Головна  / Блог / Куди поїхати? / Бюджетні морські курорти України – їдемо весною у відпустку

Бюджетні морські курорти України – їдемо весною у відпустку

Коли весна сонячними променями наполегливо стукає в вікна вашого офісу, саме час брати вихідний і направлятися прямо назустріч до неї! А щоб такі подорожі не стали занадто великим стресом, то можна вибирати морський курорт, де навесні не так багато гостей. І якщо Одесу або Бердянськ ви залишаєте на літню відпустку, то зверніть увагу на менш відомі, але не менш затишні морські курорти України. Хорли, Херсонська область.


Хорли, Херсонська область

Невеликий острів біля узбережжя Чорного моря, який місцеві називають міні-Кримом. І дійсно, Хорли своїми природними красотами нагадують південний курорт. Тут не так багато розважальних центрів, немає аквапарку і майже не шумлять дискотеки. Зате з настанням весни природа розквітає, а ближче до травня-червня трави виділяють запаморочливий аромат, джерела б'ють ключами цілющої води. Цей курорт – відмінний варіант, де можна оздоровитися в Україні. Заодно і скупатися, якщо вистачить сміливості зануритися в весняне Чорне море.


Приморськ, Запорізька область

Невеликий курорт поблизу Бердянська не користується великою популярністю у гостей з далеких областей, частіше тут відпочивають запорожці і херсонці. А між тим Приморськ – досить бюджетний регіон, з майже заповідною природою. У весняний період температура тут сягає 18-25 градусів, і приємно пахне степовими травами. Туристів може відштовхнути близькість лиману, через який інколи доводиться переходити до моря. Але ця водойма дуже мальовнича в ранній весняний період. Основні розваги сконцентровані прямо на базах відпочинку, а дешевий будиночок можна зняти на віддалі 3 км від узбережжя.


Лазурне, Херсонська область

Вже з кінця квітня в Лазурне їдуть туристи з дітьми. Насправді, цей курорт відмінно підходить для маленьких гостей, так як побережжя не глибоководне, а погода досить ніжна. В повітрі рясно сконцентрований йод, в воді містяться водорості, що сприятливо впливають на екосистему моря. Тому здоров'я поправити можуть і малюки, і їх батьки. Для розваги тут працює луна-парк, а зовсім поблизу розташувався природний заповідник «Асканія-Нова». Та й ціни на житло в Лазурному навесні демократичні – на базах доба обійдеться від 170 гривень, а будиночки – всього від 80 гривень.


Скадовськ, Херсонська область

Зовсім поруч з моречком розташувався ще один курорт, який щорічно приймає сотні дітлахів. Скадовськ пропонує маленьким українцям широкий вибір оздоровчих таборів, для дорослих – достатня кількість пансіонатів. Справедливості заради уточнимо, що навіть у весняний період готелі в Скадовську дорожче, ніж будиночки в приватному секторі. Умови для відпочинку тут досить високі, до початку сезону в кінці весни на пляжі завозять новий пісок, ретельно вичищають узбережжя. Ранньою весною на курорті дме приємний свіжий вітер, а сонце ласкаве і не дуже пекуче.


Приморське (кол. Більшовик), Одеська область

Відпочинок на відстані майже 200 км від Одеси з комфортом можуть відпочити інтроверти. Приморське не дуже популярне, тихе містечко. Кілька баз, довгі пустельні пляжі, мінімум розважальних центрів. Загалом, відмінний регіон для медитацій і возз'єднання з природою. Навесні тут ще не працюють водні атракціони і луна-парк, тому можна оселитися в одному з приватних будиночків і просто розслабитися під шум хвиль Чорного моря.


Чорноморськ (кол. Іллічівськ), Одеська область

Поєднати непоєднуване – це саме про ЧорноморськКурорт, що приймає в своєму порту великі кораблі, не розчаровує і відпочиваючих. Саме тут пляж нагороджений Блакитним прапором FEE. Велика кількість зелені, тепле море. ласкаве сонце і розвинена інфраструктура. Саме ці параметри закликають гостей в колишній Іллічівськ, а тепер Чорноморськ, з початку курортного сезону. Та й відпочивається тут вельми бюджетно – зняти квартиру в Чорноморську подобово можна від 100 гривень в день. Приїжджати сюди краще з середини липня до кінця серпня, в самий пік сезону, коли погода сама оксамитова, а розваги самі відчайдушні!


Відпочинок на морі весною – це доступні ціни, мінімум людей і тільки розквітає злегка сонна, але ласкава природа. І не тільки популярні пляжі, а й невеликі курорти зможуть надати вам можливість видихнути, розслабитися далеко від гучних мегаполісів. Ми в свою чергу пропонуємо вам не тільки варіанти маршрутів, але і доступне житло подобово. Сподіваємося, що ця весна стане для вас теплою і свіжою, як блакитні хвилі українських морів.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки