Головна  / Блог / Новини Doba.ua / Doba.ua та Вечірня школа подорожей провели спільний захід

Doba.ua та Вечірня школа подорожей провели спільний захід

У п'ятницю, 16 березня, Doba.ua і Вечірня школа подорожей провели спільний захід «Travel FuckUp: Україна», присвячене непередбачених ситуацій, які можуть статися під час подорожі, а також способам їх вирішення.

Учасники зустрічі поділилися курйозними історіями, які траплялися з ними в дорозі.
Такий формат заходу – не новинка, але в цей раз увага була зосереджена саме на історіях подорожей по Україні. Хлопці розповідали про проблеми з автомобілями, погодою і багажем, ділилися незграбними ситуаціями, які траплялися в процесі поїздок, і багато-багато жартували. На зустріч прийшли як досвідчені мандрівники, так і новачки, які після заходу загорілися ідеєю відправитися в поїздку по країні.

Засновниця Вечірньої школи подорожей Тетяна Дробязко розповіла кумедні випадки зі своїх подорожей: про боязнь висоти, небезпеки на зимовій дорозі і про добрих людей, які можуть врятувати з найнеприємніших ситуацій.

Інші спікери «Travel FuckUp: Україна» не тільки поділилися своїм досвідом, а й розповіли про те, що не можна прочитати в інтернеті, а можна дізнатися тільки на місці. Наприклад, розповіли нове про Олешківських пісках, пустелі в Херсонській області, про яку ми нещодавно писали в наших соцмережах.

«На території цього природного парку розташований діючих полігон, а місцевість навколо придатна для поїздок швидше на танку, ніж на звичайному автомобілі. Так що, якщо збираєтеся туди, готуйте трос і лопату!» – жартує спікер Ірина Хмелевська.

Після зустрічі всі учасники дізналися, що кількість інвентарю та людей в поїздці має збігатися, напередодні Нового року краще не їздити за українськими трасах, а збираючись взимку в Карпати, необхідно вивчити хоча б одну колядку.

Було багато й інших цікавих історій, але переказати їх все ми просто не в силах. Краще, як кажуть, самому це почути! Тому залишайтеся на зв'язку і стежте за нами і Вечірньої школою подорожей в Facebook, щоб не пропустити наступні цікаві заходи!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки