Головна  / Блог / Поради туристам / Де краще зняти квартиру в Одесі: поради новачкам та не тільки

Де краще зняти квартиру в Одесі: поради новачкам та не тільки

Про одеську гостинність можна говорити нескінченно, але краще приїхати та перевірити самому. У будь-який час року в Одесі вас чекають з відкритими обіймами та готові запропонувати сотні варіантів житла. Серед такого достатку вибрати квартиру в Одесі на добу – завдання не з простих.

Малиновський, Київський і Приморський — в будь-якому з цих районів є свої плюси та мінуси, і відрізняються один від одного вони не лише архітектурою і кількістю пам'яток, а й віддаленістю від центру, моря, головних пляжів і розважальних центрів.

Тим, хто вперше зібрався до Одеси та хоче познайомитися з містом краще, потрібно шукати варіанти житла в Київському і Приморському районах. Тут розташовано безліч пам'яток історії та культури, сучасних атмосферних закладів, розважальних центрів, залізничний та автовокзал, різних парків та головних пляжів міста. Саме тут розташований Будинок з однією стіною, Тещин міст, Бельведер, Одеський морський порт, пам'ятник 12-му стільцю і ​​багато інших визначних пам'яток.


Де краще винаймати квартиру в Одесі подобово:

Приморський район

Винайняти квартиру подобово в Приморському районі – це опинитися в епіцентрі всіх подій в місті. У цьому районі розташована знаменита вулиця Дерибасівська, Потьомкінські сходи, ринок Привоз, мікрорайон Аркадія, пляжі Ланжерон і Відрада.

Жити одночасно і біля моря, і в центрі – задоволення не з дешевих: у високий сезон за 1-кімнатну квартиру доведеться віддати від 500 грн за добу, проте взимку і пізньою осінню ціна буде нижчою. Оренда квартири на морі є одним з найпопулярніших запитів серед користувачів нашого сайту. Добова оренда квартири в центрі Одеси має низку переваг, серед яких – піша доступність до всіх визначних пам'яток міста, а також чудовий вид з вікон на морську гладь.

Любителі прогулятися пішки можуть заощадити, оселившись на вулиці Пироговській, Канатній і Семінарській. Вони розташовані близько до вокзалу, пляжу Відрада, Театру музкомедії, цілодобових супермаркетів («Фуршет», «Таврія-В»).

Тим, хто надає перевагу більш молодіжному форматові відпочинку, буде зручно поселитися на проспекті Шевченка, недалеко від Аркадії, Французького бульвару та цілої серії пляжів. Нічне дозвілля забезпечує чимало закладів: «Палладіум», «Gnezdo», «Сади перемоги», «Вечірня Одеса», «True Man Hot Boat», кінокафе «TREF», «Ibiza» і «Itaka».

Сім'ї з дітьми можуть зняти житло біля пляжу Ланжерон і дельфінарію «Немо» або на 16-й станції Фонтану, де розташувалися найчистіші, спеціально обладнані пляжі для діток.


Київський район

У Київському районі розташовано декілька міських пляжів Одеси, курортний житловий масив Чорноморка, елітне котеджне містечко Совіньон. Тут розташований унікальний Меморіал оборони Одеси, до складу якого входять музей просто неба і величезний парк – улюблене місце відпочинку місцевих жителів і туристів.

Квартири та кімнати в міні-готелях тут дешевші, ніж у Приморському районі та коштують від 400 грн на добу. Тут безліч пропозицій житла котеджного типу. Якщо ви зібралися їхати з компанією, є сенс орендувати будинок в Одесі.

Суворовський район

Для тих, хто приїхав до Одеси у відрядження, найкращим рішенням стане оренда квартири подобово в Суворовському районі. Ціни на житло тут за добу трохи нижчі, ніж у центрі. В середньому від 250-300 грн. Проте тут є довга набережна, де можна прогулятися, а влітку – скупатися. Однак до найвідоміших визначних пам'яток Одеси, таких як Потьомкінські сходи, Морський порт, Аркадія, доведеться добиратися на транспорті.

Малиновський район

Малиновський район Одеси не має прямого виходу до моря, тому розпещеному туристу, спраглому поніжитися на пляжах або прогулятися вечірньою набережною, цей варіант не припаде до душі. А ось для ділових поїздок і відряджень підійде ідеально: тут багато варіантів бюджетного житла і зручних апартаментів з низькою ціною.
Одеса – місто зі своєю багатовіковою історією. Дізнатися про нього все – і цілого життя замало, але можна прокласти маршрут, який допоможе побачити найцікавіше. Наш путівник «Прогулянка Дерибасівською» у цьому допоможе.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки