Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де гуляти в новорічну ніч в Києві

Де гуляти в новорічну ніч в Києві

Новорічні заходи в Києві щорічно вражають своєю різноманітністю та масштабністю. Куди піти в Києві столичним тусовщикам веселою компанією після промови Президента, коли настане новорічна ніч 2022? Розберімося разом.

Цей рік став по-справжньому непередбачуваним і вгадати, якою буде новорічна ніч 2022 складно. Якщо карантинні обмеження будуть суворими, зустріти свято краще в невеликому колі близьких людей, залишившись вдома або, як варіант, знявши квартиру на добу в центрі Києва. А якщо проведення масових заходів не буде заборонено і ресторани працюватимуть – варіантів для новорічної ночі буде в рази більше.

Головна ялинка на Софійській площі

Хіба у когось є сумніви в тому, що Новорічна ялинка 2022 та радісні люди поруч – найвдаліший сценарій для продовження банкету? Софійська площа на Новий рік рясніє, гуде і пахне глінтвейном. Найголовніша новорічна красуня в Україні щорічно збирає навколо себе масу гостей. Саме тут найчастіше гуляє Новорічний Київ. 

Цього року тема заходу – «Казковий ліс». Організатори вечірок Folk Ukraine, які організовують головний ялинковий концерт в центрі Києва, обіцяють грандіозні веселощі, різноманітність вуличної їжі, сотні яскравих вогнів і багато казкових фотозон. Хіба можна це пропустити? Навіть 1 січня Київ на цій локації прекрасне і невтомне!

елка на софиевской.jpg

Ніч із королевою: Оля Полякова заспіває в Osocor Residence

Зустріти 2022-й у казці й чарівному настрої пропонує Osocor Winter Village. З 5 грудня в Osocor Residence панує справжня магія, адже організатори перенесли сюди містечко Хогсмід разом із його мешканцями-чарівниками. Новорічної ночі ці чари помножаться на два, а гостей резиденції чекатимуть незабутні емоції, насичена програма та здійснення бажань.

osocor-3.jpg

31 грудня тут влаштують гуляння просто неба в стилі улюбленої поттеріани. Святкова ялинка, ілюмінація казкового міста, велика льодова арена, фуд-корти, вуличні бари з тематичними смаколиками та яскравий салют. На додачу родзинка й окраса новорічного свята: циркове шоу на льоду «ЧАРОСВІТ», аналогів якому в Україні немає. На льодову арену вийдуть кращі фігуристи та спортсмени світу з колективу Saveliev Grand. Раніше цим артистам аплодували в десятках країн світу. А новорічної ночі вони даруватимуть чари киянам.

Не менш грандіозною та вражаючою буде музична програма свята. Хедлайнером гулянь із присмаком магії стане Оля Полякова — Королева ночі української сцени. Окрім відомих хітів поп-діви, потанцювати можна буде і під запальні діджейські сети. Новий рік на льоду в магічній атмосфері Хогсміду — саме те, що потрібно, аби всією сім’єю зустріти новий 2022-й дивовижно.

Оля Полякова_Osocor Residence.jpg

Чарівництво на ВДНГ

Велике казкове містечко вже не перший рік радує гостей на ВДНГ. Величезна територія, заповнена тематичними фотозонами, ковзанка, атракціони, фудкорти, повсюди сміх, пісні та танці!

Тут же відкриває двері «Різдвяна фабрика мрій» – проєкт Клавдієвської фабрики ялинкових прикрас. Численні аніматори, відразу кілька ошатних ялинок. Майже весь Київ збирається тут. Може, для максимальних веселощів на ВДНГ не вистачає саме вас? А щоб після святкування можна було легко дістатися до м'якого ліжка, заздалегідь забронюйте квартиру подобово на ВДНГ.

вднх.jpg

Парки з тематичними зонами

З кожним роком столиця дивує все більшим різномаїттям фотозон і цікавих локацій. Буквально в кожному сквері – своя ялинка. На площах виставки, ілюмінації, фудкорти, маленькі сцени. На такому тлі сфотографувати своє свято – мрія будь-якого інстаблогера.

Уже кілька років поспіль святкові фотозони встановлюють в Маріїнському парку та у парку імені Тараса Шевченка. Тут же встановлюють ковзанку просто неба, підключають барвисту ілюмінацію та організовують масу конкурсів для всіх гостей.

парки.jpg

Ресторани столиці

Якщо в період новорічних свят карантинні обмеження не посиляться та ресторани зможуть приймати гостей – це буде чудовий привід зустріти Новий рік смачно, але без суєти. Адже найбільше господині не люблять спочатку пів дня все готувати, а потім пів дня все прибирати та мити. Багато закладів в новорічну ніч працюють допізна або зовсім до ранку, підготувавши спеціальне меню і шоу-програму. Розраховуючи на таке свято, бронювати столик краще заздалегідь. Але можна попитати удачу й увалитися галасливою компанією в якийсь паб. Зрештою, після келиха шампанського душа так вимагає пригод!

ресторан.jpg

Нічні клуби в Новий рік

З нічними клубами ситуація приблизно така ж, як і з ресторанами. Якщо карантин буде не строгим і клубам дозволять працювати в Новорічну ніч – сміливо вривайтеся у святковий рух. Особливо, якщо ваші сусіди не прихильники галасливих танців, а душа ну дуже вимагає гучне танцювальне святкування. Дрес-код вже готовий, залишилося лише додати трохи дощу і блиску.

клуб.jpg

Напередодні свята не забудьте зняти житло на Новий рік, а в пошуках пригод не забувайте про свою безпеку. Не налягайте на алкогольні напої, намагайтеся більше перебувати в теплі. Будьте уважні до піротехніки, якщо, гуляючи парком, зважитеся запустити салют. І намагайтеся бути максимально відкритими до нових знайомств. Адже в новорічну ніч всі люди об'єднуються в загальному танці радості та безтурботності!

Ми підготували для вас різні варіанти для святкування новорічної ночі, а також пропонуємо каталог, де зібрано подобове житло в Києві, щоб свято точно вдалося. Doba.ua вітає вас прийдешнім Новим 2022 роком і бажає безтурботності всі 12 місяців!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки