Головна  / Блог / Для владельцев квартир / Бізнес з подобової оренди в умовах карантину: як мінімізувати наслідки

Бізнес з подобової оренди в умовах карантину: як мінімізувати наслідки

Попри те, що туризм і подорожі тимчасово заморожені, багато людей зберігають потребу в подобовому житлі. Невідкладні відрядження, термінові справи, необхідність провідати родичів, бажання виїхати з мегаполісів у «глибинки». Як не втратити потенційного гостя та зберегти бізнес в умовах карантину, читайте в нашому матеріалі.

Тимчасово збільште термін оренди

У зв'язку з ситуацією, яка склалася в країні та світі, людей, яким необхідно винаймати житло на більш тривалий термін стає більше. Наприклад, коли немає можливості працювати віддалено, але ходити на роботу необхідно, тимчасова оренда житла поруч з місцем роботи – найбільш вдалий варіант. Крім цього, багато батьків з маленькими дітьми прагнуть виїхати якомога далі з великих міст, ближче до природи. Квартира або будинок подобово з відповідними умовами – перше, що вони будуть шукати. Ми, зі свого боку, поки знімемо обмеження з публікацій пропозицій оренди на тривалий термін.

Дозвольте цілодобове заселення

У період, коли на вулиці можна перебувати тільки в разі крайньої потреби, у гостей може не бути можливості чекати конкретної години заселення. Щоб уникнути можливих ризиків для гостей і збільшити привабливість вашого оголошення, зробіть графік заселення більш гнучким.

Запропонуйте знижку або зменште ціни

Щоб виділити ваше оголошення серед інших, подумайте про акцію або знижку на період карантину. Наприклад, запропонуйте знижку на заселення довше, ніж на добу. Якщо житло орендують на тривалий термін, зробіть ціну на останній день з максимальною знижкою, щоб він виглядав як бонус. Прописуючи в оголошенні на Doba.ua умови вашої акції або знижки, обов'язково виконуйте їх. Не потрібно писати неправдиву інформацію та обманювати людей, щоб отримати дзвінок.

Продумайте нові способи заселення

Продумайте нові формати заселення, які допоможуть уникнути зустрічі з гостями. Так ви убезпечите себе та підвищите увагу до вашого оголошення. Один з варіантів безконтактної передачі ключів – маленький сейф з кодовим замком, вбудований в стіну перед входом у квартиру. Якщо в будинку працює консьєрж або охоронець, можна домовитися про тимчасову передачу ключів гостям з ними.

анонс.jpg

Повідомте про переваги вашого житла

Вкажіть в оголошенні переваги вашого житла: повідомте про обов'язкове прибирання та дезінфекцію після кожного гостя, про наявність аптечки та захисних масок. Перевірте, чи достатньо у квартирі миючих засобів, чи справна пральна машинка, холодильник та інші побутові електричні прилади. Можливо, варто подбати про те, щоб у квартирі були продукти першої необхідності: питна вода, крупи, засоби гігієни. Про наявність цих переваг також варто вказати в оголошенні.

Приємним бонусом для гостей може стати наявність у квартирі телевізора та оформленої підписки на сервіси з великим вибором серіалів і фільмів. Це виділить ваше оголошення серед конкурентів і допоможе залишити приємне враження у гостей.

Зробіть житло можливим для віддаленої роботи

Підготуйте житло для можливості працювати віддалено. Забезпечте потенційних гостей якісним Wi-Fi, надайте комп'ютер або ноутбук, обладнайте комфортне робоче місце з хорошим освітленням. Не всі компанії, які відправили співробітників працювати з дому, надали необхідні умови. Також це буде актуально для гостей, які орендують квартиру подобово під час робочого відрядження.

baby-boy-3368017_1280.jpg

Оновіть пропозицію на сайті

Навіть якщо немає можливості внести вагомі зміни в житло, що здається, перегляньте своє оголошення на сайті та подумайте, як його можна поліпшити. Можливо, потрібно додати інформацію про послуги, що надаються, розширити опис або завантажити нові фотографії. Більш докладно про те, як покращити оголошення, можна прочитати тут.

Продовжуйте розміщувати свою пропозицію

Карантин негативно вплинув на туристичний потік, однак попит на добове житло залишається. Скористайтеся моментом правильно. Поки конкуренція падає, продовжуйте розміщувати та просувати свою пропозицію, використовуючи всі доступні для цього засоби. Термін дії карантину закінчиться, подорожі відновляться й гості повернуться саме до вас, запам'ятавши вашу гостинність і відповідальний підхід.

У ці непрості часи важливо зберігати спокій і тверезість розуму. Продумайте новий план дій, налагодьте контакти з сервісами з прибирання квартир, які допоможуть вам підготовлювати житло в нових умовах. Не втрачайте оптимізму та продовжуйте бізнес.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки