Головна  / Блог / Куди поїхати? / Чим зайнятися в жовтні? Події в Києві, Одесі, Львові

Чим зайнятися в жовтні? Події в Києві, Одесі, Львові

У жовтні на вас чекає безліч театральних прем'єр, колоритних фестивалів і яскравих концертів. Читайте нашу добірку і вносьте найбільш значущі події в свій календар.

Київ, концерт «STING»

Вже 6 жовтня Київ зустрічатиме легенду світової сцени – Стінга. Мурашки по шкірі від його голосу, знаєте на пам'ять всі тексти пісень, відчуваєте їх душею? Не пропустіть унікальний шанс провести вечір в компанії зі Стінгом. Спеціально з цієї нагоди готується спеціальна програма: вперше будуть представлені композиції з нового альбому 57th & 9th, супроводжувати виступ співака буде група музикантів, серед яких гітарист Домінік Міллер і Джош Фріз (ударні). В якості спеціального гостя – Джо Самнер і Персі Кардона.

Коли: 6 жовтня о 20.00

Де: Палац спорту


Вистава «Дім таємнічіх пригод»

Хочеться чогось оригінального і цікавого? «Будинок таємничих пригод» – вистава, яка не дасть нудьгувати ані вам, ані вашим дітям. Це мультижанрове шоу, яке поєднало в собі сучасний мюзикл, акробатичні трюки, чарівні перетворення і високі технології.

Сучасні спецефекти дозволять вам з головою зануритися в магічну атмосферу Таємничого Будинки, і ніби разом з головним героєм Алексом познайомитися з усіма його мешканцями, які будуть тримати вас в напрузі все шоу.

Коли: 7-21 жовтня

Де: ВДНХ


Львів, Свято шоколаду

Незабаром в культурній столиці України відбудеться черговий солодке свято. В цей день до Львова з'їдуться справжні цінителі солодкого. Гостей чекає Шоколадна ярмарок, різноманітні майстер-класи з виготовлення солодощів з какао. Обов'язково візьміть участь в чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер», в якому змагатимуться за звання найкрутішого шоколатьє міста.

Де: Палац мистецтв по вул. Коперника, 17.

Коли: 13-15 жовтня 2017


Вуличний фестиваль «Золотий лев на вулиці»

Уже зовсім скоро вулиці Львова перетворяться на величезну сцену.

В рамках театрального фестивалю для львів'ян та гостей міста готують подання вуличні театри з України, Польщі, Португалії, Чехії, Франції, Білорусії та ін., А також, пройде грандіозний карнавал. До нього приєднаються артисти з восьми країн світу. Карнавалом зможе насолодитися будь-який бажаючий.

Коли: 29 вересня-8 жовтня

Де: Львів


Одеса, забіг «Золота тура»

Одеса гостинно запрошує всіх пропагандистів здорового способу життя на закриття бігового сезону – забіг «Золота тура» на відстань 15 або 30 км. На кожного учасника на фініші чекає спеціальна медаль фінішера. А ще, зігріваючі напої і смачна їжа для всіх бажаючих!

Коли: 15 жовтня о 10:00

Де: початок Траси Здоров'я, ресторан Хуторок


Концерт Сергія Бабкіна

Проведіть ще один романтичний, душевний вечір під акорди відомого виконавця – Сергія Бабкіна. 17 жовтня біля вас буде можливість насолодитися не тільки новими хітами, але і цілими виставами, які Сергій готує спеціально до кожної пісні.

Коли: 17 жовтня

Де: вул. Пантелеймонівська, 3




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки