Головна  / Блог / Поради туристам / Де поїсти в Одесі за 100 гривень

Де поїсти в Одесі за 100 гривень

Одеса – популярний напрямок для відпочинку в Україні. Безкрайнє море, колоритні дворики та затишні кафешки в Одесі, де можна скуштувати страви бессарабської кухні, приваблюють сюди туристів цілий рік. Попри популярність курорту, відпочити тут можна цілком бюджетно. Де смачно та недорого поїсти в Одесі, читайте в нашому матеріалі.

Де смачно поїсти в Одесі – Пузата Хата

Заклади мережі ресторанів «Пузата Хата» – популярні як мінімум в шести великих містах України. Різноманітне меню та приємна цінова політика роблять це місце привабливим як серед містян, так і серед туристів. Покуштувати українського борщу тут можна за 28 грн, пельмені – за 44 гривень. Вгамувати спрагу можна ароматним узваром, морсом або компотом. Це одне з небагатьох місць, де можна пообідати в Одесі так демократично.

Всього за 100 гривень можна пообідати смачною домашньою їжею. Одеса запрошує вас в «Пузату Хату» на 6-й поверх ТЦ «Європа» за адресою вулиця Дерибасівська, 21.

пузата хата.jpeg

Недорогі кафе Одеси – Т-Спринт-кафе

«Т-Спринт кафе» – відома в Одесі мережа ресторанів швидкого харчування, яка також займається доставкою. Ціни тут досить доступні. Наприклад, гороховий суп з сухарями можна спробувати за 20 гривень, вареники з картоплею – за 25 гривень. Страви з м'яса обійдуться трохи дорожче: котлета по-київськи коштує 35 гривень, а курячий шніцель – 30 гривень.

У всіх «Т-Спринт кафе» завжди багато гостей, знайти заклад цієї мережі можна за такими адресами:

  • Люстдорфська дорога, 140/1;

  • проспект Академіка Глушко, 29А;

  • 1-й км Новомиколаївської дороги;

  • вулиця Гастелло, 50;

  • Фонтанська дорога, 17/19.

Ярмарок на Дерибасівській

Ярмарок на Дерибасівській – ще одне місце, де поїсти в Одесі можна цілком бюджетно. Поруч з розкішними ресторанами розташовані десятки прилавків і невеликих магазинчиків, де можна замовити їжу з собою. Бургери, млинці, хот-доги та піца – все це можна знайти, прогулявшись по ярмарку. Ціни можна побачити на вивісках, поруч з кожним мафом, як правило, вони всі від 80 гривень. Це відмінна альтернатива, якщо ви шукайте недорогі кафе, ресторани або їдальні в Одесі.

Де шукати: вулиця Дерибасівська, 25.

хот-дог.jpg

Chin-Chin

Віддаєте перевагу китайській кухні? Є містечко в Одесі, де можна пообідати міко супом за 98 гривень, а порцією салату з грибами та овочами в азіатському маринаді лише за 98 гривень. Тут приємно посидіти, нікуди не поспішаючи, в хорошій компанії, є можливість недорого поснідати або взяти їжу на винос. Крім основних страв в меню досить багато закусок, снеків і оригінальних східних напоїв.

Знайти заклад можна за такими адресами:

  • вулиця Рішельєвська, 9А;
  • вулиця Єврейська, 47;
  • вулиця Ланжероновська, 30;
  • Аркадійська алея;
  • вулиця Семена Палія, 118;
  • Південна дорога, 101;
  • проспект Шевченка, 8/3.

Смажу-парю

Ще одна одеська мережа ресторанів довела, що в Одесі можна поїсти ситно та недорого. Смачна їжа, приємний інтер'єр і не захмарні ціни – все це про заклади мережі «Смажу-парю». Тут можна ситно пообідати за невелику суму. Наприклад, картопля по-селянськи коштує всього 10 гривень, тушкована капуста з грибами – 12 гривень, стакан компоту – 5 гривень. Вартість салатів в закладі «Смажу-парю» – від 10 до 23 гривень, пиріжків – від 2 до 15 гривень.

Де шукати:

  • вулиця Успенська 28/30;

  • площа Старосінна, 1;

  • вулиця Дальницька, 46.

жарю-парю.jpeg

Картопляна хата

Ще одне місце, де поїсти в Одесі можна недорого – мережа картопляних ресторанів «Картопляна хата». Це фастфуд, який є яскравим представником закладів швидкого обслуговування. Домашня атмосфера та інтер'єр в стилі поп-арт завжди збирає тут багато людей. У «Картопляну хату» приходять на бізнес-ланчі та просто недорого поїсти під час довгої прогулянки.

Ціни дуже прийнятні. Курячий бульйон обійдеться всього в 37 гривень, за піцу з м'ясом і картоплею потрібно буде заплатити 102 гривні, а за салат – від 53 гривень.

Де шукати: вулиця Преображенська, 66.

Всього за 100 гривень смачно пообідати можна навіть в Одесі. Якщо ви все ще думаєте, де поснідати в Одесі або де недорого поїсти в обід – відкривайте нашу добірку та знаходьте найближчу адресу! Заклади Одеси не перестають вражати різноманітністю.

еда за столом.jpg

Відпочивати бюджетно – цілком реально. І починати планування подорожі потрібно з пошуку житла. Винайняти квартиру в Одесі недорого подобово можна за допомогою сервісу подобової оренди житла Doba.ua. Рекомендуємо бронювати квартиру заздалегідь, і тоді зняти житло біля залізничного вокзалу або в центрі Одеси можна буде цілком бюджетно.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки