Головна  / Блог / Новини Doba.ua / Важлива інформація для гостей Doba.ua

Важлива інформація для гостей Doba.ua

У зв’язку з непростими обставинами, які склалися в нашій країні та світі, хочемо наголосити, що для компанії Doba.ua та її партнерів безпека гостей – найважливіше завдання.

Ми відстежуємо останні новини та діємо відповідно до рекомендацій, які надають Всесвітня організація здоров’я та Міністерство охорони здоров’я України стосовно пандемії коронавірусу COVID-19.

Власники житла, яке розміщене в каталозі подобової оренди на Doba.ua, проінформовані про те, як треба діяти під час епідемії вірусу та мають необхідну інформацію щодо підготовки житла в умовах існуючих ризиків. Вона охоплює рекомендації від CDC (Центру з контролю та профілактики захворювань) щодо очищення та дезінфекції приміщень перед заселенням гостей, рекомендації стосовно того, що повинно бути у квартирі, яка здається в подобову оренду, та рекомендацій як зустрічати гостей. 

Наразі в країні діє карантин та вживаються відповідні заходи безпеки, спрямовані на протидію поширенню коронавірусу. Ми підтримуємо їх і в жодному разі не рекомендуємо вам ризикувати здоров'ям, та якщо ситуація вимагає, наші партнери повністю готові вас прийняти.  

Правила скасування бронювання

Якщо ви маєте оплачене бронювання та хочете його скасувати, ви можете це зробити безкоштовно з поверненням передоплати, якщо карантин став причиною, через яку ви не можете заселитися в заброньоване заздалегідь житло. 

Все що треба зробити – вчасно повідомити про це Адміністрацію сайту. Зробити це можна, написавши листа на пошту [email protected]


Слідкуйте за власною безпекою та будьте здорові.

Команда Doba.ua



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки