Головна  / Блог / Новини Doba.ua / Бонуси від Raketa для користувачів Doba.ua

Бонуси від Raketa для користувачів Doba.ua

Doba.ua приготувала для своїх користувачів гарну новину. Ми почали співпрацювати з українським сервісом доставки Raketa. Тепер на Doba.ua можна не тільки забронювати житло, а й отримати індивідуальний промокод зі знижкою на доставку їжі з ресторанів і супермаркетів.

Приїжджаючи в незнайоме місто, нерідко опиняєшся в ситуації, коли, коли їсти хочеться вже, але йти за їжею в ресторан або магазин зовсім немає бажання або часу. Під час відпочинку такий момент настає в перший же день, коли після дороги ви тільки заселилися у квартиру і потрібен час на відпочинок. А під час робочих поїздок ці моменти можуть виникати з першого і до останнього дня. Саме в таких випадках доставка готових ресторанних страв або продуктів стане ідеальним рішенням.

Raketa – сучасний український сервіс доставки їжі з ресторанів і супермаркетів. Кур'єри доставляють страви з ресторанів ще гарячими, а продукти в магазинах вибирають найсвіжіші. Скористатися послугами доставки можна в Києві, Харкові, Одесі, Львові та інших містах України.

Для гостей, які бронюють житло на сайті Doba.ua, сервіс Raketa підготував приємний бонус – знижку в розмірі 70 гривень на перше замовлення. Скористатися цією акцією можна за допомогою спеціального промокода, який отримають всі користувачі Doba.ua після реєстрації.

Кур'єри сервісу Raketa доставляють страви з таких відомих ресторанів, як McDonald's, KFC, Mafia, «Пузата хата», «Любимый дядя», «Жизнь замечательных людей», «Хлібний». А миттєва доставка продуктів здійснюється з супермаркетів «Ашан» і Varus. Радіус доставлення – 3,5 кілометра, максимальна вага продуктів не повинна перевищувати 20 кілограмів. Всього 60 хвилин і продукти з магазину будуть у вашого порога.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки