Головна  / Блог / Куди поїхати? / Де в Україні резиденція Діда Мороза?

Де в Україні резиденція Діда Мороза?

Санта Клаус, Дід Мороз, Святий Миколай. Скільки б суперечок не велося навколо цих персонажів, найважливішим залишається одне – віра в казку! І старий, і молодий в передноворічні дні мріє про чарівність. Doba.ua склали для вас цілий гід, куди напередодні Нового року 2022 їхати за порцією дива.

«Червона Поляна», Карпати

Що може бути більш атмосферно, ніж провести відпустку в Карпатах, а заодно зустріти Новий Рік і поспілкуватися з добрим бородатим дідусем в карпатському лісі? Щороку і дітей, і дорослих запрошують в готельно-ресторанний комплекс «Червона Поляна» на чарівну зустріч в резиденцію Святого Миколая.

Лист опуститься в чарівну скриньку, і мрії неодмінно збудуться. А ще організатори пропонують своїм гостям святковий концерт та конкурсну програму. Новорічна вистава у виконанні професійних аніматорів, а в довершення – яскравий святковий салют! А якщо не захочеться прощатися з казкою після одного дня перебування, то можна залишитися на кілька днів.

Місце казки: участок Прохідний, 12-б, с. Поляниця, Івано-Франківська область.


«Зимова країна на ВДНГ», Київ

Наймасштабніший розважальний майданчик в столиці – ВДНГ – і в передноворічні свята пропонує жителям і гостям столиці масу цікавого. Крім веселих атракціонів, на території діє і резиденція Діда Мороза. Загадавши бажання доброму дядькові, ви зможете прикупити подарунки для близьких на святковому ярмарку. А ще тут приймає гостей резиденція Клавдієвської фабрики ялинкових прикрас з найкрасивішими іграшками!

У період зимових канікул на великій території Національного експоцентру України будуть відкриті численні виставки та фудкорти з різноманітними частуваннями. Вся сім'я знайде для себе розваги до душі. Приїхавши до столиці на зимові канікули, хорошим рішенням буде зняти квартиру на добу (ВДНГ).

Місце казки: Національний експоцентр України, просп. Академіка Глушкова, 1, м.Київ.


Резиденція Святого Миколая, Києво-Печерська Лавра

Святий Миколай, або Микола Чудотворець, один з найвідоміших святих в православ'ї. Під його опікою –  всі дітки, які перед Новим Роком так чекають чарівництва. Казку і добро з приходом холодів всім малюкам дарує Святий Миколай у Великій Лаврській дзвіниці. Добрий дідусь вислуховує бажання, дає повчальні напуття і благословляє на прийдешній рік кожного маленького українця.

Але й інших розваг в Лаврі задосить. Для гостей організовують екскурсії, відкривають виставки, встановлюють барвисті фотозони. З малюками працюють аніматори.

Місце казки: Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, вул. Лаврська, 9, м Київ.


«Казкове подвір'я Діда Мороза», Харків

У колоритному селі під Харковом добрий Дідусь Мороз облаштував собі невелику садибу. Дерев'яний зруб, в якому цілий рік проходять гуляння, взимку під іскристим снігом і гірляндами виглядає особливо казково. Малюків з їх батьками проведуть в будинок Діда Мороза, де можна буде поспілкуватися з чарівником і загадати найзаповітніші бажання. В рамках розважальної програми та відвідування хатинки Баби Яги. А ще незвичайна гостя – фея Маліфісента, з якою можна буде зустрітися та зробити фото.

У Крижаній кімнаті будуть проходити інтерактивні конкурси та ігри, в Трапезній всіх гостей помічники Діда Мороза пригостять гарячим чаєм та солодощами. Гостям тут раді й дуже чекають і дорослих, і маленьких. Приїжджаючи з дітьми в гості до Дідуся Мороза, зупинитися на вихідні можна, знявши добову квартиру в Харкові. Заодно можна відвідати «український Діснейленд».

Місце казки: пров. Калиновий, 6-а, с. Дергачі, Харківська область.



«Новорічна казка в Стародавньому Києві»

А хочете дізнатися, як Новий Рік святкували в старі часи? Приїжджайте в село Копачів під Києвом, прокотитеся на санях з кіньми, подивитеся на вогняне шоу. Для гостей ставлять інтерактивний спектакль за мотивами народного фольклору давньослов'янською мовою! Ось вже правда незвичайна вистава!

Для найменших (або для дорослих, але мрійливих) всі новорічні та різдвяні свята буде відкрита резиденція Святого Миколая. Будь-хто може заглянути в його будиночок, розповісти про свої бажання, послухати мудру пораду. І звичайно ж, кинути лист із найзаповітнішою мрією в Скриньку здійснення мрій.

У Стародавньому Києві можна і зустріти Новий Рік. Для гостей в амфітеатрі влаштують ціле шоу, з різноманітними розвагами, частуваннями та веселощами. Доторкніться до казки та української історії!

Місце казки: с.Копачів, Обухівський район, Київська область.


Дід Мороз – це не просто казковий дідусь-веселун. Це збірний образ усього самого доброго, чарівного і казкового, що є в кожному з нас. І дозвольте своїй внутрішній дитині мріяти, адже Дідусь добрий до всіх і в будь-який час радий гостям!



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки