Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де посмажити шашлик в Києві?

Де посмажити шашлик в Києві?

Як тільки температура на термометрі підіймається, зелені зони столиці заповнюються любителями барбекю. Де можна організувати пікнік в Києві та області з комфортними умовами, читайте в нашій статті.

Сезон шашликів в столиці

Сезон шашликів в Україні відкривається з приходом травневих свят. Але відпочинок на природі актуальний в будь-яку пору року. Як тільки на вулиці стає тепло, можна сміливо бронювати альтанку і починати маринувати м'ясо. На щастя, організувати пікнік на свіжому повітрі з приготуванням шашлику можна навіть в умовах карантину. Головне, знайти усамітнене місце з обладнаними зонами, де можна розводити багаття.

барбекю на улице.jpg

У столиці є багато зелених парків, де можна посмажити шашлик. Щоб відпочинок був комфортним і безпечним, в парках встановлюють альтанки з мангалами. Орендувати їх можна за цілком бюджетні гроші, особливо, якщо відпочиваєте з компанією.

Місця для відпочинку в Києві

Київ – одне з найзеленіших міст України, тому місць для пікніків тут більш ніж достатньо. Ось декілька відповідних локацій з альтанками в Києві.

Спортивно-розважальний комплекс X-Park

Екстрім-парк знаходиться на Трухановому острові – одна з кращих локацій для відпочинку на березі Дніпра. Тут є п'ять гриль зон, які відрізняються місцем розташування, кількістю та місткістю альтанок. Всі зони обладнані лавочками, столами та мангалами – користування входить у вартість альтанки.

х-парк гриль.jpg

Відпочинок в цьому місці точно сподобається тим, хто не любить сидіти на місці. У парку пропонують великий вибір активних розваг: прогулянки на катерах, страйкбол, волейбол і теніс, політ в аеродинамічній трубі. Для маленьких непосид організовують квести, є дитячий мотузковий лабіринт.

SPA-комплекс «Баня Афродіти»

Цей комплекс також знаходиться на березі Дніпра, поруч із зеленим парком Муромець. Тут можна орендувати гриль альтанки та  гриль тераси з бунгало на воді. Комплекс працює цілий рік і завдяки теплим бунгало тут комфортно відпочивати в будь-яку погоду. Під час відпочинку шашлики можна смажити самостійно, а можна скористатися послугами персонального мангальщика. Але головна відмінність «Бані Афродіти» – наявність закарпатських чанів для паріння.

барбекю.jpg

Хороший варіант для тих, хто хоче відпочити на природі та не виїжджати дуже далеко. А якщо ви приїхали в столицю на вихідні й хочете провести їх з комфортом, рекомендуємо зняти подобові апартаменти в центрі міста. Вибрати та забронювати квартири подобово Дружби народів або поблизу інших центральних станцій метро можна на сайті Doba.ua.

База відпочинку «Ізумрудна»

Відпочити на свіжому повітрі, попаритися в лазні, порибалити або просто покататися на човні Дніпром можна на базі відпочинку «Ізумрудна». Знаходиться вона в Оболонському районі. Безкоштовно гості можуть скористатися мангалом, паркувальним майданчиком, туалетом. Альтанки є як літні відкриті, так і утеплені. Підібрати можна під будь-яку компанію до 70 осіб.

беседка в лесу.jpg

Такі бази є в багатьох лісництвах і лісопаркових господарствах Києва. Всього в місті подібних зон відпочинку біля сорока. Вони зручні тим, що обладнані всім необхідним інвентарем: альтанками зі столами та лавками, спеціальними зонами для розведення багаття та мангалами, накриттями від дощу. Повний актуальний список баз можна знайти на сайті «Київзеленбуду».

Території з зонами для відпочинку на природі є в кожній області. Але якщо на вихідні ви вирішили приїхати в столицю, зупинитися буде зручно в подобових апартаментах поблизу потрібних вам локацій. Винайняти квартиру на добу Нивки та поряд з іншими станціями метро можна на Doba.ua.

гриль на заднем дворе.jpg

На природу за місто

У місті зручно організовувати невеликі пікніки одного дня, але якщо хочеться відпочити довше і насолодитися лісовою тишею, тоді краще розглянути варіанти за межами Києва. Зони для барбекю пропонують багато заміських комплексів, але є й більш колоритні місця.

Комплекс «Українське село»

Затишний етнографічний комплекс Українське село знаходиться в селі Бузова Київської області. Тут можна поєднати відпочинок з цікавою культурною програмою. На території є музейні експозиції, невеликий зоопарк, сауна, колиба та мангальні зони. Підібрати альтанку або окремий столик зі стільчиками можна на компанію до 30 осіб. У вартість оренди входить також користування мангалом і шампурами, питна вода.

украинское село.jpg

Заміський комплекс активного відпочинку «Гепард»

Ще одна локація, де можна поєднати активні розваги з відпочинком на свіжому повітрі. Комплекс «Гепард» знаходиться у Вишгородському районі Київської області, в селі Пірнове. Тут є 4 поля для гри в пейнтбол, лазертаг та арчерітаг. А для відпочинку після ігор є альтанки та намети для маленьких і великих компаній. Біля них можна встановити мангали.

гепард.jpg

Садиба «Ясенсад»

Посмажити шашлики під Києвом з комфортом і зручностями можна на території багатьох заміських комплексів. «Ясенсад» – один з таких. Розташований він на березі Київського моря, пейзажі тут гарні й заспокійливі. До послуг гостей рибалка і лазня, дитячий майданчик і пляж. Для відпочинку з шашликами є альтанки та гриль зони з мангалами, шампурами, решітками, казанами та коптильнями. Також тут можна взяти в оренду тандир.

ясенсад.jpg

Плануючи відпочинок в Київській області, варто розглянути й варіанти з орендою будинків. Якщо в запасі є пара вихідних, можна зняти невеликий будиночок із зоною для барбекю та організувати пікнік з шашликами прямо у дворі. В каталозі Doba.ua можна знайти варіанти оренди житла Київської області на будь-який бюджет і смак.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки