Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де провести 8 березня в Києві?

Де провести 8 березня в Києві?

Весна, а разом з нею і Міжнародний жіночий день, вже близько. Сьогодні розповімо, як провести це свято, куди піти на побачення в Києві та які цікаві заходи будуть проходити в цей день в українській столиці.

Як українці відзначають жіночий день

8 березня в Україні – таке ж свято, як і в ряді інших країн. В цей день чоловіки традиційно з самого ранку «атакують» квіткові магазини та мізкують над тим, що подарувати дівчині на 8 березня. Культурна програма зазвичай стандартна: романтична прогулянка, ресторан, можливо театр. Як варіанти – SPA, фотосесія, концерт, подорож, відпочинок на природі або звичайний «день-тюлень» на дивані. Для останнього, до речі, можна винайняти квартиру на добу – так би мовити, змінити умови. Ваша друга половинка оцінить. Оренда житла в Києві подобово навіть у святковий вихідний день – питання не з розряду нерозв'язних.

Свидание в кафе.jpg

Місця для побачень в Києві

Цікавих місць для прогулянок в Києві вистачає. Головне, щоб не підвела погода. У місті є кілька оглядових майданчиків. Наприклад, в Маріїнському парку або на Замковій горі. Останній – більш романтичний та відлюдний, звідти відкривається краєвид на елітну та архітектурно симпатичну Воздвиженку. На цей майданчик ведуть сходи прямо з Андріївського узвозу.

андреевский спуск киев.jpg

Також неподалік, трохи в стороні від Андріївської церкви, знаходиться Пейзажна алея – дивовижна зона відпочинку. Тут є дитячий сквер, прикрашений численними фігурами тварин з мозаїки, з якими можна всіляко взаємодіяти – наприклад, посидіти на них або сфотографуватися. Або і те, і інше. Красиво та по-весняному яскраво тут в будь-яку пору року та в будь-яку погоду. Та й огляд міста звідси не менш мальовничий, ніж з Замкової гори.

пейзажная аллея киев.jpg

Романтичні місця Києва доповнює перший в країні ляльковий театр, що знаходиться на вулиці Михайла Грушевського. Навіть не заходячи в нього, можна з головою зануритися в дитинство, оскільки сам театр виглядає, немов диснеївський замок в мініатюрі, а біля його входу стоять фігури казкових персонажів. Ну, а візит в ляльковий театр подарує вашій другій половинці незабутні емоції.

кукольный театр киев.jpg

Велику популярність мають пішохідні мости – як знаменитий «скляний» міст на Володимирській гірці, так і міст закоханих в тому ж Маріїнському парку. Оскільки вони знаходяться неподалік один від одного, відвідати можна обидва. Красиві знімки з видом на Київ забезпечені. Та й сама Володимирська гірка розташовує до неспішної романтичної прогулянки. Це місце творчості та любові.

мост кличко киев.jpg

На цьому цікаві місця в Києві не закінчуються. Чому б не скріпити свої стосунки відвідуванням «дерева щастя»? Це коване дерево стоїть в Наводницькому парку на Набережному шосе. На ньому висить безліч стрічок, що говорить про популярність локації серед молодят.

дерево счастья киев.jpg

Ну, а якщо говорити про найбільш незвичайні місця Києва, то вас напевно здивують два під'їзди, перетворені творчими жителями в туристичні місця. Перший шукайте на вулиці Радунській, 26. На вигляд будинок за цією адресою нічим не примітний, але, піднявшись на 13 поверх, ви потрапите в якийсь дивовижний світ. Комусь умови, створені однією з мешканок будинку, нагадують фільм «Аватар». Реакції на це місце можна зустріти різні: одні називають місце психоделічним, інші – застигають в захваті від задуму та реалізації.

подъезд на радунской.jpg

Другий унікальний під'їзд знаходиться в будинку на вулиці Райдужній, 11А. Пенсіонер Володимир Чайка перетворив під'їзд звичайного житлового будинку в Версаль. Не з метою заробітку, а для власного задоволення. Але тепер це задоволення перетворилося в суспільне, тому що про парадну, перетворену в справжнісінький музей з красивими ліпнинами на стінах і стелях, дізналася вся країна.

подъезд на улице Радужной.jpg

Взагалі в Києві є величезна кількість місць, де погуляти – суцільне задоволення. Крім всім відомих «попсових» маршрутів радимо також звернути увагу на будинок з кішками, Coffe-bus, Київську фортецю, Миколаївський костел і Ботанічний сад імені Гришка.

николаевский костел.jpg

Цікаві заходи

Варіанти, як провести 8 березня цікаво та романтично, не обмежуються лише пішими прогулянками. Зробити святкування особливим допоможуть також різні івенти, які регулярно розважають киян та гостей столиці. Якщо ви ставитесь до другої категорії, вам знадобиться оренда житла в Києві подобово

Цікаві заходи

Більшість заходів закінчується досить пізно. Щоб не доводилося добиратися додому втомленими, залиштеся переночувати у місті. Ранковий Київ, до речі, не менш привабливий. Чашка кави на Хрещатику та повільна прогулянка до вокзалу додадуть поїздці зворушливий прощальний акорд. 

Підібрати хороше місце для подобової оренди допоможе сервіс Doba. Доступні варіанти у різних районах за демократичною ціною.

Переконливий аргумент на користь того, щоб довірити своє свято 8 березня Києву – заходи. Івенти у столиці – явище часто, і всі як на підбір цікаві та очікувані. Дізнаємось, якими подіями житиме столиця у Міжнародний жіночий день. Не забувайте лише про карантинну дійсність: вистави та концерти зараз часто переносять, уточнюйте дату івента.

1. Постановка "Дівочник"

У колі подружок свято пройде на ура, особливо якщо вони зірки театральних підмостків. Катерина Кістень, Наталія Васько, Олена Алимова, Анастасія Касилова, Ксенія Вертинська, Ганна Кошмал та Віталіна Біблів запрошують на найвеселіший святковий дівич-вечір за мотивами роману Лори Каннінгем “Прекрасні тіла”. Вистава відбудеться 7 березня у Будинку офіцерів. 

3283_big.jpg

2. Сольний StandUp-концерт Наталії Гаріпової 

"Мамочка повернулася" на Біс! 7 березня симпатична Наталя Гарипова виступить ще раз, щоб привітати своїх шанувальниць із чудовим святом. Заряд позитиву гарантовано. Напередодні жіночого дня від щирого серця посміятися над фірмовими жартами Гаріпової формату "на грані" - найкращий варіант дозвілля. Тоді чергові квіти та привітання “прекрасній половині” можна буде прийняти гідно та з іронічною усмішкою. Наталя виступить у Bel etage.

88_main-v1577306255.jpg

3. Концерт Михайла Шуфутинського

А ось традиційніший варіант, куди піти на 8 березня. Маестро виступить з програмою "За милих Дам, або через 30 років". Готуйтеся насолоджуватися проникливим голосом шансоньє та знаменитими шлягерами, яким можна і потрібно підспівувати. Михайло Захарович виступив у Палаці спорту прямо у день свята.

4. Концерт Наталії Могилевської

А якщо хочеться відзначити під жіночий вокал, ласкаво просимо до Палацу “Україна”. Тут 9 та 10 березня співатиме сама Наталія Могилевська. Поп-діва підготувала особливу святкову програму, в рамках якої прозвучать усі її найкращі треки. А ще будуть гарячі новинки, їх ми ще не встигли заслухати до дірок.

a5f6.jpg

5. Великий Жіночий Stand Up

А ми продовжуємо реготати. Ще один варіант, як провести восьме березня весело і від душі сміючись. 6 чудових комікес зроблять ваш вечір. На сцені:

  • Марина Войцеховська;

  • Іра Гіль;

  • Аня Олександрович;

  • Катя Федоркова;

  • Таня Комунар;

  • Катя Олос.

Шоу зі зйомкою відбудеться у Будинку Кіно у день свята.

1983755395_ImageBig637789646476427040.jpeg

6. Велике жіноче ралі

Думаєте, де погуляти 8 березня у Києві? А дарма, варто було б замислитись, де поїздити. На честь міжнародного жіночого дня жінки змагатимуться у водійських навичках, проходячи трасу на серійних авто. Маршрут проходить через центр столиці, тож квартира біля Хрещатика буде дуже доречною: зможете спостерігати за гонщицями навіть з балкона.

WRC_DSC5371-871x572-c-default.jpg

Для шанувальників гострих відчуттів на під'їздах до столиці є особлива локація. Цей так званий диснеївський замок під Києвом, він же кіностудія Victoria Film Studio із фантастичними локаціями. Креативні скульптури прикрашають в'їзд. Тут ви знайдете пікап з "Божевільного Максу", скелета-байкера, трон з "Ігри Престолів" та інші фішки для крутих фотографій. Прекрасний варіант, де відзначити 8 березня у Києві.

Завершити свято варто в затишному ресторані, адже після стількох вражень ви, напевно, захочете підкріпитися. Де можна посидіти на 8 березня? Варіантів маса. Але найцікавіший - це, мабуть, "Кабачок на бочок". Дивне місце, куди піти на Дарниці. Перевернутий будинок вражає і дітей, і дорослих, тому варто відвідати всією сім'єю. Буде не лише цікаво, а й смачно. Ну а щоб не доводилося одразу відправляти у дорогу, зверніть увагу на квартири в Дарницькому районі подобово. Відпочили їхати набагато приємніше. Плюс вранці можна насолодитися Києвом, що прокидається, ще трохи. 



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки