Головна  / Блог / Інструментарій Doba.ua / Карантин з прибутком: як підвищити клікабельність оголошення та отримувати більше

Карантин з прибутком: як підвищити клікабельність оголошення та отримувати більше

Карантин та пов'язані з ним обмеження зробили подорожі тимчасово неможливими. Але цей час пройде, люди продовжать подорожувати та попит на добову оренду житла зросте. Ми підготували кілька дієвих рекомендацій, які допоможуть поліпшити якість оголошення, тим самим підвищивши шанси на оренду саме вашої пропозиції.

Максимально заповніть всі розділи оголошення

Оголошення виглядає більш привабливим, коли його складено якісно. Заповнюючи форму, вкажіть якомога більше деталей, перерахуйте всі наявні зручності. Це допоможе знайти вашу квартиру за допомогою фільтрів.

Щоб ще більше збільшити шанси, вкажіть дані про себе в Особистому кабінеті. Оголошення зі скан-копіями документів, що підтверджують право власності та особистість орендаря, викликають більше довіри у потенційних гостей.

Додайте якісні фотокартки

Чи відкриє гість ваше оголошення великою мірою залежить від першої світлини. Важливо, щоб вона була якісною та зображала основний запит. У пріоритеті фотографії спальних місць (ліжко або диван). Але й інші фотографії не повинні вибиватися із загальної картини. Бажано, щоб були представлені всі кімнати, включаючи кухню та санвузол.

В умовах карантину наймати фотографа для створення якісних знімків не найкраща ідея. Хороші світлини можна зробити й без професійної техніки, озброївшись смартфоном. Як зробити якісні фотокартки житла самому, можна прочитати тут.

квартира.jpg

Визначте адекватну ціну

Фотокартки привертають увагу, але вирішальним фактором при виборі житла подобово  часто є ціна. Щоб встановити розумну ціну, простежте, які ціни пропонуються за квартири зі схожими умовами в вашому районі. Тільки промоніторивши всі варіанти, можна сформувати адекватну ціну, яка не буде завищена або занижена.

Рекомендуємо відразу скласти шкалу вартості для низького та високого сезону, щоб оголошення було актуально круглий рік.

Слідкуйте за відгуками

Ще одним важливим пунктом при виборі житла подобово є відгуки. Щоб не зіпсувати враження потенційного гостя поганими відгуками, намагайтесь уникати конфліктних ситуацій. Для цього цікавтеся, чи все сподобалося гостям, що потрібно виправити та що могло б поліпшити їх комфорт наступного разу. Це допоможе попередити появу негативних відгуків під оголошенням.

Пам'ятайте, що позитивні відгуки є гарантією хорошого сервісу, вони впливають на вибір потенційного гостя, викликаючи у нього довіру.

отзывы укр.jpg

Спростіть бронювання та використовуйте календар зайнятості

Щоб не упустити потенційного гостя, оперативно відповідайте на запити та заявки на онлайн-бронювання. Так ви показуєте свою зацікавленість і відповідальність. Визначте заздалегідь важливі питання, які потрібно уточнити телефоном або онлайн, щоб уникнути непорозумінь.

Вчасно заповнюйте календар зайнятості. За статистикою велика частина відвідувачів сайту вибирають оголошення, в яких цей календар заповнений. Згідно з опитуванням, проведеним командою Doba.ua, люди з більшою ймовірністю не зателефонують тому власнику, у якого відсутні позначки в календарі через те, що порахують, що це житло або зайнято, або з якихось причин не має попиту.

Користуйтеся спеціальними можливостями

Щоб ваше оголошення було помічено одним з перших, користуйтеся спеціальними функціями сервісу. Виділяйте оголошення бейджами та фіксуйте їх на найвидніших місцях. Зробити це можна, сплативши спеціальні статуси Преміум і Топ.

При статусі Преміум оголошення отримує відповідний значок і розміщується у верхній частині сторінки. Також його можна виділити яскравими бейджами «вільно» або «терміново».

При статусі Топ оголошення отримує відповідний бейдж і розміщується вгорі першої сторінки в блоці по три квартири, з ротацією у 20 секунд. Крім цього, воно буде показуватися на бічній панелі в розділі Блог.

Оголошення з розділу Преміум і Топ паралельно розміщуються на таких сервісах, як Flatfy від ЛУН, Krysha.ua та R24.ua, що значно збільшує кількість переглядів.

скрин квартиры укр.jpg

Придумайте свою фішку

Оскільки з'явилося більше вільного часу, можна подумати над особливою фішкою для вашого оголошення. Це допоможе привернути увагу та посилить ефект сарафанного радіо про ваше житло. Що можна запропонувати? Даруйте магніти, зустрічайте гостей з вокзалу, робіть знижки для постійних клієнтів. Придумав найбільш прийнятний для вас варіант, додайте його в опис.

Всього кілька простих кроків допоможуть поліпшити якість вашого оголошення та виділити його серед конкурентів. Тим самим ви збільшите кількість заявок і відповідно, збільшите свій прибуток.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки