Головна  / Блог / Новини Doba.ua / Клінінг зі знижкою в Києві та Дніпрі для партнерів Doba.ua

Клінінг зі знижкою в Києві та Дніпрі для партнерів Doba.ua

Бізнес подобової оренди житла – це не тільки регулярний пошук гостей і отримання прибутку, але ще і постійне прибирання квартир. Адже чистота – перше, на що звертають увагу гості. З цього моменту прибирання більше не буде проблемою. Doba.ua подбала про те, щоб наводити порядок у ваших квартирах стало простіше та дешевше. Ми почали співпрацювати з клінінговим сервісом №1 за відгуками в Києві та Дніпрі й підготували для вас вигідні акції.


При замовленні послуг в клінінговому сервісі «Уберем», власники, які розміщують свої об'єкти на Doba.ua, отримають знижку в розмірі 15% на перше прибирання. А для постійних клієнтів компанія приготувала приємні бонуси. Спеціальні пропозиції будуть приходити індивідуально кожному власнику житла, який буде користуватися послугами клінінгу регулярно. Це можуть бути будь-які послуги в подарунок або інші приємні сюрпризи.

Не пропустіть момент отримати більше! Першим 100 клієнтам, які звернуться в сервіс «Приберемо», компанія подарує сертифікат на суму 300 гривень на будь-які послуги.

Сервіс «Уберем» – це сучасна клінінгова компанія, яка надає послуги з прибирання квартир та будинків в Києві та Дніпрі. Повсякденні, генеральні, після ремонту, хімчистка на дому – професіонали клінінгової компанії впораються з будь-яким завданням. Додатково до основного прибирання можна замовити такі послуги, як миття вікон, миття всередині холодильника і духовки, мийка шафок і прасування.

Крім цього, замовляючи прибирання, дезінфекцію і кварцування квартири можна отримати безкоштовно. Всі співробітники сервісу працюють в масках і стежать за чистотою рук. До роботи компанія допускає тільки тих клинерів, які у 2020 році були за кордоном.

Одне з основних завдань в бізнесі подобової оренди – стежити за тим, щоб у квартирі, що здається, було чисто і прибрано. Але встигати наводити порядок, коли одні гості тут же змінюють інших, а телефон розривається від нових заявок, дуже непросто. Делегування прибирання квартир професіоналам – найкращий вихід із ситуації. Це дозволить розвантажити ваш робочий графік і при цьому бути впевненим в чистоті житла, що здається.


Послуги клінінгу стають все більш популярними в Україні та компаній з прибирання житла стає все більше. Ми подбали про вас і підібрали компанію з хорошим рейтингом і позитивними відгуками.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки