Головна  / Блог / Куди поїхати? / Бюджетний відпочинок в Карпатах взимку

Бюджетний відпочинок в Карпатах взимку

Гірськолижні курорти України давно готові конкурувати з європейськими. А найбільша кількість туристичних запитів взимку – це Карпати. У зв'язку з цим складається враження, що відпочинок в Карпатах – це занадто дорого. Але якщо подбати про все заздалегідь і вибирати не найбільш розкручені курорти, можна відпочити цілком бюджетно.

Скільки коштує відпочинок в Карпатах?

Карпати вже давно відпрацювали систему сервісу, тут добре розвинена інфраструктура. Популярністю користуються такі курорти, як Буковель, Драгобрат, Славське та Ворохта взимку. Тут задовольнять будь-які примхи, але коштувати це буде недешево.

Щоб недорого відпочити в Карпатах, варто звернути увагу на інші варіанти. Багато туристичних агентств пропонують відпочинок комплексний. Так. у готельному комплексі відпустка, тривалістю від трьох днів, буде коштувати від 1200 гривень. За повноцінний сервіс, проживання та спортивне дозвілля – це цілком бюджетно.

Якщо вас цікавить на активний відпочинок, а релакс посеред карпатської природи, то можна зняти будиночок в Карпатах в невеликому селищі. Це обійдеться ще дешевше. Оренда житла в Карпатах, якщо говорити про приватний сектор, коштує від 600 гривень на добу. Сюди не входить послуги ресторану, оренда гірськолижного спорядження або послуги інструктора. Такий відпочинок в горах обходиться для сім'ї в середньому в 6000-8000 гривень.

фото 1Зима_в_Карпатах.jpg

Тури в Карпатах – як оптимальний варіант

Можна планувати поїздку самостійно, а можна замовити готовий тур. Організатори продумують недорогий відпочинок в Карпатах: вдалий маршрут, підбирають вигідне житло та цікаве дозвілля. Багато хто з туроператорів пропонують зимові тури на будь-який смак і будь-яку суму. Такий сімейний відпочинок в Карпатах подарує гарні враження без побутових клопотів. Гірськолижний тур на три дні з Києва можна придбати за 2500 гривень. За 2400 гривень можна відправитися в лижний тур в «Буковель» або на «Драгобрат».

Якщо хочеться затриматися в Карпатах довше, можна вибрати тур на тиждень. Тижнева поїздка в Карпати обійдеться від 5000 гривень. Різдвяні тури можна придбати від 3400 гривень. Якщо цікаві не самі Карпати, а закарпатська культура, можна відправитися в Івано-Франківськ. Такі тури коштують від 3000 гривень.

фото 2 Карпаты подъемник.jpg

Недорогі гірськолижні курорти

Відпочинок в Буковелі – задоволення не з дешевих, але тут знайдеться розвага як для дорослих, так і для дітей. Відпочити в Буковелі можна як сім'єю, так і галасливою компанією друзів. А ось відпочинок на Драгобраті більше розрахований на професійних спортсменів і любителів екстриму.

Але це далеко не всі курорти, розташовані в Карпатах. Є безліч цікавих куточків, недооцінених туристами. Один з таких – львівське місто Сколе. Як курортне місце Сколе тільки розвивається, але вже пропонує шість лижних трас різного рівня складності. Відпочинок в Сколе бюджетний і по-українськи душевний. Абонементи тут недорогі – разовий підйом на бугельному витязі коштує близько 50 гривень.

фото 3 сколе.jpg

Якщо ви ще не визначилися, як недорого відпочити в Карпатах, то ось ще один бюджетний курорт – Пилипець. Крім того, що тут можна покататися на лижах і сноубордах, неподалік можна побачити відомий своєю красою водоспад Шипот. Також звідси можна піднятися на вершину гори та оглянути прекрасну красу Карпат. Сюди приїжджають кататися навіть професіонали, але відпочинок в Пилипці виходить бюджетним. Прокат спорядження коштує менш ніж 100 гривень.

Один з найбільш невідомих курортів Карпат – це Красія. А разом з тим це чи не найцентральніший гірськолижний курорт Карпат. Багато хто сюди приїжджає за оздоровленням – Красія відома своїми термальними джерелами. Крім цього, тут проводять екскурсії печерами, запрошують на сироварню та виноградник. Неподалік від курорту є кілька старовинних монастирів. Разовий підйом тут коштує від 70 гривень, що досить дешево для Карпат в зимовий сезон.

красия.jpg

Дешевий відпочинок в Карпатах можливий. Крім розкручених курортів на території Українських Карпат дійсно є чимало місць, де покататися на лижах можна за досить прийнятною ціною. Вибираючи житло, звертайте увагу не тільки на готелі, а й на приватний сектор. Зняти будинок в горах на компанію можна набагато дешевше. Купуйте квитки, бронюйте житло та вперед, назустріч сніговим пригодам!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки