Головна  / Блог / Поради туристам / Чому під час подорожей удвох або родиною апартаменти кращі за готелі

Чому під час подорожей удвох або родиною апартаменти кращі за готелі

Один з головних критеріїв вдалої подорожі – правильно підібране житло. Щоб відпочинок був комфортним і залишив після себе лише приємні враження, при виборі житла необхідно враховувати потреби кожного учасника. Плануючи поїздку вдвох або родиною з дітьми, рекомендуємо звернути увагу саме на апартаменти. І ось чому.

Більше простору за ті ж гроші

Вартість оренди однокімнатної квартири не дуже відрізняється від вартості стандартного номера в недорогому готелі. Тільки замість однієї кімнати з ванною, за ті ж гроші можна отримати цілу квартиру. У розпорядженні гостей спальна кімната, обладнана кухня та ванна. Це зручно як в ситуації з дітьми, коли їм дістається більше простору для розваг, так і під час подорожі вдвох. Особливо якщо хтось один любить спати довше, інший зможе спокійно займатися власними справами, не турбуючи свого партнера.

просторная квартира.jpg

Більше корисних дрібниць

Квартири, які здаються в оренду на добу, часто укомплектовані всім необхідним для комфортного відпочинку. І крім додаткового простору, гості у своє розпорядження отримують різну техніку. Часто у квартирах є не тільки телевізор і фен, але також кондиціонер, пральна машинка, праска, мікрохвильова піч, плита, холодильник. Можливість випрати речі або заповнити продуктами холодильник на кілька днів – великий плюс як для сімей з дітьми, так і для пар. Крім техніки у квартирах зазвичай є все кухонне начиння, а іноді й базові харчові продукти, такі як чай, цукор, різні крупи. Це дуже зручно, особливо якщо з дороги немає часу або бажання йти за їжею в магазин або ресторан.

стиральная машина.jpg

Можливість готувати самостійно

Один з головних плюсів апартаментів – наявність кухні. А разом з нею і плити, духовки або мікрохвильової печі, холодильника, електрочайника, посуду. Все це дає можливість самостійно приготувати бажані страви та не хвилюватись, що можна не встигнути на сніданок або вечерю. Це особливо актуально під час подорожей з маленькими дітьми, графік яких контролювати непросто. А в подорожах удвох, полегшує можливість приготувати своїй половинці смачний сніданок або організувати романтичну вечерю.

готовка.jpg

Можливість дізнатися про місто зсередини

Зупиняючись на час подорожі в готелі, сусідами швидше за все будуть такі ж туристи. Проживаючи в готельному номері складно відчути весь колорит того місця, де ви відпочиваєте. А ось орендувавши апартаменти та оточивши себе місцевими жителями, які й створюють ту саму атмосферу, шансів дізнатися про місто зсередини стає більше. Особливо відчутно це в невеликих містах.

соседи.jpg

Можна вибрати будь-який район

Вибираючи для проживання апартаменти, ви позбавляєте себе прив'язаності до конкретного району. Тобто, продумуючи маршрут подорожі, можна не орієнтуватися на розташування готелю, а більше уваги приділити списку пам'яток і місць, які хочеться відвідати. Знайти апартаменти в бажаному районі, будь то центр або околиця міста, набагато простіше, ніж готель. Крім того, подорожуючи з маленькими дітьми, знайти апартаменти з дитячим майданчиком неподалік легше, ніж готель з дитячою кімнатою. Особливо в невеликих містах.

город.jpg

Плануючи поїздку в інше місто, важливо продумати всі нюанси та порівняти варіанти, орієнтуючись на свої потреби. У мегаполісах легко знайти житло на будь-який смак, а ось в невеликих містах підібрати відповідні апартаменти в потрібному районі куди складніше. Полегшити завдання допомагають сервіси подобової оренди квартир онлайн. Великий вибір житла з фотографіями та відгуками можна знайти в каталозі пропозицій подобової оренди на Doba.ua.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки