Головна  / Блог / Поради туристам / Де відпочити на вихідні під Києвом: 5 перевірених маршрутів

Де відпочити на вихідні під Києвом: 5 перевірених маршрутів

Щоб вихідні не пройшли повз вас, пропонуємо наповнити їх новими враженнями, емоціями і поїздками: розвідати нові мальовничі локації, посмажити шашлики з друзями або влаштувати романтичний пікнік біля озера. Doba.ua підібрала кілька цікавих місць неподалік від Києва, куди легко поїхати на вихідних, відпочити на природі та отримати масу нових вражень.

Пуща-Водиця

Це відмінне місце для пікніка та відпочинку далеко від галасливого міста, до того ж на озері можна взяти напрокат човен, катамаран або просто скупатися. Тут розташовані озера з облаштованими комфортними пляжами, станції прокату катамаранів і човнів. Якщо ви хочете відчути атмосферність цього місця сповна, пропонуємо приїхати сюди на трамваї. Цій історичній трамвайній лінії в Пущу-Водицю немає аналогів в Україні, вона йде через ліс і відкриває приголомшливий краєвид.

Приїхавши з іншого міста на вихідні до Києва, добове житло – оптимальний варіант для зупинки на ніч. Підібрати та забронювати квартиру можна в великому каталозі Doba.ua.


Пирогів

Один з найбільших музеїв просто неба у світі ось уже кілька років є найпопулярнішим місцем культурного відпочинку киян. Музей показує сільський побут всіх регіонів України. Тут ви зможете не тільки насолодитися архітектурою, але і придбати унікальні речі на ярмарку, спробувати автентичну українську кухню та отримати майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок, посуду або плетіння.


Зоопарк «12 місяців»

Якщо ви думаєте, де відпочити під Києвом на вихідних з дітьми, то кращий варіант – це похід в зоопарк «XII місяців». Перше, що здивує не тільки малюків, а й дорослих – замок з заставки мультфільмів Діснея. На цій казковій території мешкають верблюди, носороги, ведмеді, вовки, леви, жирафи, рисі, гієни та багато інших тварин. Поруч зі звіринцем є озеро, в яке запустили осетрів. Саме тут дорослі можуть половити рибу, поки їхні діти розважаються на дитячих майданчиках.


Коростишівський каньйон

Недалеко від Києва навколо Коростишева розкинулися неймовірної краси пагорби й водойми. У глибині лісу перед туристами відкривається мальовниче штучне озеро бірюзового відтінку, яке з'явилося тут на місці затопленого кар'єру. Скелясті береги озера висотою до 10 метрів, порослі соснами й березами, нагадують західні береги Ірландії. Вертикальні стіни кар'єра з вираженим рельєфом приваблюють любителів екстриму з усіх куточків країни.

Плануючи більш тривалий відпочинок біля Коростишева, житло подобово можна орендувати на Doba.ua.


Межигір'я

Колишня президентська резиденція тепер є одним з найпопулярніших місць для відпочинку в Київській області. Територія наскільки велика, що відвідувачам пропонують електровелосипеди, сігвеї, електромобілі. У центрі знаходиться головна визначна пам'ятка – садиба. У садибі бажано скористатися послугами екскурсовода. На території є також зоопарк, дебаркадер (плавучі апартаменти), музей і парк, розбите штучне озеро, яке живиться водою з десяти артезіанських свердловин. На одному з виїздів з резиденції влаштований гараж на 70 одиниць техніки, вертолітний майданчик, винний льох і інше.


Це всього лише невелика частина цікавих місць поблизу Києва. Пропонуємо, не засиджуватися вдома, а сміливо вирушати на пошуки унікальних місць або вибратися на відпочинок в селі під Києвом.



Більше 25000 квартир
по всій Україні
Прямі контакти
власників житла
100% модерація
усіх квартир
Тількі реальні
відгуки