Головна  / Блог / Новини Doba.ua / Осінні оновлення на Doba.ua

Осінні оновлення на Doba.ua

Команда Doba.ua постійно працює над покращенням сервісу. Прийшов час розповісти, як змінився наш сайт і що нового з'явилося за останні два місяці.

З цього дня ми будемо регулярно повідомляти про нові функції та оновлення.

Що нового?

Ще більше бонусів для власників і гостей

Цієї осені ми вперше об'єднались з відомими українськими компаніями, щоб зробити життя власників та гостей трохи легшим. Doba.ua почала співпрацювати з такими сильними брендами як «Українські охоронні системи» (офіційним дилером Ajax), «Уберем», Uklon та Raketa. Це відкрило для власників та гостей ще більше нових можливостей. 

  • Власники житла могли закрити одразу два важливих питання, отримавши знижки на клінінгові послуги та ексклюзивну пропозицію з установки охоронного обладнання у квартирах за приємною ціною.

  • А гості могли подорожувати ще з більшим комфортом, завдяки індивідуальним промокодам зі знижками на послуги онлайн-сервісу виклику авто Uklon та швидкої доставки їжі Raketa.

Ми не лише допомагаємо власникам подобового житла здавати його вигідніше, а й піклуємось про те, щоб цей процес був легким та приємним. Ми розуміємо потреби орендодавців та задовольняємо їх. А для гостей створюємо всі умови, щоб знайти відповідне житло можна було легко та швидко.

Великі новорічні зміни

  • Ми додали новорічну версію на головну сторінку. Тепер на Doba.ua стало затишніше. Але головне, з'явився окремий блок з різними видами розваг та окремий блок з популярними напрямками в певну пору року, щоб гостям було простіше знайти відповідне житло.

  • Активували «Новорічний каталог». Він допоможе гостям швидше знаходити відповідне житло на час зимових свят. Тому, якщо ви плануєте здавати квартиру чи будинок на Новий рік, рекомендуємо розміститися в цьому каталозі та активувати бейдж «Вільно на Новий рік». Зробити це можна у два простих кроки: натиснути кнопку «Розміститися в Новорічному розділі» на сторінці об'єктів в Особистому кабінеті та підтвердити оплату.

  • Додали новий «Новорічний пакет». Такого ще не було! Ще нижчий процент на виведення грошей з онлайн-бронювання, святковий розіграш безкоштовних розміщень в тарифі Преміум та неочікуваний кешбек – все це поєднує в собі «Новорічний пакет». А ще – яскраві бейджі «Вільно на Новий рік» і «Святий Миколай рекомендує», які допоможуть виділитися серед конкурентів та привернуть увагу гостей. Щоб отримати всі ці бонуси, треба натиснути кнопку «Активувати Новорічний пакет» на сторінці об'єктів в Особистому кабінеті та підтвердити оплату.

Оновлені сторінки оголошень

Великі оновлення відбулися зі сторінками оголошень. Їх дизайн повністю змінився. Щоб гостям Doba.ua було зручніше користуватися сайтом, а житло виглядало вигідніше, ми додали кілька нових блоків і зробили оголошення більш зручними:

  • Зручності тепер розподілені за категоріями;

  • Змінився блок правил проживання, він став більш структурованим і легким для сприйняття;

  • Змінився візуальний вигляд контактів власників, залишати відгуки стало зручніше;

  • По-новому виглядає онлайн-календар зайнятості. Тепер він буде залучати більше уваги гостей, радимо не нехтувати його заповненням;

  • Оновилася карта з зазначенням місця розташування квартири та найближчих пам'яток;

  • Додалися нові розділи – «Схожі квартири» та «Популярні запити».

Оновлений дизайн сторінок дозволяє гостям швидше ознайомлюватися з квартирою та легко знаходити відповіді на питання, які цікавлять.

Що виправили?

Більше не потрібно постійно перемикати мову

Тепер сайт Doba.ua завжди буде показуватися зручною для вас мовою. Щоб обрати її, достатньо зайти в розділ «Редагування профілю» у своєму Особистому кабінеті та змінити мову сайту на «Російську» або «Українську».

Завантажуйте більше однієї фотографії за раз

Раніше можна було завантажувати тільки по одній фотографії. Це було довго і незручно. Ми прислухалися до вас і оновили модуль завантаження фото. Тепер фотографії завантажуються одночасно і масово. Швидкість завантаження помітно збільшилася.

Купувати послуги на Doba.ua стало простіше

Ми змінили функціонал здійснення покупки розміщення та переходу між послугами.

Щоб визначитися з потрібним тарифом було легше, ми стали показувати вартість розміщення за добу в усіх тарифах. Так вам буде простіше порівнювати вартість і розуміти, скільки грошей ви економите.

Також додалася функція покупки розміщення ТОП в режимі Преміум відразу при покупці такого тарифу. Щоб здійснити покупку, необхідно зробити кілька простих кроків:

  • Авторизуватися у своєму акаунті Власника.

  • Перейти в розділ «Мої об'єкти» та натиснути кнопку «Вибрати розміщення».

  • Ознайомитися з тарифами, цінами й режимом публікації та вибрати потрібне.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки