Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де провести жіночий день в Україні

Де провести жіночий день в Україні

Міжнародний жіночий день – свято, яке знаменує прихід весни. Це чудовий привід привітати мам, бабусь та подруг або влаштувати собі вікенд в гарне спокійне місце. Куди поїхати на 8 березня та як відзначити жіночий день в Україні у 2023 році, читайте в нашому матеріалі.

Що особливого подарувати дівчині?

Традиційними подарунками в цей день є квіти, цукерки, парфуми та інші «маленькі радощі». Це приємні жести, але кориснішим та неочікуваним варіантом стане організація подорожі. Зміна оточення, мальовничі пейзажі, старовинна витончена архітектура маленьких міст – такий подарунок принесе дійсно приємні спогади, дозволить на декілька днів відірватися від реальності та добре відпочити.

пара.jpg

Попри непрості обставини в країні, туристичні компанії продовжують працювати та пропонують спеціальні тури на 8 березня та інші свята. Такі укомплектовані мандрівки зазвичай охоплюють проїзд до точки призначення, варіанти для проживання та розважальну програму. Популярними напрямками є Закарпаття, Львів та Івано-Франківськ. Оскільки на початку весни ще функціонують гірськолижні курорти, то більшість турів складаються з катання на лижах, екскурсій до замків та відпочинку в термальних джерелах. Якщо хочете урізноманітнити програму та зробити подорож індивідуальною та відповідною до ваших інтересів, краще організувати поїздку самостійно.

Невеликий trip для двох Україною

В Україні є чимало варіантів для цікавої мандрівки. Але, враховуючи ситуацію в країні, рекомендувати для відпочинку можна лише західні регіони. Гірськолижні курорти – один з найпопулярніших варіантів. В Карпатах весною ще можна покататися на лижах і сноубордах, погрітися в чанах і лазнях, покататися в упряжках з кіньми або на снігоходах з вітерцем. Чимало гірськолижних курортів мають розвинену інфраструктуру, тому відпочинок в Карпатах з родиною буде веселим і максимально комфортним.

горнолыжный курорт.jpg

Ще один завжди виграшний варіант – поїздка до Львова. Це старовинне місто непомітно огортає особливою атмосферою та закохує в себе з перших хвилин прибуття. Брущаті вулиці, затишні кафе і ресторани, вуличні музиканти, які співають романтичні хіти, зроблять поїздку по-справжньому святковою. Щоб не витрачати час на дорогу і насолодитися вихідними повною мірою, рекомендуємо орендувати житло в центрі. Винайняти подобово квартиру в серці Львова можна за цілком бюджетні гроші, якщо бронювати житло заздалегідь.

Одесса море.jpg

Якщо хочеться трохи казкових вражень, тоді відповідним напрямком стане Кам'янець-Подільський. У старій частині цього міста знаходиться відома на всю Україну пам'ятка – Кам'янець-Подільська фортеця. Погуляти можна як територією фортеці, так і заглянути всередину та відвідати музеї замку.

львов пара.jpg

Відпочинок в Україні на 8 березня не передбачає офіційних вихідних. Але, якщо є можливість, варто дати собі трохи відпочити та подарувати приємні емоції близьким. За романтикою можна вирушити до Львова, в Кам'янець-Подільський або Чернівці, за активним відпочинком – на Закарпаття, а за насиченим різномаїттям – в столицю.

каменец-подольский.jpeg

Як провести 8 березня в Києві?

Плануючи поїхати на вихідні до столиці, програму розваг рекомендуємо продумати заздалегідь. Масових святкових заходів не буде, але і без цього варіантів, куди піти в Києві на 8 березня є багато. 

Якщо погода не підведе, декілька годин можна витратити на прогулянку. Велика кількість парків, серед яких романтичний Маріїнський парк і Володимирська гірка з пішохідним мостом, музеї просто неба, красива Оболонська набережна з сучасним парком «Наталка» – місць для прогулянок більше, ніж достатньо.


киев вечерний.jpg

Крім того, продовжують працювати й ресторани Києва. За минулий рік на карті з’явилося чимало нових закладів. Зазвичай до свят зали прикрашають додатковими декораціями та створюють спеціальні позиції в меню. Тільки якщо хочете зайняти столик з красивим краєвидом в затишному місці – бронюйте його якомога раніше. А щоб під час відпочинку не виникло неприємних сюрпризів, заздалегідь дізнайтеся про наявність генератора та можливого укриття поблизу.  

Те ж стосується і житла – щоб обрати найвигідніший варіант, починайте шукати та бронювати за декілька днів. Плануючи провести вихідні в Києві, ефектніше всього буде винайняти квартиру на Хрещатику подобово. Такий варіант буде бюджетнішим, ніж номер у готелі в центрі міста, але за рівнем зручності набагато кращий.

квартира.jpg

Стосовно подій в березі загадувати важко. Музичні та гастрономічні фестивалі наразі не проводяться, але деякі культурні заходи плануються. Наприклад, у святковий день 8 березня відбудеться концерт Олі Полякової з новою програмою «Все буде добре». Також в перший місяць весни заплановані такі заходи, як концерт «Дизель Шоу» з програмою «Весна буде», мюзикл «У джазі тільки дівчата, або Sugar», вистава за мотивами всесвітньо відомого роману «Самотність у мережі» та багато інших постановок в різних театрах столиці.

Міжнародний жіночий день – символ приходу весни. Кращим подарунком стане увага. А подорож – це увага помножена на яскраві враження. Вибирайте найбільш безпечний напрямок, що сподобався, та сміливо плануйте поїздку.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки