Головна  / Блог / Поради туристам / 4 поради, як безпечно відсвяткувати Новий Рік

4 поради, як безпечно відсвяткувати Новий Рік

Коли в двері стукає Новий рік, найголовніше – зустріти його так, щоб в пам'яті закарбувалися тільки приємні моменти, а значить, не зайвим буде подбати про безпеку. Ці слушні поради від Doba.ua стануть в нагоді всім, будь то вечірка з друзями на знімній квартирі, тихі посиденьки за сімейним столом в заміському будинку або романтичний вечір в орендованих апартаментах.

Готуйте корисні страви

Всупереч поширеній думці, що новорічний стіл без олів'є не новорічний, поекспериментуйте з меню і зробіть його більш дієтичним, щоб по закінченні свят не сидіти на дієті. Пам'ятайте, що в році всього дванадцять місяців і ні до чого одинадцять з них потім мучити себе дієтами. Крім того, корисні страви теж бувають вельми смачними, та настільки, що ви не помітите, як з'їсте не одну ложку.


Вживайте з розумом

У новорічну ніч вживання алкоголю майже неминуче, тому якщо не хочете прокинутися з 31-го на 3-е, пийте в міру. Майте на увазі, що пити треба стільки, щоб трохи веселіше стало вам, а не оточуючим, які за вами спостерігають. Або ж скористайтеся деякими порадами, які зможуть мінімізувати вплив алкоголю на організм: обирайте спиртні напої меншої міцності або розбавляйте їх безалкогольними, не пийте на голодний шлунок, а також не експериментуйте з різними видами алкоголю.


Не сідайте за кермо в нетверезому стані

Не пийте, коли за кермом, і не їдьте, коли п'єте. Не робіть цього ніколи, але особливо в новорічну ніч. Краще дочекайтеся ранку. Якщо вам все-таки треба виїхати, викличте таксі. Так ви зустрінете ще одну людину, яку можна привітати з Новим роком, і доберетеся без пригод. А ще краще орендуйте житло недалеко від того місця, куди плануєте вирушити, будь то клуб або площа з головною ялинкою, і пройдіться пішки.


Купуйте якісну піротехніку

Ми з радістю перейняли у китайців традицію запускати на Новий рік феєрверки, хоч і робимо це трошки раніше, ніж вони. Іскристі, миготливі і блискучі, своєю пишністю вони приносять радість як дітям, так і дорослим. Але тільки якщо вони гарної якості. Адже куплена піротехніка не повинна бути китайської в поганому сенсі слова. Інакше можна опинитися в рядах тих, хто після бою курант дзвонить в «швидку», а не рідним з поздоровленнями.


Новий рік – одне з найсвітліших і довгоочікуваних свят. Чи не затьмарюйте його безглуздими проблемами, адже давно відомо, що як зустрінеш, так його і проведеш. Але озброївшись нашими порадами, шанси відзначити це чудове свято чарівно дуже великі. З наступаючим!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки