Головна  / Блог / Поради туристам / Де сфотографуватися в Києві: топ-10 незаяложених місць

Де сфотографуватися в Києві: топ-10 незаяложених місць

Любите дивувати своїх друзів в соціальних мережах новими образами та локаціями? Представляємо топ-10 незаяложених місць, які прикрасять вашу фотострічку і зроблять справжній фурор серед друзів і підписників. Сфотографуватися в Києві можна де завгодно: в кабіні пілота або біля Ейфелевої вежі, на висоті пташиного польоту або під землею. Головне – знати кращі місця для фото в Києві.

Музей Авіації

Київський музей авіації розташований на території аеродрому Жуляни. На площі близько 14 гектарів знаходиться 70 одиниць техніки, серед яких пасажирські та військові літаки, вертольоти, безпілотники та ін.

Ця локація ідеально підійде для любителів фото в стилі індастріал. Хто міг би припустити, що турбіна літака стане прекрасним фоном для селфі, а під лопастями вертольота вийдуть кадри, як з екшна.

Дні та час роботи: середа-неділя з 10:00 до 19:00.

Музей авиации.jpg

Підземний Київ

Щоб отримати дуже загадкові знімки в підземному тунелі, пропонуємо відправитися на екскурсію «Підземна річка Клов». В запасі буде 3-4 години та 6-кілометрова локація для фото. Це відстань від ст. метро «Олімпійська» до Майдану Незалежності та назад.

Подземный киев.jpg

Рояль в кущах

Навіть не всі кияни чули про цю незвичайну скульптуру. Білий рояль знаходиться на вул. Богдана Хмельницького. Виглядає він дуже реалістично, тому що зроблений у натуральну величину. Якщо увійти в роль піаніста, можуть вийти досить правдоподібні знімки.

Є ще одна фішка в цій скульптурі: в рояль вмонтований датчик руху. Коли перехожі наближаються до скульптури, з інструменту починає лунати музика Шопена.

рояль.jpg

Оглядовий майданчик на проспекті ім. Валерія Лобановського

Дуже яскраві фото можна отримати, якщо відправитися на оглядовий майданчик на проспекті ім. Валерія Лобановського.

Тут можна помилуватися зорепадом, повним місяцем, красивим заходом сонця або панорамою сучасного міста, яка послужить ідеальним тлом для фото. Майданчик працює щодня з 10:00 до 22:00.

смотровая площадка на лобановского.jpg

Культурний простір «AkT»

Хто б міг подумати, що колишній завод може стати культурним простором, місцем проведення фестивалів і виставок, а також красивою локацією Києва. Тут можна зробити знімки біля картин, психоделічних колажів і футуристичних інсталяцій. На арт-заводі «Платформа» у вас буде бажання фотографуватися на кожному кроці, тому варто гарненько звільнити пам'ять вашого гаджета.

Де: вул. Біломорська, 1, територія арт-заводу «Платформа».

Культурное пространство «AkT.jpg

Вулиця Воздвиженська

Професійним фотографам, любителям або простим обивателям рекомендуємо побувати на Воздвиженці: її яскраві та барвисті будиночки залишає масу вражень і багато вдалих знімків на пам'ять. Радимо також зняти квартиру на добу в центрі Києва, бо там можна зробити багато незвичайних кадрів.

воздвиженская.jpg

Парк імені Гейдара Алієва

У центрі Києва є можливість порадувати себе шикарними знімками на тлі екзотичних рослин. В парку ім. Гейдара Алієва ростуть магнолії, сакура, барбарис, айва, акація. З цих же рослин створена унікальна ландшафтна композиція — карта Азербайджану. 

Де: вул. Глибочицька, 22/24.

Парк имени Гейдара Алиева.jpg

Аутлет-містечко «Мануфактура»

Аутлет-містечко «Мануфактура» Торговий комплекс у форматі «аутлет», архітектурно виконаний в стилістиці північноєвропейських старовинних міст і вміщує на своїй території немислиму кількість фотозоні: різноманітні фасади, центральний міст, озерці, старовинна каплиця і фонтани.

Мануфактура.jpg

Копія Ейфелевої вежі

Копія символу Парижа висотою 16 метрів була побудована в ЖК «Французький квартал» і вже стала родзинкою цього району. Сюди з'їжджаються з усіх куточків Києва, щоб зробити ексклюзивні фотографії.

Помилуватися київської Ейфелевою вежею можна за адресою вул. Анрі Барбюса, 52/1.

эйфелева башня.jpg

Бізнес-центр на Парковій алеї

Дуже незвичайні яскраві фотографії можуть бути на тлі бізнес-центру на Парковій алеї. Увечері комплекс прикрашає кольорова ілюмінація, яка дуже ефектно виглядає на фото. Знаходиться на Парковій дорозі, 16-А в Печерському районі Києва. Місце досить популярне, тому краще подивитися квартири подобово на Печерську, щоб простіше було до нього дістатися.

бизнес-центр.jpg




Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки