Головна  / Блог / Новини Doba.ua / Промокод на поїздки з Uklon для користувачів Doba.ua

Промокод на поїздки з Uklon для користувачів Doba.ua

Замовлення авто – невіддільна частина подорожей. Саме тому новим партнером Doba.ua став онлайн-сервіс виклику авто Uklon. Тепер, реєструючись на сайті Doba.ua, можна не тільки знайти та забронювати подобове житло, а й отримати персональний промокод на першу поїздку з Uklon.

Uklon – перший український онлайн-сервіс виклику авто. Зручний інтерфейс допоможе швидко побудувати потрібний маршрут. Скористатися послугами Uklon можна в 15-тьох містах України. До цього числа входять Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Суми, Полтава та інші міста.

При замовленні авто можна вибрати потрібний клас машини. Серед запропонованих варіантів є не тільки «Стандарт», «Комфорт» і «Бізнес», але також «Дитячий», екологічний Green, «Універсал», «Мікроавтобус» і «Доставка». Одна з нових фішок сервісу – Uklon Share. Це можливість розділити поїздку з попутником, якого додаток знайде автоматично, і заощадити до 40% від вартості поїздки.

Uklon піклується про своїх клієнтів, а тому, замовляючи авто, можна вибрати не тільки клас машини, а й такі послуги, як додатковий багаж в салоні, проїзд з твариною, водій, що не палить, зустріч з табличкою в аеропорту.

Плануючи подорож або робочу поїздку, ми в першу чергу купуємо квитки на потяг чи літак і бронюємо житло. І лише по приїзду розуміємо, що не продумати маршрут від вокзалу/аеропорту до місця призначення. Таксисти, які чекають клієнтів на стоянках, беруть за свої послуги чималі гроші. Набагато вигідніше та надійніше замовити автомобіль від Uklon. А якщо заздалегідь зареєструватися на Doba.ua, можна ще й заощадити.

Щоб отримати персональний промокод на першу поїздку з Uklon, потрібно заповнити просту форму реєстрації на сайті Doba.ua. Після завершення реєстрації, промокод зі знижкою 40 гривень на першу поїздку прийде на вказану електронну адресу.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки