Головна  / Блог / Поради туристам / Як і де відсвяткувати Різдво в Києві: 7 добрих ідей від Doba.ua

Як і де відсвяткувати Різдво в Києві: 7 добрих ідей від Doba.ua

Різдво – прекрасний час для нових вражень і подорожей Україною. Ми вже писали про найбільш популярні напрямки в новорічні канікули. У цій статті представляємо вашій увазі 7 локацій в столиці України, де можна відсвяткувати це світле свято.

Святкові заходи в Києві в цьому році пройдуть без масових гулянь і концертів на площах. З огляду на епідеміологічну ситуацію, для киян і гостей міста підготували восьми кілометровий маршрут від Арки дружби народів до Контрактової площі з розважальними зонами. Але і традиційні локації не залишилися без уваги.

Різдво на Софійській площі

На Софійській площі зазвичай проходять наймасштабніші різдвяні гуляння. В цьому році карантин вніс свої корективи, але головна ялинка України все так же прикрашає саме Софійську площу. У цьому році темою Нового року і Різдва став «Казковий ліс». Тому гостей чекає багато добрих лісових персонажів і красивих фотозон. Тут же можна купити сувеніри своїм близьким, зробити багато яскравих Селфі на тлі ошатної площі. Квартири неподалік від Софійської площі вибирайте в нашому каталозі.

Різдво на Подолі

На Контрактовій площі також встановлена новорічна ялинка, прикрашена іграшками у стилі «Петриківського розпису». А ще тут залили велику ковзанку, встановили атракціони для дітей і ярмаркові будиночки з сувенірами та традиційними смаколиками в зоні фудкорту. На Подолі кожен зможе знайти собі розвагу до смаку. Орендувати квартиру на Подолі ви можете, скориставшись нашим каталогом.

подол.jpg

Різдво в музеї «Пирогів»

Більш колоритної локації, щоб відсвяткувати Різдво 2022 Києві, ніж Пирогів, годі й шукати. 7 січня там пройде різдвяна служба в храмі Святої Параскеви. Після цього всі присутні зможуть приєднатися до веселого гуляння, наповненому захопливими театральними виступами, колядками та щедрівками. У Пирогів з року в рік їдуть за споконвічно українським Новим роком і Різдвом, тут завжди дуже душевно і колоритно. А для того, щоб відпочити після веселих гулянь, зніміть одну з квартир з нашого каталогу.

Різдвяні свята в парку «Київська Русь»

Веселі гуляння в історичному парку «Київська Русь» починаються ще в кінці грудня. Від організаторів обіцяють яскраву шоу-програму з подарунками та частуваннями, а також катання на конях, частування традиційними українськими стравами, конкурси для дорослих і дітей. У Різдво тут пройдуть традиційні гуляння, колядки та щедрівки, костюмовані вистави, новорічний маскарад героїв билин. Всіх охочих будуть пригощати настоянками та притягнуть до справжніх середньовічних ігор. Якщо вам вже не цікаві свята в центрі сучасного мегаполісу, ласкаво просимо в старовину! Дістатися до парку можна маршруткою, яка відходить від станції метро Видубичі. А винайняти житло подобово біля станції метро Видубичі ви можете на нашому сайті.

Різдво на Співочому полі

Відсвяткувати Різдво-2022 можна на Співочому полі. Традиційно тут проводять тематичні виставки. На території парку встановлюють ілюмінацій локацій, дитячі зони та резиденцію Діда Мороза з подарунками, відкривається ярмарок сувенірів і зона майстер-класів. Зігрітися можна ароматним глінтвейном на фуд-зоні.

Хорошим варіантом для зупинки на ніч стане квартира подобово біля метро Арсенальна, звідки до Співочого поля можна пройтися пішки. Сьогодні доба проживання тут обійдеться від 500 грн і більше.

певчее поле.jpg

Різдво в Мамаєвій Слободі

Справжніх козаків і козачок запрошують в Різдвяне містечко Мамаєвої Слободи. Тут, в низці казок ви зможете загадати найпотаємніші бажання. Малюки побачать не звичних їм аніматорів в костюмах диснеївських героїв, а суто українських билинних героїв. Гостей пригощатимуть, розважатимуть і дивуватимуть! Дістатися сюди можна на автобусі №27, який відходить від станції метро Шулявська. Житло біля станції метро Шулявська ви можете підібрати з нашого каталогу.

мамаева слобода.jpg

«Зимова країна на ВДНГ»

Приділіть день свого вікенду на «Зимову країну на ВДНГ». Тут точно буде чим себе зайняти. Величезна ковзанка, мільйон солодощів, дитячі ігрові павільйони, різноманітність сувенірних крамниць, крижані замки, зимові атракціони – в повітрі витає дух свята. Сюди можна їхати з усією родиною, друзями, зі своєю другою половинкою. Насичена програма на Різдво не змусить нудьгувати нікого. До слова, в нашому каталозі квартир є і цікаві пропозиції для подобової оренди біля ВДНГ.


Різдвяні вихідні в прийдешньому році обіцяють бути веселими. Але Doba.ua нагадує, що, де б ви не були, найважливіше – з ким ви проводите свято. Збирайте найближчих і вирушайте в казковий світ столичного Різдва!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки