Головна  / Блог / Новини Doba.ua / Спеціальне рішення з охорони майна для власників подобового житла

Спеціальне рішення з охорони майна для власників подобового житла

Періодично власники житла, яке здається подобово, стикаються з крадіжкою цінного майна або дорогої побутової техніки. На жаль, від цього не застрахований ніхто і чим дорожче побутова техніка, присутня у квартирі, тим ризик пограбування вище.

Звичайне рішення для охорони квартири, яке пропонують охоронні компанії, в такому випадку не підходить, тому що вони припускають моніторинг датчиків на предмет проникнення сторонніх осіб в приміщення. У випадку ж з подобово житлом – власник, спочатку, сам надає доступ до квартири та звичайний моніторинг датчиків тут не підходить.

У даній ситуації, необхідно перекривати окремі зони, що охороняються всередині квартири, для того що б контролювати збереження окремих предметів (телевізора, пральної машини, мікрохвильовки тощо).

Відчуваючи потребу власників подобового житла в подібному охоронному рішенні, сервіс Doba.ua та «Українські охоронні системи» приготували для партнерів Doba.ua дійсно унікальну пропозицію. Професійний монтаж охоронних датчиків з перекриттям окремих зон у квартирі та з можливістю охорони певних предметів майна. Дане рішення передбачає подальший моніторинг датчиків в режимі 24/7 операторами пульта охорони «Українських охоронних систем» і виїзд по тривозі нарядів Поліції охорони, в разі тривожного спрацювання охоронних датчиків.

У даному рішенні використовується найсучасніше бездротове охоронне обладнання Ajax, що дозволяє власнику житла і самому контролювати стан охоронних датчиків з будь-якої точки земної кулі, де є доступ до мережі Інтернет, за допомогою зручного мобільного додатку.

До переваг охоронного обладнання Ajax, також можна віднести:

  • передачу даних по двох каналах зв'язку, що  дублюють один одного  (Інтернет і GSM);

  • заряду батареї вистачає на 7 годин (актуально в разі відключення електрики).

У базовий комплект охоронного обладнання входить:

- центральний хаб, який збирає інформацію з встановлених у квартирі датчиків і передає в мобільний додаток власника та на пульт охорони;

- один охоронний датчик, за допомогою якого можна поставити на охорону, наприклад телевізор.

Такий комплект охоронного обладнання обійдеться в 4999 грн і 1000 грн за кожний наступний датчик, а для партнерів Doba.ua професійний монтаж та налаштування фахівці «Українських охоронних систем» проведуть всього за 1 гривню.

Після монтажу охоронне обладнання ставиться на пульт охорони «Українських охоронних систем». Після цього, в разі спрацювання охоронного датчика, з вами зв'яжеться черговий оператор який, в разі необхідності, відправить на вашу адресу найближчий наряд Поліції охорони, озброєний вогнепальною зброєю і з повноваженнями на затримання ймовірного злочинця на місці злочину.

Щомісячна абонентська плата за моніторинг базового комплекту охоронного обладнання складе 300 гривень. А для партнерів Doba.ua 300 гривень – це остаточна абонентська плата за будь-яку кількість встановлених у квартирі датчиків!

Додатково можна встановити датчики, які реагують на задимлення та затоплення. Це важливо не тільки в період, коли у квартирі живуть гості, але й в дні, коли житло вільне. Адже, в разі виникнення надзвичайної ситуації, сусіди не зможуть швидко оповістити вас про те, що трапилося, оскільки будуть зайняті порятунком власного майна.

Крім того, датчики диму допоможуть проконтролювати дотримання гостями правил проживання щодо куріння у квартирі.

Безпека – одна з причин, чому гості частіше вибирають готелі, а не добове житло. Убезпечивши квартиру, яка здається,  ви забезпечите не тільки власний спокій, але і збільшите попит на вашу пропозицію. Подобове житло, в якому гості будуть почувати себе безпечно, вигідно виділиться серед конкурентів і приверне більше потенційних гостей.

Дана послуга доступна у всіх обласних центрах України й в радіусі до 40 км від них (крім Донецької, Луганської, Львівської областей та АР Крим).


Довідка: Національний оператор пультової охорони ТОВ «Українські охоронні системи» (Ліцензія МВС № 1061 від 02.09.2015 р.) надає послуги пультової охорони приміщень, як для приватних осіб, так і для бізнесу. Ми відмовилися від власних нарядів реагування для того, що б забезпечити високий рівень безпеки нашим клієнтам, завдяки тому що на всі наші виклики й тривоги реагують екіпажі Поліції охорони, які мають право на носіння та застосування вогнепальної зброї (співробітники приватних охоронних компаній мають право тільки на травматичну зброю), а також повноваження на затримання (співробітники приватних охоронних компаній повинні викликати для затримання наряд національної Поліції). Найбільша кількість екіпажів у Поліції охорони дозволяє нам гарантувати нашим клієнтам якнайшвидший час прибуття по тривозі.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки