки, новорічна ялинка з фотозонами, святкове меню в затишних ресторанах – атмосфера Львова в період Різдва і Нового року не зрівняється ні з чим. Плануючи поїздку, рекомендуємо винайняти квартиру у Львові на Новий рік якомога раніше. Попит на житло в культурній столиці завжди великий, а в зимовий період зростає ще більше.

львов.jpg

Це ж стосується й житла в Києві подобово. Столиця дуже яскраво зустрічає Новий рік. На Софійській площі встановлюють головну ялинку країни, розставляють ярмаркові будиночки та тематичні фотозони. Подібних локацій в Києві планують зробити кілька. Знайти святковий настрій можна буде на Контрактовій площі, Володимирській гірці та біля Арки дружби народів. Урочисте запалювання вогнів на новорічній ялинці традиційно заплановано на 19 грудня.

киев.jpg

Карантинні обмеження, пов'язані з Covid-19, унеможливлюють проведення масових заходів. Але це не повинно затьмарити свято. Тим більше, що Тигр – тварина, яка не переносить метушні та хвастощів. Тому зустріти Новий рік краще в колі сім'ї або близьких людей. А ось де це зробити – вирішувати вам. Необов'язково залишатися вдома. Організуйте невелику сімейну подорож, а святковий вечір влаштуйте в затишному орендованому житлі. Підібрати відповідний варіант на святкові дати вже можна в каталозі подобового житла Doba.ua.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки